Jorden Rundt 2012


Jorden Rundt - et arrangement for de 6-10 årige.

Mandag den 6. september rejste 2 rejseledere, 10 rejseguides og 10 guideassistenter Jorden Rundt sammen med 100 dejlige og glade børn i alderen 6-10 år.
Geografisk var rejsen dog ikke længere end træningsarealet på Mejrups fodboldbaner, men oplevelsemæssigt kom børnene rundt til 10 forskellige stationer, hver med sin historie og sin opgave.

Opdeling i grupper - på tværs af alder og køn. Børnene hoppede direkte ud i udfordringen og havde en fantastisk holdmoral. Med kampråb, der gjaldede - med en gejst, der smittede og med små hurtige ben, der konstant var parate til "at rejse videre" ud i verden.

Den kinesiske mur bød på svære driblebaner, hvoraf den ene var en et lille udsnit af den kinesiske mur. Præmierne her for flot udførelse var f.eks 100.000 riskorn! Kong Salomons miner bød på spændende udfordringer med forhindringsbaner helt ind i skoven. Ved Frankrigs Eiffeltårn måtte børnene skyde bolden igennem Triumfbuer, før de med en bold kunne vælte selve Eiffeltårnet, som i dagens anledning bestod af en flaske med vand. De franske værter præmierede børnene med 1.000 flytes for korrekt udførelse.

En tur i oasen var bestemt noget børnene så frem til. Her kunne de nemlig tanke ny benzin til rejsen og nød at kaste sig over saft, frugt, gulerødder, rosiner og sunde sportsmuffins. Benzinen skal være af den rette karat, når turen går hele Jorden Rundt!

Godt optanket gik turen videre til Brasilien, hvor børnene driblede på selveste Copacabana, de var en tur i schweiz for at skyde bolde igennem schweizerosten, de var en tur på den Australske Bush, hvor udfordringen bestod af fodboldgolf aktiviteter og de var til racerløb, hvor de fik testet farten af deres skud i støvlen af en fartmåler.

Der blev også snakket om vulkaner, for et af rejsemålets besøg var netop to store vulkaner, som vi måtte hjælpe med at skyde bolde i for at slukke for den rendende lava. Og endeligt var der også indlagt et besøg på Savannen, hvor tre forskellige fodboldbaner indbød til fodboldkamp.

En rigtig dejlig dag for både børn og voksne faktisk. Vi har altså i Mejrup en flok friske unger, der er med på hvad som helst. At være observatør på, at "tilfældigt" dannede grupper kan fungere så godt, det er simpelhen en fornøjelse. Og der er bestemt gang i både snakketøj og bentøj. Vi vil nok tro, at 100 børn gik trætte i seng den aften. Det var en lang rejse - men vi havde det godt nok sjovt!

Tak til rejseguides og guideassistenter - og til de 100 deltagende børn. Vi nød rejsen - vi håber I gjorde det samme!!

Lars N & Dorthe B

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk