Kampreferater Damer S2 efterår 2010


Ølstrup – MGU 7-0

Efterårets sidste kamp blev en hård nyser.
Først og fremmest var det utroligt svært at stille et fuldt hold. Men af sted ville pigerne, og hatten af for det.
11 stk. blev det til, så der var ikke råd til hverken skader eller kort.

Pigerne fightede det bedste de havde lært, mod et hold som allerede i den første kamp havde vist at de kunne fighte da de kom tilbage fra 0-3 til 3-3, men desværre var det ikke nok.

Ølstrup vandt kampen 7-0, men alle skal have ros for en god fight.

En lidt ærgerlig afslutning på en ellers rigtig god efterårssæson, hvor holdet virkeligt er gået meget frem.

Man skal samtidig se på at der i efterårets 10 kampe, er brugt knap 35 spillere så holdet, så pointhøsten på 11 og det at holdet har fået point i halvdelen af kampene må siges at være rigtig flot på trods af den store udskiftning.

Tak for en god sæson piger – Hilsen Olsen

MGU –RIF 5-5

Den sidste hjemmekamp mod Ringkøbing blev en rigtig fight som først blev afgjort på kampens absolut sidste spark.

I rigtig god kamp, startede Mejrup ud med at bringe sig foran 1-0 ved KK, efterfølgende bragte Ringkøbing sig foran med 2-1 på et par dumme fejl, men ’’jeg score altid’’ Bech sørgede for udligningen kort før pausen.

Som sket tidligere gik luften lidt af ballonen for Mejrup i starten af 2. halvleg og pludselig var man bagud med 4-2.

Men at holdet fighter viste de virkeligt i de følgende 20 min. Først reducerede KK til 3-4, dernæst udlignede Simone Hansen, med sit første mål i år, til 4-4 på et flot hovedstød, og endelig bragte KK Mejrup på vinderkurs, da der manglede 8 min.

Resten af kampen var en stor fight for sejr, men desværre lykkedes det Ringkøbing at udligne til 5-5 på kampens sidste spark.

Synd for pigerne at deres fight ikke blev belønnet fuldt ud, men resultatet må siges at være retfærdigt set over hele kampen, som bød på masser at flot spil fra begge sider.

Måbjerg - Mejrup

Efter sidste weekends forsmædelige 1-7 nederlag, skulle Serie 2 damer søndag møde det ubestridte tophold Måbjerg.

Måbjerg kunne med blot et enkelt point sikre sig førstepladsen i puljen, og efter sidste weekends kamp var der ikke mange der troede at det ville være muligt bare at spille lige op med dem.

Derudover var holdet plaget af mange afbud, de sidste 3 indløb lørdag eftermiddag, så gode råd var efterhånden ved at rigtigt dyre.

Med lidt god hjælp fra vore u-18 piger lykkedes det at stille hold, men det var stadig med bange anelser at vi gik ind til kampen.

Dette skulle dog hurtigt vise sig at blive gjort til skamme. Pigerne fightede fortræffeligt og lagde topholdet under pres i det meste af første halvleg. Desværre udeblev den livgivende scoring, som så ofte set tidligere på efteråret.

Det var derfor heller ikke helt fortjent at Måbjerg kom foran 1-0, da de udnyttede en af de få fejl der blev lavet, til en flot scoring.Kort efter smækkede ’’jeg score altid’’ Bech bolden på underkanten af overliggeren fra 25 meters afstand, og så var der efterhånden lagt op til en Mejrup—scoring. Og den kom.

Kort før pausen, satte Helle sig igennem på højre kant, og fandt med en flot aflevering KK inden foran mål. Og hun svigtede ikke.

1-1   ved pausen, efter en fortrinlig indsats.

10 min inde i anden halvleg kom så det sejrsgivende øjeblik. Helle satte sig endnu engang igennem på højre kant, og serverede endnu engang en sukkerbal for KK. Og hun svigtede heller ikke denne gang.

Resten af kampen var flot fight, en enkelt annulleret Måbjerg-scoring, og masser af flot MGU-spil.

En fuld fortjent sejr over rækkens tophold, og nu ser det for alvor ud til at efterårets målsætning om en 3. plads kan gå i opfyldelse.

Godt gået piger.

Så blev det atter tid til at skrive lidt om Serie 2 damer.MGU – Ølstrup                      3-3

MGU – Faster                       5-3

Vorgod – MGU                      7-1 (Øv)Efter at have fået den første sejr mod Ringkøbing, var holdet opsatte på at ride videre på bølgen mod Ølstrup.Første halvleg var ikke mange minutter gammel før det første signal var sendt af sted. På en hurtig kontra scorede Charlotte ’’Bech’’ til 1-0, og det blev endnu bedre da Julle og Louise øgede føringen til 3-0, hvilket var resultatet ved pausen.Men helt retfærdigt var det ikke, MGU havde en næsten 100 % udnyttelse af chancerne, mens Speedo i målet tog alt hvad der kom imod hende. Uden Speedo kunne det lige så nemt have været uafgjort ved pausen.Det var derfor heller ikke helt uretfærdigt at Ølstrup stille og roligt åd sig ind på føringen og med 20 minutter igen udlignede til 3-3.Med lidt held var de 3 point blevet i Mejrup, men retfærdigt ville det ikke have været.

Næste kamp var mod Faster og her var der revanche til gode efter en rædselsfuld første kamp mod dem. Vi skulle have revanche – og det fik vi.Men Faster var et rigtigt godt hold som gerne ville spille fodbold, og de fik skam også deres chancer, men Karina, som fik debut i målet, gjorde det sammen med resten af forsvaret rigtigt godt..Og hvem andre end Charlotte ’’jeg score altid Bech’’ bragte holdet foran på en flot afslutning, Gry øgede kort før pausen til 2-0, og så var den kamp jo afgjort – troede vi.Faster startede 2. halvleg som lyn og torden og der gik ikke lang tid før reduceringen kom, Marie øgede vores føring til 3-1, Faster reducerede igen, men Line og Marie igen, sørgede for at vi kunne gå ind i overtiden komfortabelt foran, så det gjorde mindre at Faster reducerede på et flot langskud.3 kampe på stribe uden nederlag og med masser af god fight fra hele holdet, ja det måtte jo gå galt på et tidspunkt.Og det gjorde det……………………Lørdag var holdet i Vorgod, hvor vi egentligt regnede med at kunne spille op med rækkens nr. 2, men efter blot 3 min. var stillingen 0-2, og så var der lang vej hjem.Eneste positive indslag i kampen denne lørdag eftermiddag, var Mathildes iver, og Thomsens flotte mål, til 1-6, men det var nu svært at tage hjem med en øretæve på 7-1, når holdet kan præsterer meget mere end det de viste.Bare rolig – vi kommer igen

Ringkøbing - Mejrup 1-3

Så skete det. Efter stor  fremgang i de sidste 2 kampe, var MGU's serie 2 klar til kamp i Ringkøbing.

Optakten var ikke den bedste, 12 spillere var alt der var disponibelt, og af disse 12 var en halvskadet, en plaget af tandpine, og hovedparten præget af ondt i flere muskelgrupper som ikke havde været brugt i mange år, efter at træningen torsdag, var blevet brugt på en ny form for ''løbetræning''.

Ømme i musklerne mødte holdet op i Ringkøbing, men indstilling til at gå ud og yde en indsats var bestemt til stede, og det skulle vise sig at blive en afgørende faktor i kampen.

Fra start var holdet opsatte på at vise at de kunne vinde, og sikke en fight man blev vidne til. Alle hjalp alle på banen, lige fra bagerste til forreste, og der blev hurtigt lagt et stort pres på RIF.

Dette udmøntede sig i flere gode forsøg, og efter ca. 20 min. spil kunne Charlotte Bech, starte det der senere skulle vise sig at blive en jubeldag, for både hende og holdet.

Ca. 10 min senere øgede Charlotte med sit andet mål til 2-0, og da dommeren fløjtede til pause, havde holdet prøvet 2 nye ting. Holdt nullet i en hel halvleg, og prøvet at føre ved pausen.

Da anden halvleg var ca. 15 min. gammel, begyndte det at blive en hård kamp for overlevelse. De sidste kræfter blev lagt i hver tackling, og med lidt hjælp fra overliggeren og godt forsvarspil, lykkedes det at holde nullet indtil 5 min før tid.

Man kunne frygte at reduceringen ville få holdet til at falde sammen, men der skete det modsatte, og med sit 3. mål fuldendte Charlotte en flot kamp af hende og en fremragende fight af hele holdet.

Som træner er det en fornøjelse at se en sådan fight, fra et hold som denne dag virkelig stod sammen.

Thunbs up, piger.

For en gang skyld var der gjort klar til at der skulle stemmes om kampens spiller, men denne gang var der ingen grund til at gøre det. Alle ydede en fremragende indsats, så hele holdet skal fremhæves.

Som nævnt i andre referater, har det været en god hjælp fra u-18 pige holdet, i årets kampe.

Søndag spillede u18 mod Thisted, et hold som for 14 dage siden vendte 1-4 til 6-4, så der var virkeligt lagt i kakkeloven for at vise at det ikke skulle ske igen.

Og revanche fik man virkelig taget. En store dele af kampen var der tale om spil til et mål, og efter 4-1 ved pausen, måtte Thisted rejse hjem med en sæk på 9-1.

Flot revanche af pigerne, som fik vist hvor skabet skulle stå.

Målene blev scoret af Marie 3, Line 2, Gry 2, Rebecca og Mathilde S 1 hver.

Der er virkelig krummer i de piger og vi trænere i seniorafdelingen glæder os meget over den hjælp som pigerne giver, når vi har brug for det, og vi glæder os meget til at arbejde videre med dem, når tiden kommer.

Mejrup - Måbjerg

Tirsdag d. 31/8 var det tid igen for kamp. Serie 2 damer mødte Måbjerg, topholdet i rækken.

Efter en god kamp mod Vorgod, var kampen imødeset med spænding, da serie 2 damer havde vist stor fremgang siden den første kamp.

Og lad det være sagt med det samme, holdet spillede en fremragende kamp.

Hele første halvleg sad Mejrup på spillet, godt anført af Louise og Christine på midten, Pernille og Karina styrede forsvaret suverænt og alle løb og fightede for hinanden.

Det var da heller ikke ufortjent at Mejrup kom foran midt i første halvleg, da Louise fulgte op på en ripost og scorede sikkert.

Angrebene bølgede ned mod Måbjergs mål, men det forløsende mål til 2-0 udeblev desværre, og ud af det blå fik Måbjerg et straffespark et minut før pause.

Dette blev sikkert udnyttet, ærgerlig slutning på en god første halvleg, som Mejrup burde have ført.

I anden halvleg gik luften lidt af ballonen, og Måbjerg udnyttede desværre nogle fejl til at bringe sig foran 4-1, ikke helt fortjent, men sådan er fodbold jo.

Line fik kort før tid reduceret til 4-2, et resultat som vi ikke kan være helt tilfredse med, men spillet viste at vi kan spille med mod de bedste i rækken.

Der er stor fremgang at spore over hele linien, og målsætningen for efteråret må nu være, at der kommer lidt point på kontoen, og det gør der ganske bestemt inden længe.

Rigtig god kamp af alle, ingen nævnt – ingen glemt.

Mejrup - Vorgod-Barde

Nu er efterårssæsonen endelig kommet i gang for MGU’s serie 2 damer.Efter en meget våd opstart i Faster, i stålende regnvejr, med et forsmædeligt 7-0 nederlag, bag sig, tog serie 2 damer imod Vorgod-Barde på hjemmebane.Mejrup lagde godt fra land, og med lidt held kunne man være kommet foran i starten, men desværre var en misforståelse skyld i et mål til udeholdet allerede efter 4 min.Mejrup-holdet lod sig dog ikke slå ud, og med god fight lykkedes det at trænge Vorgod længere og længere tilbage på banen.

Midtbanen fik godt fat, og efterhånden som halvlegen skred frem udmøntede det sig i flere gode forsøg.Efter ca. 35 minutter kom den fortjente udligning, da Marie Nielsen jagtede en lang fremlægning. Udeholdet kunne ikke få bolden væk, og Charlotte Bech sparkede returen i mål fra kanten af feltet.Var alt gået efter fortjeneste, havde Mejrup været foran med et par mål ved pausen, men anden halvleg skulle desværre ændre dette.Vorgod fik vinden i ryggen og kunne mod halvlegens slutning sikre sig sejren med 2 mål. 3-1 var nok fortjent efter anden halvleg, men havde Mejrup fået scoret på et par af deres store chancer havde meget set anderledes ud.Set i forhold til den første kamp, var der store fremskridt, og forhåbentligt udmønter dette sig i et par sejre i løbet af efteråret.Materialet er der, nu mangler vi bare heldet og ’’luften’’.Alle på holdet ydede en rigtig god fight, men skal nogle nævnes må det være U18-spilleren Anna Sørensen, som ydede en stor indsats både på midten og i det defensive, samt Keeper Louise Pedersen, som stod hele kampen på trods af en skadet fod, med mange gode indgreb.

Opdateringer


23.8.19Dame S2 Trup Foråret 2019
23.8.19Dame JS Trup Foråret 2019
23.8.19U10 Piger
17.8.19U7 Drenge
17.8.19U8-9 Piger
17.8.19U9 Drenge
17.8.19U11 Drenge
17.8.19U6-7 piger
17.8.19U10 Drenge
17.8.19U4-5 Mix Mor/Far/Barn
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk