Kampreferater Damer S1 efterår 2010


Serie 1: Tjørring - Mejrup (1 - 10)

Lørdag eftermiddag, Tjørring Stadion og sidste turneringskamp i serie 1. Efter sidste weekends showkamp med en sejr til os på 12-2, så var vi nok klar over, at der var lagt i kakkelovnen til os denne eftermiddag. Vi var afsted med 11 spillere, men dog med stærke kræfter som Ulla P og Dorthe B på bænken! Serie 2 og U18 spillede samtidig, og da det samtidig var første dag i efterårsferien, så var vi ramt af afbud og skader. Men 11 spillere var nok.

Vi ville nemlig slutte sæsonen godt af. Vi ville vise Tjørring, at showkampen måske var et nogenlunde billede af niveauforskellen, og vi ville vise alle, at selv med kun 11 spillere, så er alting muligt for et hold, der spiller så godt, som vi gør og har gjort hele efteråret.

Efter 15 min erobrer Hansen bolden og passer til Rikke. Rikke slår sin første af et hav af perleassister i denne kamp, denne gang i dybden til Anitta, der køligt og helt rigtigt lægger bolden fladt ind i fjerneste hjørne.
5 minutter senere slår K et flot langt skifte til Lenja, der på lang afstand elegant lopper bolden over keeperen.
Kort efter slider Rikke sig fri og runder et par Tjørringspillere til venstre i feltet, passer bolden skråt tilbage til Tulle, der har let ved at score.
30 minutter spillet, Rikke spiller flad bold i dybden til Julle, der første gang smækker en flad bold ind i feltet til Anitta, der igen er træfsikker og scorer sit andet mål i kampen. Flot angreb.

I de døende minutter af første halvleg smækker Rikke endnu et præcist hjørne indover, og minsandten om ikke vores "hjørnesparks-detalje" endnu engang lykkes, Agger dukker op i feltet og header bolden i kassen! 5-0 ved halvleg.

Ingen skader - og derfor absolut ingen grund til udskiftning!

Fremragende spil i første halvleg. Anden halvleg også fremragende, men lidt mere rodet, da kampen ofte blev afbrudt. Tjørring-spillerne slog sig meget ofte og måtte have behandling. Ikke at kampen var hårdt spillet, men det gjorde bare lidt ondt på Tjørring i dag.

Kun et mål fra Tulle i første halvleg havde dog tændt den lille boldkunstner. Efter 10 minutter får hun en flot bold i dybden af K, og Tulle hamrer den bare ind i kassen. Stillingen nu 6-1. Tjørring havde kort forinden sendt deres "terminator" afsted i dydben, og selvom Sara sagtens kunne løbe hende ind - så var Tjørring-spilleren bare fysisk større end Sara, så hun kom aldrig ind i boldens bane, og Tjørring kunner derfor score deres eneste mål i kampen.

Julle spiller en flad bold i dybden til Anitta, der første gang passer bolden fladt ind i feltet - Tulle dukker op og scorer til 7-1. Tulle gør det også til 8 og 9-1, først på en hammer af et langskud, siden på bolderobring og dribletur.

Sidste mål scores af gamle K. Tulle lægger bolden skråt tilbage, og K banker bolden i kassen til endnu en storsejr på 10-1 til det nyoprykkede jyllandsseriehold. Der blev sat en tyk streg under, at det ikke er spor tilfældigt, at Mejrup vinder rækken. Maximumpoints og en målscore på 54-5! Det er suverænt!
Glædeligt i kampen i dag:
Rikkes mange flotte assister især i første halvleg, skønt hun altid passes godt op af modstanderne.

Tulles flotte anden halvleg med vilde scoringer, turbofart og vilje.

Anitta spillede en hel kamp - og en rigtig flot en af slagsen. Dejligt at have Anitta med igen. Hun er en snu gammel ræv og gør ikke tingene sværere, end de er.

K spillede en formidabel kamp på den defensive midt. Dejligt, at K spiller videre i 2011, hun er en meget vigtig spiller for holdet. Trænerteamet er helt enige om, at K er et fund for serie 1.

Julle spillede en superflot kamp - den flotteste i denne sæson. Julle var med i mange flotte angreb! Fedt at se, Julle!

Lenja med et sprudlende spillehumør, humørfyldte kommentarer og en superflot scoring.

Spillet var flot. Flade pasninger over hele banen, dybe bolde, der lå præcist, flotte scoringer, et påpasseligt og sikkert forsvar og sidst men ikke mindst: Flade førstegangsindlæg fra kanten, der resulterede i tre scoringer. Vi har snakket om det mange gange - lørdag eftermiddag i Tjørring - da udførte vi det! Får man så bare lidt gåsehud som træner? - det tror jeg nok, man gør.

Vi træner videre tirsdag og torsdag resten af oktober. Vi kan nemlig slet ikke undvære fodbold og hinanden! Men stigen bruger vi ikke mere i oktober! Lige nu kan vi ikke "stige" højere!!

Tak piger - for en super dejlig sæson. For suverænt fodboldspil. Og for jeres fremragende fokus, der har løftet holdet til det niveau, vi er på nu!

Showkamp på Mejrup Stadion

To kampe tilbage og med oprykningen i hus var der lagt op til en hjemmekamp med alle vores fans på lægterne til en hyldest af Mejrups nye jyllandsseriehold. Vi skulle møde Vildbjerg i næstesidste turneringskamp. Et hold vi vidste, vi kunne slå. Det gjorde vi også! Med 3-0! De valgte nemlig meget ubelejligt at melde fra til kampen torsdag aften kl. 21.40. Præcis så sent, at det ville være stort set umuligt at arrangere noget andet!

Hvis ikke det lige var for en flot gestus af Tjørring og deres træner. De mødte op til kamp! Aftalen var så, at vi måtte se kampen an, før vi besluttede om det var en træningskamp, eller om det var vores sidste turneringskamp. Og det er helt fair. Når man skal sætte et hold på så kort tid - så bliver holdet ikke det, man gerne vil slutte turneringen af med. Vi vandt showkampen med 12-2! Vores første møde sluttede med en sejr på 4-0 til os, og i den kamp spillede vi faktisk væsentligt bedre end i showkampen! Så Tjørring har bestemt meget mere at byde på! Men flot, at de mødte op, så pigerne kunne vise tilskuerne vores fine nye trøjer, vores nybagte kage, som smagte fantastisk og vores fine roser, som Mette Littau uddelte sammen med to af klubbens stortalenter og fremtidige profiler fra U12.
Kampen viste endnu engang, at der er krummer i spillerne og opbakning fra omgivelserne. Hansen var til begravelse i Frederikshavn, men under et familieråd besluttede man, at de kunne køre i to biler til Frederikshavn, så Hansen kunne køre hjem og nå at deltage i kampen også! Anitta spiller sine første 20 minutter efter en lang skadespause og var villig til at prøve skadens status af. Og så kan jeg ikke lade være med at nævnte Matilde fra U18. Den pige bor i Ringkøbing, tager toget til Holstebro, cykler fra Holstebro til Mejrup, spiller kamp, går i bad, cykler til Holstebro og tager toget til Viborg, hvor hun havde en aftale. Venner, dét er holdmoral! Det er viljen til at ville! Og det er blandt andet derfor, at vi nu kan bære vores nye trøjer med stil og stolthed!
Kampen
En lidt rodet affære, hvor vi føler os "klemt" på midtbanen uden helt af have plads til kreative løsninger. Mange bolde i 2. etages højde i stedet for at vælge de lette og flotte løsninger med pasningsspil, løb uden bold og kommunikation. Og alligevel jo et hav af mål: Tulle 3, Rebecca 3, Julle 2, Rikke, Agger, Nico og Sara hver 1. Bemærkelsesværdigt, at unge hurtige Rebecca klapper 3 mål i kassen. Hun går en stor fremtid i møde den unge pige, hvis hun kan fastholde lysten til at være med, hvor det sker! At 3 spillere fra bagerste kæde kommer på scoringstavlen, og at vi på trods af en ikke så flot spillet kamp alligevel scorer 12 mål.

Kampen viste også, at Nicoline på venstre back får mere og mere greb om spillet. Hun kan altså lægge flotte indlæg med den venstreskøjte. Nu mangler vi bare at putte det hurtige, flade indlæg ind i skøjten også - så ser fremtiden rigtig flot ud for Nico. At Tulle er i sit livs form. Man skal godt nok være skarp i defensiven for at følge hendes hurtige og aggressive antrit. Og at det trods alt er sjovest at spille kampe, hvor der skal fightes, og hvor der er "noget på spil".
Næste weekend gælder det så sidste turneringskamp! Vi har en målsætning om at gå ubesejret igennem serie 1 - og jeg vil tro, at vi sagtens kan finde motivationen frem til kampen. Selvom det nu efterhånden føles som meget længe siden, at vi rykkede op i JYLLANDSSERIEN! Men jeg har i hvert noteret mig at par ting, der kan bruges som motivationsfaktor!

Tak til alle fremmødte. Det var dejligt for pigerne såvel som for trænerne! Og det er den støtte, vi skal frem til, så kvindefodbolden i Mejrup kan få det løft, som klubben fortjener!

Serie 2: Spjald - Mejrup (1 - 6)

En uges forbilledlig træningsindsats afløstes lørdag eftermiddag af sæsonens vigtigste kamp! Udebane mod Spjald, pujlens nummer 2. Med en sejr kunne vi sikre oprykningen med to kampe tilbage i turneringen. Men Spjald har før drillet os på deres hjemmebane. Det gav da en smule rumleri i maven, men allerede under oplægget kunne coach mærke, at der var fokus på i dag. Der var helt stille, spillerne var bare klar!

De første 5 minutter af kampen var der nerver på. Vi spillede med en stærk vind i ryggen, men også nerverne udenpå tøjet. I en sådan situation er det vigtigt, at en anfører går forrest. 6 minutter ind i kampen får vi et frispark 10 meter udenfor feltet. Rikke tager ansvar og vælger at sætte sit hold i front med en flot scoring direkte på frisparket. Så var vi ligesom i gang! Vi arbejder os langsomt ind i kampen og 6 minutter senere er Hansen og Tulle på spil i Spjalds forsvar. Hansen vrister sig fri og spiller bolden til Tulle, der let scorer til nu 2-0.

Herefter en kort periode med flot spil og med Mejrup som klart toneangivende. Spjald er dog farlige i deres angreb, men med K på defensive midt og med Agger og Sara i midterforsvaret, så skal der altså meget til! Og så meget fandt Spjald aldrig. I det 26. minut vælger Rikke klogt at sende et hurtigt indkast afsted mod kanten til en supertændt Tulle, der sende en sukkerbold ind i feltet. Her dukker unge Malene op! Og med en fabelagtig helflugter klapper hun bolden i kassen lige under overliggeren. Sikke en super scoring af det unge stortalent!

En meget aggressiv angrebsduo med Hansen og Tulle, der arbejder flot for at forstyrre Spjalds forsvar giver flere nedfaldsbolde til midtbanen, der arbejder hårdt - og klogt vælger at spille bredt. Nicoline og Anna på vores backs er ofte med fremme og gør det begge formidabelt. Lenja arbejder kampen igennem som en rigtig hest og er også ofte på kanten med fine indlæg til følge.

En føring på 3-0 er trods alt ikke voldsom stor, når man tænker på den vind, der nu skal blæse Spjald i ryggen. Men det var som om Mejrups spillere i dag selv ville blæse på det hele. Selvom Spjald pynter lidt på resultatet og scorer til 3-1, så blev vi kun bange i et kort minut. For 3 minutter ind i anden halvleg erobrer Rikke bolden, løfter den ind i feltet til Tulle, der genialt lobber den over keeperen og ind i kassen til 4-1.

Mathilde er kommet på banen og arbejder flot for at runde Spjalds back og kommer ofte igennem i venstre side. Vi har et hav af afslutninger. Hansen rammer stolpen, K spiller indlæg til Tulle, der rammer lige forbi.

Spjald har mere eller mindre mistet ævret. Vi sætter helt unge Rebecca på banen. En pige med ben i næsen, fart i støvlerne og en hulens masse nerver! Ved første boldberøring viser Rebecca, hvorfor hun fik chancen på klubbens førstehold. Hun runder den ene Spjald-spiller efter den anden, sender flere gode indlæg indover.

Sara sender et meget flot hjørnespark indover, og hvordan Tulle kom op til den bold, er der ingen, der ved. Men op kom hun. Og header bolden i kassen. (vi fandt ingen skamler eller noget derude, så det må stå hen i det uvisse, hvordan den bette pige kom helt derop)

En utålmodig Hansen, der er ude for at hvile, vil gerne på banen igen i de sidste 10 minutter. Tulle tager et fladt frispark fra venstre, Hansen råber, (og vi tror stadig, der er ekko i Spjald) for nu vil Hansen score! Og minsandten om ikke Hansen finder et af missilerne frem fra ugens træning og knalder bolden ind under overliggeren. Endnu et fremragende mål!
Dommeren fløjtede den ulige kamp af - og vi kunne bryde ud i sang, sang og sang. Vi var nødt til at øve os. Teksten er så svær: LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ-LÅ MEJRUP!!!!! Sæsonens målsætning kom i hus!! MEJRUP ER ER JYLLANDSSERIEHOLD, JYLLANDSSERIEHOLD, JYLLANDSSERIEHOLD....

Tillykke tøser!

Hele holdet præsterede flot! Alle var klar og spillede super koncentreret og flot! Flotte mål, flotte assister! Rikke spillede en flot kamp, trods influenza i kroppen - og løb med sejren om den efterhånden superseje Justinbamse!!

Serie 1: Mejrup - Skjern (6 - 2)

Lækkert vejr, lækker bane, lækker ...

Fokus, fight og vilje var tre kodeord til aftenens hjemmekamp på Eurocon mod Skjern. Vi havde vundet det første opgør i Skjern med 6-1, og Skjern er p.t. puljens bundhold. Vi blev dog vældig overrasket over standarden af Skjerns spillere. Vi kom slet ikke ind i kampen og var på hælene i halvdelen af første halvleg. Vi fik dog reddet stormen af defensivt og kom efterhånden godt med i kampen.

Vi skal hen i det 20. minut, før vi får det mål, der sætter lidt gang i løjerne. Nicoline smækker en tværbold indover fra venstre backposition, Hansen dukker op inde foran mål og scorer endnu et mål til kontoen.

10 minutter senere spiller en velspillende "K" en bold i dybden til Tulle, der med hurtige antrit og stærk fysik sætter sig igennem og overløber forsvarsspilleren og scorer til 2-0.

5 minutter senere spiller Hansen en god stikning til Tulle, som igen arbejder sig fri og i helt rette øjeblik smider sig og sætter foden på bolden, så den triller ind bag keeperen.

Det blev et sandt angreb på Skjerns mål, og vi kunne med lidt held have bragt os yderligere foran både med skud fra Hansen, Malene og Tulle.

I de døende minutter af første halvleg får Rikke tilkæmpet sig bolden og prikket den videre til Malene, der løber ind i banen og flot scorer med en inderside udenfor keeperens rækkevidde. Og slutteligt har Lenja et godt forsøg på mål, som keeperen ikke kan holde. Tulle følger op og scorer endnu en kasse.

5-0 ved halvleg og sejren var jo nærmest i hus. Troede vi.

Anden halvleg betød en række rokeringer, hvilket kan have været årsag til en dårlig start på på anden halvleg. Kort efter dommerens fløjte sætter en hurtig Skjern-spiller sig igennem på højrekanten og scorer itil 5-1. 10 minutter senere sker næsten det sammen, igennem på højrekanten med hurtige antrit og endnu en scoring. Vi var nærmest ikke til stede på banen. Efter en times spil må Agger redde en bold på stregen, og så er det som om alvoren går lidt op for os!

Der bliver nu fightet godt og grundigt igennem. Kan man ikke finde det fine spil frem, så kan man i hvert fald fighte. Og det gjorde spillerne i dag. Vi slutter derfor også kampen af med endnu et mål Denne gang er det Line, der kvitterer for en flot aflevering i dybden fra Rikke og scorer koldt med indersiden til slutresultatet 6-2.

Endnu en sejr. Maximum points og en målscore på 32-3. Det er vist ganske pænt! Det positive er, at spillerne kæmper for holdet. Det lykkes ikke at spille prangende fodbold hele kampen igennem, men godt at der bliver gået til stålet.

Forrest gik "lille" Tulle, der i dagens kamp blev den helt store. Fantastisk arbejde, fantastisk antrit, altid spilbar og hele tiden i stand til at vise både vilje og energi. 3 flotte mål, og en masse førsteberøringer lige i skabet udløser i alt 10 stemmer til kampens helt store profil. Tillykke Tulle!

God kamp også af Malene, Kirk, Mille og Line fra talentfabrikken Team MTM, U18.

Næste udfordring ligger nu i Spjald, lørdag den 2. oktober. En kamp, hvor vi skal finde vores spil frem. Men det er også en kamp af en helt anden betydning. Så det gør vi!

Serie 1: Mejrup - Spjald (7 - 0)

Der var indbudt til topkamp på Eurocon Arena tirsdag aften. Der var pølser, kaffe til de fremmødte - og det var ikke så få endda. Det var faktisk dagen, hvor vi satte tilskuerrekord. Som ville pigerne takke de fremmødte tilskuere - så blev det faktisk også aftenen, hvor vi satte scoringsrekord. På to måder endda.

Vi scorede 7 mål - og den første blev sat ind efter et halvt minuts fodbold.

Stik imod alle vore forventninger, så var Spjald ikke et hold, der kunne true os på en aften, hvor spillerne var oplagte og viste hele potentialet.

Det var altså fremragende fodbold!

Sådan her så vores scoringsrække ud:

30 sek.: Malene bryder igennem og spiller bolden indover. En Spjald spiller bruger hånden til hjælp og dommeren dømmer korrekt straffe. Agger eksekverer sikkert.
6 min: Sara sparker hjørne og minsandten om ikke Agger igen dukker op og scorer på et perfekt hovedstød efter et perfekt timet løb.
39. min: Hansen scorer med venstrebenet
66. minut: Rikke slår indlæg, Agger header bolden videre til Mathilde, der scorer ved at prikke bolden forbi keeperen.
70. minut: Malene slår indlæg fra højre, Tulle forlænger til Hansen, der scorer sikkert.
74. minut: Kirk bryder flot igennem på højre kant og sender perfekt indlæg ind til Hansen, der scorer på hovedstød.
89. minut: Tulle dribler, tager et træk forbi keeper og scorer.

Udover disse flot spillede angreb, var der et hav af andre gennemspillede, flotte angreb. Der var et hav af kvalificerede afslutninger. Der var to stolpeskud og et straffe, som burde have været dømt. Der stod ganske enkelt MEJRUP på det hele! Der var indlæg, som angriberne meget aggressivt søgte, der var overlap på kanterne, der var angrebsivrige backs, og der var en arbejdsom midtbane, der løb og løb og så et midterforsvar, der køligt tog sig af de få skud, som Spjald havde i bøssen i dag. Og bagest stod Mille klar - men det blev en stille dag på kontoret for hende.

Roses skal hele holdet. Der var kommet andre boller på suppen, det var spillere, der gik på banen for at spille bedre fodbold, end de gjorde i Vildbjerg. Og de spillede bedre end i Vildbjerg - de spillede flot, fokuseret og aggressivt.

K skal roses for at hæve sit niveau til vanlig høj standard, Hansen skal have ros for en flot og arbejdsom indsats - bedste kamp i denne sæson. Unge Malene spillede igen en suveræn kamp. Men der var flot holdmoral, og alle fightede det bedste, de har lært!! Tillykke til alle -  med sejren og med en rimelig sikker førsteplads i puljen.

Efter to hårde kampe på en uge er der nu en lille pause. Vi spiller igen tirsdag den 21. september kl. 17.50 hjemme mod Skjern.

Mål: Agger 2, Hansen 3, Tulle 1, Mathilde 1
Stemmer: Hansen med 7 stemmer fik bamsen med hjem.

Og så er der jo i øvrigt fest på lørdag!! - og træning på tirsdag, hvor vi træner først og siden hepper serie 2 frem til endnu en sejr!!

Serie 1: Vildbjerg - Mejrup (0 - 6)

Efter sidste tirsdags flotte kamp mod Tjørring var det faktisk svært at finde de ord, der skulle bruges i et oplæg til udekampen mod Vildbjerg tirsdag aften. Der var ikke noget at rette efter sidste kamp, men man skal jo også passe på ikke at komme til at hvile på laurbærerne. (meeen der var nu noget med et hjørnespark...., vi kunne snakke om)

Det gjorde spillerne heller ikke. Hvilede på laurbærerne. De var klar. Vildbjerg skulle have bøllebank, og vi var klar til at fighte kampen igennem. Det var aftalen.

Efter et minut kommer en meget velspillende Lenja igennem på højre kant. Med en fantastisk afslutning langt udefra højt i fjerneste hjørne bringer hun sit hold foran.

Og så var det, at vores spil faldt sammen. Som om vi tænkte "er det virkelig så nemt", og så glemte vi at løbe for hinanden, at bruge fornuft i vores afleveringer, at kommunikere med hinanden. Rigtig ØV, når vi nu ved, hvad det altsammen betyder for medspillere, hold og trænerteam.

Heldigvis så vi da glimtvis noget flot spil. Nicoline har erobret bolden på venstre backplads og smækker en tværbold indover. Tulle opsnapper bolden og scorer sikkert. Uden af spille flot fører vi nu alligevel 2-0. Flere angreb herefter kunne sagtens have udløst en scoring, der er chancer til både Anitta, Tulle og Hansen. Men vi skal hen mod slutningen af halvlegen, før der igen sker noget. Sara P sender en flot bold indover på hjørne, tumult inde foran skabt af Anitta og Tulle - og pludselig som trold fra en æske dukker Agger op i feltet og sætter denne gang foden på bolden og bringer sit hold foran 3-0. God ide med det hjørne

Halvleg. Lenja var lige før halvleg blevet byttet med Mathilde. Lenja, der ellers var enormt oplagt, pådrog sig en skade, som vi endnu ikke kender alvoren af. Vi håber det bedste, Lenja er en vigtig spiller på vores hold. I halvlegen skifter vi K ud med Malene og Hansen ud med Line. Spillerne hang meget tydeligt med hovedet - vores hold vil gerne præstere bedre fodbold, men det lader sig nu engang bare ikke altid gøre, og kan man føre 3-0 i en kamp ved halvleg uden af brilliere, så er den ikke helt gal fat.

Spillet blev bedre i anden havleg. Vi lægger hårdt ud og har afslutning fra Tulle på stolpen. Kort efter et nyt angreb, igangsat af Rikke, der lægger en dyb stikning til Line, som flot og sikkert scorer til 4-0.
Det ene flotte angreb erstattes af mange flere. Der er ikke mere i Vildbjerg, og vi har forholdsvis let spil. Rikke lægger bolden i dybden til Mathilde, der spiller Hansen første gang. Hun tøver ikke og banker bolden ind i toppen af målet til 5-0. Et flot angreb.

Et frispark eksekveres hårdt af Rikke. Inde foran dukker Agger op igen, og det er kun en lille krølle fra at lykkes hende at sende bolden i kassen.

Efter et enormt pres på Vildbjergs mål ender vores scoringslyst med en bold fra Nicoline til Line, der flot afleverer bolden fladt til en fremstormende Mathilde, som scorer i bunden af målet til nu 6-0.

6-0 uden at spille fantastisk. Det er jo i sig selv fantastisk!

To spillere gjorde et rigtig godt indtryk i dag - og det udmøntede sig også i, at de begge fik 4 stemmer om fidusen. Sara P i forsvaret var sikkerheden selv og lukkede alle muligheder for Vildbjerg og Tulle i angrebet, der var særdeles aktiv i sit boldpres og konstant var en trussel for Vildbjergs forsvar. Tillykke til jer begge med en flot kamp.
Vores U18'ere, som hver fik en halvleg, gjorde det igen fremragende. Malene, Mathilde og Line går faktisk ind i anden halvleg og gør en forskel. Der er fodbold og talent i de piger, og det er herligt at gøre brug af spillere, der så gerne vil. Mathilde og Line kommer begge på scoringstavlen. Tillykke. Kirk spillede hele kampen, men hun er faktisk også fast spiller. Og hun har jo udtalt sig til "pressen", at hun gerne vil spille fuld tid. Mille i målet stod en super flot kamp. Der er kommet lyd på, når Mille står på mål - og hun clearede alt, hvad der kom forbi.

Ærgerligt, at Lenja måtte udgå med en skade - hun viste flotte takter og scorede en vigtig kasse i dag.

Nu gælder det Spjald på torsdag. Jeg kan kun opfordre til, at der kommer folk på lægterne. Vi spiller noget flot fodbold og har gang i noget stort. Spjald er en svær modstander, som vi før har dummet os imod. Men de skal godt nok også stå tidligt op ......

Serie 1: Mejrup - Tjørring (4 - 0)

Efter 14 dage uden kamp var det godt nok dejligt at skulle igang igen, tirsdag aften hjemme i Mejrup. Eurocon Arena, dejligt vejr og et hold, der tæller 14 fantastiske fodboldspillere. Personligt kunne jeg ikke være andet endt tændt. Det var spillerne også, og vi blev vidne til en fodboldkamp af høj klasse, hvor vindermentalitet og vilje var meget iøjnefaldende.

Det var et godt hold, vi mødte på Eurocon. Tjørring har fået en del spillere fra Herning og er godt besat på alle pladser. Slet ikke et dårligt oprykkerhold, der indtil i går har vundet 2 ud af 3 kampe. Men så mødte de Mejrup, der ikke bare er godt besat på alle pladser, men suverænt besat på alle pladser. Som jeg sagde i oplægget - så kan jeg simpelthen ikke få øje på noget svagt led i gårsdagens opstilling.

Vi satte os på spillet fra start, men fik i samtlige 90 minutter god modstand. Vi fik ikke noget foræret.

Allerede efter 7 minutter har Tulle den første afslutning mod mål, men forbier. Et minut senere får vi hjørne. Rikke sparker bolden indover og i vanlig stil, så står Agger der, hvor bolden lander og med en fart, der klart overstiger, hvad Aggers ben ville have kunnet klare, så kanonerer hun bolden med pandebrasken ind i målhjørnet til en føring på 1-0. Fantastisk mål af den unge dame, som i går viste, at formen er for opadgående!

20 minutter ind i kampen vil Sara P være med. Hun sender en sukkerbold op mod Hansen, der efter den tøvende start har fundet så meget fart i støvlerne, at hun kommer først til bolden, tror på det og afslutter i målet heover keeperen, der lod sig falde i svime over, at Hansen nåede den bold. Fantastisk vilje Hansen udviser der - og endnu engang kom hun på måltavlen.

En lang periode spiller vi nu en flot omgang fodbold med massevis af spildte chancer. Men positivt, at vi får spillet os frem til så mange. Roen har dog ikke lagt sig, vi er stadig oppe imod et hold, der også vil spille med.

I slutminutterne op mod halvleg vil Tulle nu alligevel også på måltavlen. Hun figther sig ud af nærkampe med bolden på fødderne, og langt udefra lopper hun bolden over keeperen, der var cirka en meter højrere, end hende jeg havde fortalt om under oplægget. En sindssyg scoring på et dejligt tidspunkt.

Nu halvleg og indskiftninger.

Kirk, Anitta og Hansen ud - ind med Malene, Mathilde og Anna. Alle fra U18.

Anden halvleg blev en lang Mejrup forestilling. Tjørring lavede dog en taktisk ændring og satte deres bedste og hurtigste spiller ned i forsvaret for at lukke af for yderligere scoringer. Det lykkes i rigtig mange tilfælde, men midt i halvlegen erobrer Rikke en af mange bolde i dagens kamp, trækker forbi en spiller, bruger Tulle, der flot lægger bolden i dybden til Rikke igen, som scorer sikkert. Flere flotte angreb kampen igennem, Mathilde og Malene spiller flot sammen i venstresiden, Tulle har flere behjertede forsøg, Malene er også tæt på sit første mål på serie 1 flere gange. Farligste chance er dog igen på hjørne, som Rikke denne gang smider ind i hovedet på Tulle. Tulle ofrer sig og smadrer bolden mod mål, men denne gang stod stolpen desværre i vejen.

Men hold da fast for en flot fodboldkamp! Tilskuerne roste spillerne, og trænerteamet er tilfredse, trætte og ja, en smule euforiske, faktisk. Det var en rigtig fodboldkamp, hvor det var nødvendigt med fight, fokus og vindermentalitet. Og alle 14 bød ind med hele potentialet.

Igen havde vi udtaget hele 5 U18 spillere til førsteholdet. Alle spillede en meget, meget flot kamp. Et arbejde har båret frugt. Et samarbejde på tværs af klubber og hold virker! Tak Ove, fordi vi må bruge dine spillere. Jeg bilder mig ind, at de også lærer noget ved at være med. Anna, som var med for første gang spillede ganske enkelt som en rutineret ræv og helt fejlfri. Det er imponerende af så ung en pige.

Serie 1: Skjern - Mejrup (1 - 6)

DMI meldte regn. Og vi  må give DMI ret. Der kom regn, og det kom i stride strømme.

Regn kunne dog ikke bremse Mejrup i at spille fodbold. Til sæsonens første turneringskamp stilllede vi med 14 friske fodboldpiger - i alt 28 frisk ben. Nogle af disse ben er ældre end andre. Meget ældre. Vi har heldigvis til kampen udtaget 4 U18 spillere, der hjalp på aldersgennemsnittet såvel som på spillet.

Det blev kampen igennem et varigt pres mod Skjerns mål. Vi har i boldbesiddelse 75% af tiden hele kampen igennem. Vi burde faktisk have vundet kampen med tocifret, men det ene angreb efter det andet løb ud i sandet med mange brændte chancer. Heldigvis var vi på pletten seks gange, og Skjern kun en gang.

10 min: Indlæg fra Tulle, smart finteløb af Lenja der lader bolden passere videre til Rikke B, som scorer.

25 min: Anitta dribler sig fri på venstrekanten og sender en flad bold skråt tilbage til Vibeke K, der scorer med venstreskøjten.

28 min: Flot opspil, der afsluttes klogt af Hansen, der vælger den lette løsning og triller bolden forbi en sagesløs keeper.

30 min: Kirk spilles fri på højre kant og smækker bolden ind til Hansen, der igen finder vej til netmaskerne.

44 min: Præcist hjørnespark fra Rikke , som Agger rammer lige i panden. Agger sender med pandebrasken en projektil afsted og får lov at score kampens flotteste mål!!

Vi rokerer meget rundt til anden halvleg. Vi havde en flok våde spillere, og Sara P fik lov at komme op på løbepladsen på midtbanen. Vi sender K og Anitta i midterforsvaret - man kan ikke sige andet, end at rutinen i hvert fald var der. Malene og Mathilde får debut på serie 1, Malene som venstre midt, Mathilde som højre back. Præcis som Kirk gjorde i første halvleg, så spillede de to unge piger en rigtig flot halvleg. Det er en fornøjelse, at have unge talenter med den rette indstilling med på serie 1.

Anden halvleg blev dog knap så velspillet som første. Måske var banen, bolden, støvlerne og spilletøjet blevet lidt tungt. Og mange omrokeringer sætter naturligvis også sit præg.

40 min: Lang flad pasning i dybden fra Rikke til Tulle, der denne gang alene med målmanden scorer sikkert.

6-1 er en flot sejr og en rigtig god start på turneringen. Spillet ville på en tør bane med garanti have flydt bedre for os, men vi spillede nogle flotte angreb, hvor især Rikke havde fuld kontrol over afleveringerne. De sidder simpelthen lige i skabet, og de burde i flere tilfælde have været omsat til mål.

Yderligere kan man glæde sig over, at K udfylder rollen på den defensive midt så flot, at det giver plads til netop Rikkes kreativitet offensivt. At Agger scorer et klassemål med hovedet, at Hansen scorer to kasser på sin første dag i angrebet længe, at Kirk, Mathilde og Malene meget positivt indgår på holdet som supertalenter, og at Mille i målet faktisk disker op med et par gode redninger, der hvor det var nødvendigt og naturligvis, at Lenja igen sprudler af spilleglæde.

Stemmerne til kampens spiller: Rikke 3, Malene 3, Kirk 2, Lenja 2, Nico 2, Tulle 1, Sara 1.

Så er vi igang. Og lad det bare være lutter sejrssang fra nu. Det er så fedt. Tillykke med sejren, piger.
Vi spiller igen to kampe i næste uge. Tirsdag i Vildbjerg og torsdag hjemme mod Spjald. To vigtige og svære kampe, som vi nu må se frem til. Men kampen i aften i Mejrup kan ikke gøre andet end give en god portion selvtillid til hele HOLDET.

Målscorere: Agger, Hansen, Tulle og Rikke med hver en.
Stemmer: Agger 8, Anna 2, Mille 1, Mathilde 1, Sara P 1.

Agger spillede den flotteste kamp længe. Brød angreb efter angreb, spillede med en enorm fokus og leverede konstant afleveringer, som kunne bruges til noget. På hjørne er Mejrup altid uhyre farlige, når Agger er med. Agger søgte alle hjørnespark og rørte stort set ved dem alle. En flot scoring endnu engang og en hamrende flot præstation. Og Agger - en HEL kamp! Hvad skal det dog ikke blive til!

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk