Kampreferater S5, efterår 2010


10. runde: Mejrup GU - Borbjerg 1-1

Coach Krogh havde udtaget 15 mand til dagens kamp mod Borbjerg, som bl.a. havde til formål at fordele rækkens 3.plads. Nicolai tog dog gerne plads på tribunen på bane 3 med en pose honning, og så var der 14 mand klar til kamp. Eller....

Henrik Sørensen valgte at trække sig 15 sekunder før kampstart, så coach måtte tage en koldstart som sweeper. Efter 3 minutter meldte topscorer Kongsgaard sig færdig for sæsonen med en fiber, og så havde vi kun en mand tilbage at skifte med.

Borbjerg gik til den fra start, og det fløj med både gule og et enkelt rødt kort. Tydeligt, at de blå gæster skulle have et point for at sikre overlevelse i S5, mens hjemmeholdet kun havde en placering at spille for. 6 afbud i forhold til sejren i HB onsdag gjorde naturligvis også, at vi lige skulle finden hinanden.

Midtvejs i første halvleg kommer Borbjerg på 1-0 trods en mand i undertal. En mand bliver sat i venstre forsvarsside, og bolden bliver bøvlet i mål. Mejrup sidder på det, men er bagud - har vi set det før?

I anden halvleg kommer Kjeldsen på græs og Søren C joiner ham på den centrale midtbane, mens Sekke og Kasper tager sig af det centrale forsvar. Borbjerg er primært 9 mand på banen, men Søren C synes det er synd og trækker også et gult kort, så vi i en kort periode er lige mange.

Coach Krogh har sat sig selv på toppen og fælder Søren C. Dommeren dømmer straffe, og så fik coach også en assist i år. Sikkert eksekveret af Kasper, og så kan kampen ende med det resultat, som begge hold kunne bruge: Et point til de hvide, som fik 3.pladsen, og et point til de blå, som fik en ny sæson i S5.

En stor indsats af David Kudsk gav 7 stemmer, og dermed automatisk udtagelse til første kamp i foråret ;o) Derefter holdfest hos Le Coach med lækker mad og stabilisering af væskebalancen. Tak for en fin sæson, hvor vi næsten nåede målsætningen, men måtte så grueligt meget igennem undervejs.

Topscorerlisten:
1: Konge, 11 mål
2: Duncan, 2 mål

Holdopstilling:
Simon Frederiksen
Michael Møller - Lars Krogh - Søren Christensen - Martin Hølmkær
David Kudsk - Thomas Sekkelund - Kasper Christensen - Jack Pedersen
Kristian Bøndergaard - Henrik Kongsgaard

Bænken: Søren Kjeldsen - 'Fætter' Mathias Kvistgaard - Henrik Sørensen

9. runde: HB - Mejrup GU 2-3

På forhånd var præmissen klar: Efter den hårdt tiltrængte og enormt vigtige sejr i Struer sidste weekend var der brug for 3 point mod enten det ubesejrede tophold HB onsdag, eller mod midterplacerede Borbjerg, for selv at afgøre holdets skæbne.

På forhånd så det svært ud med mange afbud, og på selve kampdagen lagde hele den centrale midtbane sig med influenza. Det betød, at der blev trukket store veksler på Munken og Stålanden, som indtog de to vigtige pladser i en stram 4-4-2-opstilling.

Starten på kampen var meget lige med gode chancer til begge sider, men med holdets nyvundne selvtillid, kom Mejrups stjerner efterhånden frem og fik overtaget i kampen, ikke mindst pga. en tidlig HB-advarsel. Det var nu også tydeligt, at HB kun havde æren at spille for, mens Mejrupperne kæmpede for trøjen.

På toppen var Dr. Konge en evig trussel med et enormt arbejdsraseri, og inden pausen havde han bragt Mejrup foran med 2-0 på dels en flot soloaktion og en opfølgning på Munkens flotte skudforsøg. Den lille mand har det bare med at stå præcist der, hvor chancerne kommer, og nu sparker han dem også ind igen med største selvfølgelighed.

Humøret var højt i pausen, men med tanke på den fysiske formåen i ikke mindst det aldrende midterforsvar var det vigtigt at gå ud og lukke kampen - og dermed sæsonen - med en scoring til 3-0. Den kom - naturligvis - fra Konge, efter flot forarbejde af Peter Laursen.

Til slut måtte der møbleres om i forsvaret, og det kostede desværre, men de to HB-scroringer kom først i kampens sidste minutter og det blev aldrig rigtig problematisk. Undervejs var HB endda mere end heldige med ikke at få et rødt kort, da der blev lavet en klokkeklar nødbremse, som dommeren af uforståelige årsager kun dømte frispark på - det var 100% forkert, men fik heldigvis ingen betydning.

På en dag med 10 afbud sender træneren gode håndtegn, respekt og klapsalver til 13 hårdtarbejdende Mejrup-folk - det var en mandfolkepræstation! Nu kan vi gå ind til kampen mod Borbjerg og den efterfølgende holdfest med ro i sindet.

Efter kampen var der 11 stemmer til Dr. Konge, og 3 til Bjarke. Sidstnævnte havde sin bedste kamp i sæsonen og ville nok have ryddet bordet hvis ikke Dr. Konge lige havde afgjort sæsonen for os med en jætteindsats. Henrik Sørensen stemte på sig selv, da Peter Lange ikke var med til at gøre det...

Startopstilling:
Simon Frederiksen
Morten Nielsen - Lars Krogh - Henrik Sørensen - Martin Hølmkær
Peter Laursen - Lars Munkholm - David Staal - Bjarke Poulsen
David Kudsk - Henrik Kongsgaard

Bænken:
Daniel Jeppesen - Jack Pedersen - Mathias Kvistgaard

8. runde: Struer B - Mejrup GU 1-2

Med ryggen mod muren! Sådan var devisen forud for kampen mod Struer. Træneren var taget til Kreta og havde forudsagt, at det var nødvendigt med 6 point i de sidste 3 kampe, og da det ubesejrede tophold HB var iblandt modstanderne, skulle der findes 3 point i Struer.

Mejrup gik ud og satte sig på kampen fra start, og allerede efter 3 minutter fik assistenttræner 'Duncan' at mål anulleret for offside. Midtvejs i halvlegen blev målet til gengæld anerkendt, da 'Duncan' modtog en returbold fra et Struer-hjørne, og spillede Dr. Konge i scoringsposition. Mesteren svigtede ikke og bragte De Hvide foran.

Resten af halvlegen bød på Mejrup-dominans og 4-5 gode chancer, som desværre ikke blev konverteret.

Efter pauseteen fortsatte Mejrup-overtaget og efter 15 min. var rollerne i angrebet byttet om, da Konge spillede 'Duncan' fri til den forløsende 2-0 scoring. Struer fik reduceret med 10 minutter igen, hvilket gav lidt usikkerhed i det ellers stensikre og nysammensatte forsvar med Morten Nielsen og Søren Christensen. Det nye midterforsvar delte 8 stemmer ligeligt imellem sig efter kampen.

Kasper Christensen fik en af sæsonens meget sjældne gule kort i slutfasen, men mere blev det ikke til, og en livsvigtig sejr var i hus.

Holdopstilling:
Simon Frederiksen
Michael Møller - Morten Nielsen - Søren Christensen - Martin Hølmkær
Kristian Bøndergaard - Thomas Sekkelund - Kasper Christensen - Bjarke Poulsen

Bænken: Mathias Kvistgaard - David Kudsk

7. runde: Mejrup GU - Naur/Sir 3-3

Til kampen mod Naur/Sir, som vi inden sæsonen havde set som holdet, vi skulle holde bag os i kampen om 2.pladsen, måtte vi helt ned i gemmerne for at stille hold. 4 mand var afleveret til 2.holdet, mens der var 7 afbud og dermed 8 nye i startoptillingen i forhold til den foregående kamp mod Hjerm. To af disse havde endda fået nye pladser, så kun træneren var tilbage på samme plads.

Derfor var det også en fornøjelse, at modstanderne denne gang IKKE scorede på alle deres chancer, mens vi var skarpe på toppen. Ved pausen var vi foran 2-0 på mål af Bjarke Poulsen og Daniel Jeppesen, men desværre måtte Henrik Sørensen udgå undervejs, og det gav usikkerhed i forsvaret, og da den centrale midtbane efterhånden tabte pusten, begyndte det at se tungt ud, da Naur kom stærkt ud fra teen.

På få minutter var Naur foran 3-2 og da træneren fumlede var det meget tæt på 4-2, men en flot aktion af tilbagevendte John Stougaard i kassen, forhindrede afgørelsen. Kort efter kunne Michael Møller udligne til 3-3 og et hårdt tilkæmpet point mod et af puljens tophold. Træneren havde en lille aktie i målet, da han havde sendt Møller frem i feltet til frisparket.

Efter kampen vandt Daniel afstemningen efter en flot indsats, som blev kronet med et mål, og mange tilkæmpede frispark. Også John skal fremhæves for en flot kamp i målet - den bedste i mange år - samt Kristian Bøndergaard for slid på den centrale midtbane. Hele holdet skal dog have cadeau for fight og holdånd, samt ikke mindst det flotte comeback!

Startopstilling:
John Stougaard
Martin Hølmkær - Lars Krogh - Henrik Sørensen - Michael Møller
Bjarke Poulsen - Søren Kjeldsen - Kristian Bøndergaard - Morten Nielsen
Daniel Jeppesen - Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænken: Nicolai Birkebæk - Peter Laursen

6. runde: Hjerm FIF - Mejrup GU 2-0

Hvordan kan man tabe en kamp, som man sidder 100% på, og har afslutninger i forholdet 1:10? Svar: Tag ud og se MGUs 3.hold spille bold.

Det er svært at være utilfreds som træner, når holdet performer godt, spiller outstanding i perioder, og sidder tungt på modstanderne. Siden HB-kampen har formkurven kun peget i én retning, og selvom vi uden tvivl er puljens næstbedste hold - og det holder jeg stadig fast i - så ligger vi næstsidst med kun 4 point.

De seneste 3 kampe er tabt, selvom vi har været klart bedst i alle kampene, men personlige fejl - denne gang fra træneren - har det med at sætte modstanderne i gang, og så er det op ad bakke resten af kampen. mod Hjerm producerer vi chancer i et hidtil uset antal, men med en dygtig og heldig keeper, og uskarpe MGU'ere, kom bunden - og dermed nedrykningen - uhyggeligt meget nærmere.

Med 4 kampe tilbage skal vi til at lave nogle ruser, og ikke mindst se, om ikke vi kan undgå at komme bagud. Vi glæder os til at møde Naur og HB, hvor modstanderen måske (det gælder nok ikke for Norge.. undskyld: Naur) kommer lidt længere frem på banen. Samtidig har trænerne et par esser i ærmerne, som nok skal løse knuden med målene.

Holdopstilling mod Hjerm:
Simon Frederiksen
Morten Nielsen - Lars Krogh - Søren Christensen - Lasse Kastrup
David Kudsk - Thomas Sekkelund - Lars Munkholm - Morten 'Duncan' Rasmussen
Henrik Kongsgaard - Nichlas Hatfeldt

Bænken: Kasper Christensen - Daniel Jeppesen

5. runde: Borbjerg GU - Mejrup GU 4-2

Lad os bare konstatere, at det med oprykning er ved at være ret langt væk! Endnu engang kan vi bare stå med følelsen af, at vi ikke har det, der skal til. Massiv overvægt i spil og chancer er ikke nok til at vinde fodboldkampe, og slet ikke når dommeren konsekvent hjælper modstanderne.

Til kampen i Borbjerg tog træneren et sats og satte sig selv ind i midterforsvaret, og det skabet umiddelbart en vis ro, men på et frispark, som ikke var der, lagde Borbjerg et perfekt indlæg, som vikarierende keeper Lars Munkholm ikke fik fat i, og så kunne Daather med ryggen bringe de blå foran. I det følgende har Mejrup 5-6 gigantiske chancer, som enten sparkes lige forbi, direkte på keeperen eller på stolpen - helt utroligt.

Udligningen kommer dog ved en storspillende Søren Christensen efter et hjørnespark. Blot to minutter senere opstår der lidt uro i Mejrups forsvar, og Møller prikker til bolden, som Munken må redde med nallerne. HELT hen i skoven dømmer dommeren indirekte frispark i det lille felt, og Borbjerg bringer sig igen foran på en dødbold.

I anden halvleg bringer Duncan balance i regnskabet med et flot mål med venstrepoten. Man må sige, at assistenttræneren er ved at finde formen! Træneren må til gengæld lade sig udskifte med krampe og et truende gult kort. Om det er udskiftningen eller generel resignation, skal vi lade være usagt, men Borbjerg får foræret et par kasser i slutningen, og så står Mejrup tilbage uden point.

Borbjerg var til kampen forstærket kraftigt fra førsteholdstruppen, men stadig burde vi have vundet kampen sikkert, ikke mindst hvis vi havde haft marginalerne med os og ikke mindst en neutral dommer, der dog skal have point for at lade den handicappede træner blive på banen i mindst to situationer, der kunne have givet gult.

Træneren er dog meget tilfreds med indstillingen, og nu er der kun tilbage at sætte Hjerm fuldstændig af på sidstepladsen med en sejr på søndag. De kan ikke komme med noget, der overrasker os!

Søren Christensen blev fuldt fortjent kampens spiller med 7 stemmer, og så er der væske til halsen på søndag - huske en sodapops til coach Krogh!

Startopstilling:
Lars Munkholm
Lasse Kastrup - Lars Krogh - Michael Møller - Morten Nielsen
Søren Christensen - Kasper Christensen - Thomas Sekkelund
Nichlas Hatfeldt - Henrik 'Konge' Kongsgaard - David Kudsk

Bænken:
Thomas Østergaard - Morten 'Duncan' Rasmussen - Kristian Bøndergaard

4. runde: Mejrup GU - Struer 2-3

Endnu en sort aften i hvidt. Struer er et ringe hold, som hører til i den nederste del af rækken, og alligevel formåede vi igen at forære dumme mål væk, så vi stod uden point efter kampen. Træneren må tage sin del af skyldes, da han havde valgt at ryste posen efter den pauvre indsats mod HB, men det betød bare indledende usikkerhed i det nysammensatte forsvar.

Efter 10 minutter tryller Struers bedste mand, og selvom Simon halvklarer, ryger bolden det sidste stykke i kassen, og så er vi IGEN bagud tidligt i kampen. I 7 kampe siden sommerferien har vi ikke formået at holde buret rent :o(

Vi får dog arbejdet os ind i kampen, og efterhånden som spillerne finder hinanden lægger vi et tungt pres på modstanderen, og Konge dukker naturligvis op og udligner. Halvlegen blev dog skæmmet af et voldsomt uheld, hvor Peter Laursen bliver ramt i hovedet af en støvle. Han lignede noget, der var løgn, men heldigvis kunne Falck-redder Lars Jakobsen fra sidelinjen assistere med behandling. Efter en tur på supersygehuset i midtbyen kom Peter dog tilbage og fortalte, at udover en række korssting i ansigtet, var alt rimeligt ok, og intet vitalt ødelagt.

I pausen aftalte vi at gå ud og give den gas, men på et hjørnespark, som slet ikke burde have været der, bringer Struer sig igen foran, da Morten Nyborg, udlånt fra S4, sparker forbi bolden, og Jack, Mejrup-debutant, scorer selvmål. Så er der dømt tivoli-bold, og forsvaret står højt. Frank, udlånt fra S2, bobler dog på egen halvdel, og Struer kan spadsere igennem og score til 3-1 - så er det altså op ad bakke.

Træneren skiftede sig selv en til sin første S5-kamp i 1,5 år, men det gjorde ikke den store forskel. Igen pressede vi højt, og René Kiel, udlånt fra S4, fik lobbet bolden i kassen til 2-3 og nyt håb med 8 minutter igen. Kort efter fik han dog en ostemad for at tælle til 8, og så var det endnu mere op ad bakke.

I det sidste minut havde Morten Nielsen et godt hovedstød, men ellers udeblev skarpheden. Frispark fra kanten af feltet blev sendt til Tvis, og farlige tværafleveringer i forsvaret var flere gange ved at koste.

Næste weekends kamp mod Borbjerg er flyttet til mandag, og træneren er gået i tænkeboks, mens han afleverer forstærkningerne tilbage til de rette hold. Der blev ikke foretaget afstemning efter kampen, grundet travlhed i trænerduoen.

Startopstilling:
Simon Frederiksen
René Kiel - Morten Nielsen - Michael Møller - Frank Bjerre-Poulsen
Peter Laursen - Morten Nyborg - Thomas Sekkelund - Morten 'Duncan' Rasmussen
Henrik Kongsgaard - David Kudsk

Bænken:
Mathias Kvistgaard - Jack Pedersen - Lars Krogh Jensen

3. runde: Mejrup GU - HB 0-3

I sidste øjeblik inden den næste kamp, har træneren fået taget sig sammen til at skrive et referat. Jeg har egentlig haft god tid til det, men kampen skulle liiige lidt på afstand. Generelt har jeg valgt at glemme det meste, men tilbage står, at en række spillere spillede under niveau, og vi mødte et hold, som bare var klogere. Vi var dog også uden en sydomsramt Konge, og det koster gerne på målkontoen.

HB havde trukket superligadommer Michael Tykgaard ind på kassen, og selvom han ikke længere har divisionsniveau, så er han en sikker sidste skanse, som vi ikke formåede at presse for alvor. Lars Bræmer havde ganske vist et par halvstore chancer i slutningen af kampen, men ikke noget der for alvor pressede på for point til Mejrups udvalgte.

Generelt i kampen havde forsvaret svært ved at få presset op, og det gav HB meget spillerum mellem kæderne - noget, som træneren blev hæs og gul og grøn af at se på. Allerede efter 35 min. foretog bænken en 3-dobbelt udskiftning, som var med til at løfte holdet lidt, men ikke nok til at påvirke kampens udfald.

Til næste kamp ligger det fast, at der vil ske store udskiftninger på holdet. Vi har haft to gode træninger, og der er mange, der banker på til en plads på holdet mod Struer.

Startopstilling:
Simon Frederiksen
Michael Møller - Jan Lauridsen - Henrik Sørensen - Bjarke Poulsen
Morten Nielsen - Thomas Sekkelund - Søren Christensen - Lars Munkholm
Morten 'Duncan' Rasmussen - Niclas Hatfeldt

Bænken:
Peter Laursen - Lars Bræmer - David Kudsk

2. runde: Naur/Sir - Mejrup GU 2-2

Kun 3 dage efter åbningssejren mod Hjerm var vi på den igen - denne gang mod Naur/Sir, som er nedrykker fra forårets serie 4. Det blev en uskøn kamp, hvor den uerfarne dommer havde store vanskeligheder.

Efter 2 minutter var Konge alene igennem. Bolden blev lobbet over keeperen, som tog den ned med begge hænder udenfor feltet. Et klokkeklart rødt kort, som dommeren desværre ikke havde mod til at give - derfor kun 10 minutter på sidelinjen.

Det gule kort burde havde gjort det lettere for os, men det virkede som om det i stedet stressede os, og spillet kom aldrig rigtigt i gang. Midtvejs i halvlegen kom vi endda bagud, da vi ikke fik clearet en relativt ufarlig situation i højre side.

Kort inden pausen fik vi dog udlignet ved en velspillende Niclas Hatfeldt, og dermed kunne vi gå til pausen og justere tingene på plads med en god fornemmelse.

2. halvleg sad vi fuldstændigt på, men alt imens vi skulle til at sætte det sidste tryk ind, fik Naur sin første chance 10 minutter før tid, og så var vi igen bagud. Konge reddede dog situationen for os få minutter senere med oplægget til Lars Bræmers udligning.

Alt i alt skal man være tilfreds med et point, når man er bagud kort før tid, men generelt var Mejrup klart det bedste hold, så man har alligevel ikke en super fornemmelse i maven bagefter.

Startopstilling:
Simon Frederiksen
Morten Nielsen - Lars Bræmer - Lasse Kastrup - Bjarke Poulsen
Thomas Sekkelund - Kasper Kristensen - Søren Christensen
Morten Nielsen - Henrik Kongsgaard - Niclas Hatfeldt

Bænken:
Michael Møller - Martin Hølmkær - Lars Munkholm

Kampens spiller: Morten 'Unge' Nielsen

1. runde: Mejrup GU - Hjerm FIF 5-1

Vi fik en mere end strålende indledning på efteråret, da Hjerm kom på besøg på et regnfuldt Eurocon Arena. Hjerm blev nummer to i deres pulje i foråret, og vi forventede på forhånd en tæt kamp, hvor vi dog regnede os selv som favoritter - truppen taget i betragtning.

Derfor lagde vi også fra start et hårdt pres på modstanderen, og i flere omgange var der tale om regulært skydetelt. Skarpheden udeblev dog, og Hjerm kom foran i en situation, som ellers virkede ret ufarlig. Forinden havde de dog haft en afslutning, som ramte både overligger og stolpe ud.

Dr. Kongsgaard, som meget atypisk havde brændt et par halvstore chancer, tog dog sagen i egen hånd, og det tunge, Hjermske forsvar kunne ikke andet end save ham over i feltet. Morten Nielsen satte udligningen i rusen fra pletten.

Kort før pausen syntes dommeren også, at bedømmeren skulle have noget at snakke om, og han stak Munken et gult kort for at gå uden for banen. Ifølge kineseren selv, så var det ganske enkelt fordi han ikke kunne se, hvor linjen var! Mejrup udnyttede undertallet til at bringe sig foran i halvlegens sidste minut - naturligvis ved Henrik Kongsgaard.

I 2. halvleg var der ikke meget modstand tilbage i Hjerm, og Konge kunne endnu engang styre begivenhederne helt selv oppe foran. 3-1 helt inde på stregen efter Hatfeldts flotte afslutning, og 4-1 på hovedstød - så måtte træneren tage ham ud til stående ovationer fra bænken.

I de afsluttende minutter kunne Niclas lukke kampen med Mejrups 5. mål. Det var første mål ud af de 15 vi har scoret efter sommerferien, som Konge ikke var med i, efter 8 mål og to oplæg i Hodsager Cup!

Men Konge var ikke alene om at imponere trods 9 stemmer i fidusen. Sekke ryddede nemlig resten af lapperne og fik fortjent 5 stemmer for sin hidtil bedste optræden i Mejrup-trøjen, hvor han sammen med Søren Christensen suverænt kontrollerede midtbanen.

Træneren glæder sig til endnu en spændende kamp på fredag mod nedrykkeren Naur - vi ses!

Opstilling:
Simon Frederiksen
Michael Møller - Henrik Sørensen - Martin Hølmkær - Bjarke Poulsen
Søren Christensen - Lars Munkholm - Thomas Sekkelund
Morten 'Duncan' Rasmussen - Henrik Kongsgaard - Niclas Hatfeldt

Bænken:
Lasse Kastrup - Morten Nielsen - Peter Laursen

Tilskuere: 3
Regn: 1000mm

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk