U13 drenge kampreferater


Mandag d.16/5-11 C-rækken

Mejrup (3) – Nr. Felding (1)
Flot oprejsning efter sidste uges øretæve. En kamp som kunne være blevet meget målrig, hvis ikke det var for de 2 holds målmænd. Frustrationen lyste ud af Frederik da Nr.Felding målmanden 2. gang reddede et velplaceret spark nede ved den ene stolperod. Nej de var ikke nemme at passerer i dag, de målmænd. Også stor ros til søren D., som havde flere gode aktioner. Hårdt arbejde var vejen frem i dag og her gik Magnus forrest i et sandt arbejdsraseri.  Mod slutningen, da Nr.Felding kræfterne var ved at slippe op, kom det gode sammenspil frem og vi kombinerede os flot igennem til flere chancer. Og sluttelig kunne vi fortjent hive en smal sejr hjem. Tillykke med det drenge. I fortjente det.

Fidusbamsen: Magnus, for stort mod og mandshjerte. Enkelte skønhedsfejl i afleveringerne, opvejes i dag af en kæmpe vilje til sejr. Brysttæmning af hård bold, hvor de fleste andre havde dukket sig, vidner om stort mod.  

Lørdag d.14/5-11 B-rækken

Mejdal (2) – Mejrup (11)
Mørke skyer hang over Mejdal , da vi gik til omklædning. Og regnen kom også, men ude på banen valgte vi læsiden. Og her kunne Mejrup-forældrene, uder de høje træer, hygge sig med den medbragte kaffe. Det eneste der manglede var rundstykker med tandsmør. Men tandsmør fik vi i form af flot fodbold af Mejrupdrengene. Alle virkede oplagte og fokuserede på opgaven. Konceptet fra sidste kamp skulle videreføres dvs. - en af forsvarerne op og støtte på midten. – Spille bredt (helt bredt) på kanterne. – Angriberen deltager i samspillet (lægger bolden af). Ud fra dette oplæg forsøgte drengene selv at finde løsningerne. Og når de rigtige løsninger blev valgt, resulterede det i rigtig flot sammenspil. Mads L.C. fik pladsen som angriber og gjorde det flot. Tilbød sig ned i banen som spilstation og lagde flot bolden af, bagud eller til siden, på 1.berøringen. På den måde får vi sat spillet på modstanderens banehalvdel og bliver retvendte i vores spil fremad. På kanterne overløb vi  Mejdal-spillerne i dag. Bredde for at skabe plads og løsningen drengene fandt i dag, var indenomsafleveringer som backen ikke kunne dække op for. I fandt selv løsningen og brugte den flot og flittigt. Samarbejdet i forsvaret fungerede igen i dag perfekt. Og så har vi jo bagerst en målmand som bare tager de skud som kommer. Dagens detalje til grineren efter kampen. 2 kandidater. 1 – Mads L.C.s flugter forbi mål på 2 meters afstand. 2 – Frederiks flotte gennemløb, hvor han finter målmanden til at lægge sig og herefter lopper/chipper bolden over målmanden OG MÅLET.

Fidusbamsen: Mads L.C., for at vælge de rigtige og lette løsninger. Og derved gøre samspillet og sine medspillere bedre. Teknisk højt niveau i afleveringer og 1.berøringer.      

Tirsdag d.10/5-11 C-rækken

Vinding (14) - Mejrup (1)
Ikke meget at skrive hjem om. Vi mødte i dag et bedre hold og måske endda også et hold, som ikke hører hjemme  i C-rækken. Det gav i dag nogle øretæver. Ikke sjovt men sådan kan fodboldlivet også være. Vi må løfte hovederne og stå sammen som kammerater, og forsøge at vinde den næste kamp. Det er vejen frem når en kamp som denne helst skal glemmes. Niclas scorede vores enlige mål og de fleste forsøgte det bedste de havde lært. En enkelt spiller meldte sig helt ud af kampen. Ikke særligt kammeratligt, at lade de øvrige kæmpe røven ud af bukserne uden mulighed for udskiftning.

Fidusbamsen: Emil J. for at holde flot niveau med 1.berøringer og afleveringer.

Mandag d.9/5-11 B-rækken

Mejrup (8) – Tvis (4)
Sent spilletidspunkt er normalt for at tilgodese div. TV-kanaler, men er ikke sikker om det er tilfældet i U12 rækken. Men vinden lagde sig og det blev en flot aften rent vejrmæssigt. Desværre begynder banerne, at lide under den manglende vand her i foråret og banen denne aften kunne ikke leve op til det flotte vejr. Og lad det bare være en undskyldning for vores (K.C.)’s mange skud forbi og over mål.
Vi kendte på forhånd ikke modstanderens styrke, så vi valgte at tro på egne evner. Og planen var (lidt offensiv), at Frederik og Søren N. i forsvaret skulle samarbejde om på skift at støtte oppe på midtbanen, hvor K.C. lå som midterste mand. Dette lidt offensive forsvar ville kunne bringe deres  enlige angriber alene med enten Søren N. eller Frederik. Men vi har endnu ikke mødt en angriber som kan løbe fra en af dem og det skete heller ikke i dag. Vores 2 forsvarer samarbejdede flot om opgaven og vi fik derfor lagt et højt og massivt pres på modstanderens banehalvdel. Vi er stadig ikke dygtige nok til at spille bredt og tekniske fejl og dårlige afleveringer var også en del af spillet i dag. Men dog var vi klart det bedste hold i dag. Selv om Tvis havde et par spillere som voldte os lidt problemer.  Målene ! ja- flere havdde chancer i dag, men misbrugte tilbudene. Men èn spiller viste målnæse og effektivitet i afslutninger.
C. Ronaldo scorede 4 mål for Real Madrid i weekenden – Andreas det samme for Mejrup. Hattrick + 1 = 4 kasser.

Fidusbamsen: Andreas, for 4 mål ud af 5 afslutninger. 1 skud over mål, resten blev effektivt sparket ind, så gardinet blafrede.  

Mandag d.2/5-11 C-rækken

Mejrup (11) – Vinderup (4)
Så kom sejren endelig i C-rækken. Godt hjulpet af K.C. og U.K. hev vi en storsejr hjem. Disse to spillere havde også sidste, eller næstsidste, fod på de fleste af de mange mål. Et par afbud, betød ændringer, som bevirkede at vi i dag overmatchede Vinderup. Men vi arbejdede hårdt og hjælp hinanden, og derfor blev sejren også så stor. Når vi husker at spille sammen, så kan vi spille rigtigt flot fodbold. Men det sker stadig kun i perioder.

Fidusbamsen: Jens, for et kæmpe arbejde og stor vilje. Super gode tilbage løb, ofte 20-30 meter sprint for at indhente modstanderne. Desuden bliver 1. berøringerne og afleveringerne bare bedre og bedre.

Lørdag d.30/4-11 B-rækken

Mejrup (5) - HB 3 (1)
Kunne vi leve op til den flotte turneringsstart vi leverede i Feldborg ? Nej - ikke helt ! Dog var vi dygtige, specielt i vores oplæg og afslutninger.
Spillet ude på banen var præget af halv dårlige afleveringer og nogen gange var modtageren heller ikke klar. Vi får sejren i dag og er også på dagen bedre end HB, men det skyldes nok mest, at de lavede flere fejl end os. Fejl som vi var dygtige til at udnytte. Det var varmt og nogle manglede lidt energi. Og i den slags perioder skal vi være bedre til at hjælpe og samarbejde med hinanden. Hermed menes tættere sammen og være klar som 2. mand.

Fidusbamsen: Emil U.K. - for netop at yde lidt ekstra når holdkammeraterne hænger lidt. Og med gode gennembrud satte han virkelig fart i spillet.

Onsdag d.27/4-11 C-rækken

Mejrup (4) – HB vest 5 (6)
Anden turneringskamp i C-rækken og debut til vores nye træner – Jannik, som blev assisteret af en gl. kending – Gert. Gerts assistance bestod mest i navnekendskab og hjælp til de mange bogstavskombinationer som kaldenavne. Coaching af spillerne på banen klarede Jannik selv med stor stil, men desværre for Jannik og spillerne, tippede heldet og sejren ikke til vores side i dag.
Planmæssigt kom vi ellers foran 1-0, men HB’erne fik tilkæmpet sig overtaget og fik belønning i form af udligningen til 1-1. Søren D. holder os inde i kampen med flere flotte redninger. Uheldigvis har vi selv sidste fod på de næste 2 scoringer, som tilfalder HB. Nede 1-3 ved halvleg. Depoterne fyldes op i pausen. Lidt frugt og vand og vi er klar til at tage kampen op og kæmpe for sejr. Vi får sat os på kampen og midt i 2.halvleg står der 3-3. Kræfterne ser ud til at slippe op, HB’erne kommer til flere chancer og Søren D. må atter hive redninger ud af ærmet. HB har et par skudstærke gutter, som vi ikke får tacklet på i tide og det lykkedes dem at score til 3-6. Vi har nu en ekstra spiller på banen og vi holder stand og får også reduceret til slutresultatet 4-6.
Et lille regnestykke ! De 2 mål vi uheldigt lavede bag egen målmand – var de blevet scoret i modstandernes mål – Så var resultatet 6-4 sejr til os, men men…  Det må blive næste gang.
Fidusbamsen: Søren D. for flere flotte redninger, som holdt os inde i kampen.

Kneben sejr til Ryde og opråb til Mejrup-forældre:

Tirsdag d.19/4-11 C-rækken
Ryde/Handbjerg (8) - Mejrup (6)

Klokken siger 17.15 og drengene står og tripper, for at komme af sted til kamp i Ryde.  Vi har i forvejen haft afbud til kampen og derudover er der to af drengene der ikke er mødt op.  Hvad gør vi?  Der er kun 6 spillere! Skal vi bede om at låne en spiller fra Ryde?

Vi bliver reddet på målstregen – vi låner en frisk U8-spiller, som netop er til træning.  Afsted det går mod Ryde.

Klokken siger 18.20, kampen har nu været i gang i 15 minutter og stillingen er 3-1 i Ryde’s favør – puha, det truer med at blive en kamp, der ikke er denne flotte forårsaften værdig.  Men så vender det!  Ryde’s held slipper op for en stund og drengene fra Mejrup fighter, det bedste de har lært.  Der bliver ikke sparet på tilråb, anvisninger og klapperi fra sidelinien – og midt i 2. halvleg står stillingen 6-6!!

Det er nu ufattelig spændende. Kan Mejrup holde skansen, eller er drengene ved at være kørt trætte?  De har trods alt spillet uden en eneste udskifter i 45 minutter nu!

Heldet vender tilbage til Ryde igen – så kampen ender med 8-6 til Ryde. Men det efter en benhård kamp, hvor der har været flotte målmandsredninger, stærkt forsvarsspil og ikke mindst Rasmus fra U8, som lå klar i front hele tiden.

Fidusbamsen gik til Nicklas, som gav alt hvad han havde i sig og var med i rigtig mange af målchancerne.

Således en god oplevelse med drengene – som blev fejret med IS i Skave.

MEN, MEN, MEN jeg synes det er ærgerligt, at stå og mangle 3 spillere på så sent et tidspunkt, så der ikke kan skaffes ekstra spillere. OG det værste var samtidig, at der ikke var frugt eller lignende til børnene, da det var en af de ”frafaldne” der skulle sørge for det.  Det lægger et unødig stort arbejdspres på træneren og sikrer ikke optimale forhold for drengene.  Så husk alle sammen, at tjekke hjemmesiden jævnligt og meld fra i god tid!

Hilsner fra Peter

Smuk, smukkere, smukkest

Tirsdag d.19/4-11 B-rækken
Feldborg/Haderup (2) - Mejrup (7)

Smukt var vejret denne forårsaften i Feldborg.

Smukkere var vores sprítnye spilledragter. Tak til MGU og personerne med indsatsen bag dette. Det var nogle stolte drenge, der iførte sig deres nye spilletøj.

Smukkest af alt var dog spillet i 1. halvleg.
I oplægget fra træneren, fik hver enkelt spiller fokuspunkter til at løfte sit eget spil. Og det gjorde ALLE. Desuden har vi trænet og snakket om ikke at forcerer spillet frem, men bruge afleveringsmuligheder bagud og til siden. Spillet i 1. halvleg blev virkelig udført med omtanke. Vi sad fuldstændigt på kampen 5 - 0 ved halvleg.
Drengene leverede på et meget højt niveau, 1. berøringer og afleveringer af høj klasse. De mange tilskuere på sidelinien fik sig en fodboldoplevelse af de store og dommeren bekendtgjorde også efter kampen, at han sjældent havde set så flot spil af U12-drenge.
2. Halvleg bød på omrokeringer. Så alle (pånær målmandsposten) fik nye pladser.
Fidusbamsen: Her var alle kandidater, men den gik til Frederik for hovedstødsmål efter indstuderet hjørnesparksdetalje.

Kampreferater fra 2010

Tilknyttet fil:    Kampref 2010 årg 99 (49 Kb)

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk