Kampreferater S4, forår 10


Kampreferater for serie 4 herrer

Så er det tid at gøre status for mejrup serie 4 herrer foråret 2010.
holdets stamme er sammensat af en gruppe af mejrups unge talenter i 17 - 18 års alderen, og ellers af en række spillere med lidt mere rutine på bagen.

Der har været god intensitet på træningsbanene trods det hårde vintervejr.
Til gengæld var vi noget svingende i vores 4 træningskampe, som resulterede i 2 sejre og 2 nederlag. I alle kampe stillede vi med meget forskellige opstillinger, spillet hang ikke sammen men vi fik løbet mange kilometer.

Fredag d. 28. maj Mejdal - Mejrup

Så var der dømt topkamp i serie 4, hvor den aktuelle 1. plads var på spil.
Med hjælp fra de mange tilskuere var der høj stemning og godt spil fra start af.
Mejrup var klar og var først på boldene og med det samme havde vi etableret et godt pres på Mejdals banehalvdel.

Allerede efter 6 min. var målfarlige Lars Jacobsen klar i det lille og behandlede Brogårds følte indlæg perfekt. Med et kraftfuldt hovedstød i det lange hjørne og 1 - 0.
4. kamp i træk at Lars scorede.
Resten af 1. halvleg var med intense nærkampe, gode detaljer og mange indlæg fra specielt vores side. Jonas havde et godt hovedstød på tværs af målet, Lars over mål og Hundahl tæt på flere gange. Mejdal havde i den anden endeet hjørnespark , som målmand René parerede i sikker stil samt 2 frispark, som ikke var i nærheden af målet.

2. halvleg blev en meget fysisk affære og Mejdal, som måtte satse uden at de fik omsat til chancer. derimod fik vi ca. 10 contra løb, som gav kæmpe målchancer, bl.a. var først Jonas, så Hundahl og så Nicolai alene med målmanden uden at bolden ville i kassen.

Typisk for sådan en kamp kommer Mejdal 4 min. før tid frem til en løs chance, som de dog sikkert udnytter.
Sådan endte det 1-1. 3 min. total stilhed i omklædningsrummet vidnede lidt om følelsen af at have tabt 2 point og så selv skyld i det.
Alt i alt en god kamp, hvor Mejrups 2. hold viste det bedste fodbold i serie 4 men stadig ligger på 2. pladsen med 3 spillerunder tilbage.

15. maj 2010 Mejrup - Ejsing

Så var der dømt topkamp. Vinderen kommer til at spille med om oprykning.
Modstanderen havde forberedt sig og sad med tætte markeringer og hårde taklinger. Det betød mange nærkampe. Men Mejrup havde teten og forsøgte trods dårlige baner at spille bolden rundt i gode kombinationer. 2 supergode angreb hvor vi spillede boldet i lang tid indtil først Nicolai og dernæst Lars J. gjorde det til 1 - 0 og 2 - 0.
Desværre reducerede Ejsing på et frispark, hvor vinden bar bolden ind over målmanden.
Heldigvis gik der ikke panik i Mejrup og holdte Ejsing fra målchancer.
2. halvleg havde Mejrup stadig initiativet men fik ikke boldet i kassen. 2 udvisninger til Ejsing gjorde dem møre og brogaard fandt Lasse Toft på kanten af feltet og med et hurtigt træk og endnu hurtigere afslutning stod der 3 - 1.
Sidste minut Gjorde Mejrup arbejdet færdigt og Lars J. gjorde det til 4 - 1 efter at have udspillet både forsvaret og målmand.

8 maj 2010 Mejrup - Bremdahl

Det var et superstærkt hold, mejrups 2. hold herrer stillede med denne lørdag og lad det vaære sagt med det samme at bundholdet Bremdahl blev sendt hjem med et nederlag på 13 - 0.
Fra start blev der spillet godt og hurtigt. og i løbet af 1 halvleg blev der scoret 5 kasser.
Alle var enige om at vi stadig skulle spille hurtigt fodbold i 2. halvleg og modløsheden og irritationerne tog til for Bremdahl, hvilket betød gule og rødt kort til gæsterne. Desværre kom Morten toft også i det røde felt da han blev fældet bagfra og tog fat i modspilleren og rødt til M. Toft.
Kommentar til nogle af målscorerne
Jeppe og Weyhe kom på tavlen med flotte mål
Lars Jacobsen scorede sit første hattrick i ualmindelige tider.
Målene blev fordelt på følgende:
M Toft, Heino, Jeppe, Weyhe 1 mål
Brogaard, N. hatfelt, lasse Toft 2 mål
Lars Jacobsen 3 mål

Ejsing - Mejrup 3 - 1

I starten af april begyndte turneringen og alle var opsatte på at komme fra start i Ejsing.
det var ikke en overdrivelse at vi havde 80 % af spillet, havde powerplay foran deres mål.
Vi kom foran 1 - 0 ved Nicklas Hatfelt, men derefter ramte et usandsynligt held Ejsing. En frispilning fra Mejrup til Ejsing gjorde at der stod 1 - 1 ved halvleg. 5 min før tid lavede vi et flot selvmål indtil Ejsing til slut scorede til 3 - 1.

Mejrup - Mejdal 1 - 0

Et amputeret Mejrup viste stor moral, da Mejdal kom på besøg.
Vi stod godt på banen og der blev kæmpet med omtanke om hver en bold.
Midt i 1. halvleg havde Mejrup 8 afleveringer i træk og endte ved Nicklas Hatfelt, der fik skovlet boldet ind til det senere slutresultat 1 - 0.
Herefter stillede vi os solidt på banen uden at Mejdal kom til de store chancer. Christian Poulsen tog uden problemer de skud og indlæg, som kom.

Naur/Sir - Mejrup 0 - 5

Igen havde vi et stærkt hold og det skulle gå ud over Naur/Sir, som stillede med et halvt oldboys hold. det betød at de var godt organiseret og det tog 25 min. før vi fik gang i målscoringen.
Til gengæld scorede Morten Pedersen klubbens hurtigste hattrick. 1 - 0 , 2 - 0 , 3 - 0 på 5½ min.Godt gået.
Herefter tog spillede træner Allan brogaard over og scorede sit første sæsonmål inden Hatfelt endnu en gang sluttede målfesten af. ikke et mål for meget.

Måbjerg - Mejrup 1 - 1

Så var der dømt topkamp, hvor vi kunne komme helt i front af puljen men skulle det ikke gå.Til gengæld fik årets bedste serie kamp at se indtil videre. generelt få mål chancer men dem der kom, var til os.
Midt i 1. halvleg fik vi frispark, Mattias sparkede et projektil på indersiden af stolpen men heldigvis fulgte Lasse Toft op med en kold inderside til 1 - 0. Herefter havde vi enkelte chancer til at øge føringen men på den eneste afslutning i 1. halvleg udlignede Mejdal til 1 - 1.
Til gengæld havde Lasse Toft endnu en god chance , hvor bolden tog overlæggeren. I anden halvleg var det kendetegnende at alle de chancer vi kom til blev sendt over målet inden Mejdals målmand havde 2 kanonredninger.
ærgeligt at vi ikke fik en sejr men omvendt fik mejdal et mål annuleret for off side 2 min før tid.
Men vi er med endnu.

Opdateringer


23.4.19U15 Piger
22.4.19U9 Piger
22.4.19U9 piger infoside
14.4.19Dame JS Trup Foråret 2019
13.4.19Dame S2 Trup Foråret 2019
11.4.19Sponsorudvalg
10.4.19U6-7-8 Piger
10.4.19Hoved Sponsorer
10.4.19Sponsorer i Mejrup GU fodbold (2018)
9.4.19U8 Drenge
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk