Kampreferater S5, forår 2010


10. runde: Mejrup GU - Mejdal GIF 0-3

Da Mejrups førstehold ikke kunne stille hold om lørdagen pga. Rock, var vi også nødsaget til at melde afbud. Dermed sluttede sæsonen med et unødvendigt nederlag, men 3.pladsen var sikret allerede om torsdagen, da Måbjerg vandt over Nr. Felding.

Desværre lykkedes det ikke for Måbjerg at rykke op, og da HB har annonceret forstærkninger, og der kommer en hel røvfuld S4-hold ned pga. strukturændringer, så skal vi være mere end klar når efteråret starter, for blot at sikre os endnu en sæson i S5, hvilket naturligvis er målet.

Træneren siger tak til alle spillerne for en fornøjelig forårssæson med op- og nedture. Ambitionen var en 3.plads, og den indfriede vi. Vi var tæt på 2.pladsen, men aldrig på oprykning.

9. runde: HB - Mejrup GU 6-3

Præmissen er klar: Vi har 4 lodder til at sikre os en sæson mere i S5. Den første røg, da Nr. Felding vandt over Mejdal i lørdags. Næste lod var et point mod HB, og det gik vi behårdt efter.

Den velkendte Mejrup defensiv var dog ikke til at kende denne solbeskinnede, men blæsende aften på det uhyggelige IC Vest. Vi kom nemlig bagud på en kontra, hvor hele det røde hold (det var os) blev fanget fremme på banen, og dybden i forsvaret ikke var afstemt.

Vi kom dog hurtigt tilbage, da Henrik 'Konge' Kongsgaard erobrede bolden fra HBs usikre keeper. En aflevering tilbage i banen til en velspillende Lars Munkholm resulterede i udligningen, og kort efter bragte 'Konge' de røde foran med en flot aktion i venstre side.

HB fik dog udlignet til 2-2, da Morten Hedegaard fik lov at tage sig en spadseretur gennem feltet. Det er desværre ikke første gang i sæsonen det er sket, og det fik træneren til at råbe i afmagt ud over markerne. Inden pausen fik vi dog igen bragt os i vinderposition, da Bjarke Poulsen flot følte et frispark i mål fra højre side.

Vi kom også rigtig godt ud af starthullerne til 2. halvleg, men efter et kvarter indtraf katastrofen og på to personlige fejl bragte HB sig foran efter dødbolde. Til sidst satsede vi alt, hvilket kostede yderligere 2 mål.

Læren af kampen er, at hvis vi eliminerer de personlige fejl, så kan vi være med mod de fleste. Vi fik også for kun 2. gang i sæsonen scoret mere end 2 mål!

Nu har vi yderligere 2 lodder i puljen: Pointtab til Nr. Felding torsdag, eller minimum 1 point i sæsonens sidste kamp hjemme på søndag kl. 11 - dagen efter Rock :o/ Vi satser på at Måbjerg ordner paragrafferne for os...

Bjarke Poulsen blev fortjent kampens spiller med 7 stemmer, hvilket betyder drikkevarer til omklædningsrummet på søndag - husk en cola til Coach Krogh!

Startopstilling:
John Stougaard
Bjarke Poulsen - David Staal - Henrik Sørensen - Michael Møller
Morten 'Duncan' Rasmussen - Søren Kjeldsen - Lars Munkholm - Morten Nielsen
Henrik 'Konge' Kongsgaard - Peter Lange

Bænken:
David Kudsk - Mads Emil Holmgaard - Jens Heilskov

8. runde: Mejrup GU - Naur/Sir IUF 3-0

Vi fik 3 point uden kamp, da Naur/Sir ikke kunne stille til start. Ærgerligt, da vi havde imødeset en hyggelig eftermiddag i Mejrup, hvor 2.holdet skulle spille samtidigt lige ved siden af. I stedet havde en håndfuld spillere taget turen til Mejrup som tilskuere til 2.holdest kamp - tillykke med sejren!

Vi mangler nu kun et enkelt point for at sikre os en sæson mere i S5. Næste tirsdag møder vi HB og en sejr her sender os på 2.pladsen, mens et point sikrer os overlevelse. Skal vi rykke ned kræver det også, at Nr. Felding vinder sine sidste to kampe, bl.a. over suveræne Måbjerg.

7. runde: Mejrup GU - Måbjerg IF 0-3

Så var det tid til igen at møde Måbjerg, som gjorde det onde mod os i 2. runde, hvor vi tabte 9-1. Meget vand er løbet i åen siden da, og kun tre gange siden, har modstanderne fundet vej til Mejrups netmasker - og det i hele 4 kampe.

Måbjergs angreb har høj klasse, mens forsvaret er til at tale med, men desværre fik vi ikke lavet kasse på de halve, sporadiske chancer, vi fik i kampen. Træneren havde rystet posen ingen kampen og givet 5 spillere fri, ovenpå den flotte indsats mod Nr. Felding. Det betød bl.a. et helt nyt midterforsvar med sæsondebutanten Morten Nielsen som ankermand.

Forsvaret gjorde det generelt rigtig flot, men måtte alligevel lade sig overliste et par gange, hvor vi var kommet lidt for langt tilbage på banen, samt efter en dødbold i slutningen af kampen. Værre var, at Kristian Bøndergaard og Michael Møller måtte gå fra banen med skader, og umiddelbart så det ret slemt ud for førstnævntes ankel.

Træneren har på forhånd spået, at 15 point vil være nok til at redde tilværelsen i serie 5. Vi har 11 point, og kan tage et stort skridt med 3 point mod Naur/Sir næste lørdag. Vi håber at tingene kan være afgjort inden sidste runde - dagen efter Rock - men det kræver lidt hjælp fra bl.a. HB, som møder Nr. Felding i den kommende uge. Kan vi stjæle point på IC Vest skulle tingene herefter være klaret.

Efter dagens kamp blev der delt rundhåndet ud af stemmer, men flest fik Lars Bræmer med 3 styk (!). Træneren var efter kampen mere end tilfreds med indsatsen men skuffet over særligt de to første mål, hvor det så meget passivt ud. Men i en kamp med 5 nye, heraf hele 4 ynglinge, kan vi kun være tilfredse med at gøre en god figur. Oplægget til kampen blev fulgt, og med lidt held havde det givet et point.

Dagens holdopstilling:
John Stougaard
Peter Laursen - Morten Nielsen - Michael Møller - Bjarke Poulsen
Henrik Kongsgaard - Thomas Sekkelund - Lars Bræmer - Mads Emil Holmgaard
Kristian Bøndergaard - Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænken:
Jonas Skræddergaard - Rasmus Husted

6. runde: Nr. Felding GIF - Mejrup GU 1-4

Efter 4 kampe med kun 4 mål havde træneren rystet posen grundigt forud for gyseren mod Nr. Felding. En sejr ville sende Mejrups udvalgte 5 point over nedrykningsstregen, mens et nederlag ville sende holdet ned under den frygtede linie.

Fra 2.holdet havde vi fået hjælp af Martin Skov, mens Lars Bræmer var på banen for første gang i 1,5 måned efter rygproblemer, og de to profiler var stærkt medvirkende til at skabe en god Mejrup-kamp. Eneste afbud var fra David Staal, så vi var tæt på stærkeste opstilling, og i hvert fald den stærkeste vi har haft hidtil i foråret.

Efter posen var rystet gik Mejrup på banen i en uvandt 4-3-3-opstilling og satte straks pres på modtanderen. Første mål kom efter ca. et kvarter, hvor Henrik "Konge" Kongsgaard viste klassen og kørte direkte gennem midterforsvaret og bragte Mejrup foran.

Resten af halvlegen balancerede lidt, da Mejrup havde den ulempe at have den lave sol direkte i krydderen. Målmand John måtte op med et par klasseredninger efter situationer, hvor Mejrups defensiv så lidt tvivlsom ud. Lars Bræmer havde til gengæld et hovedstødsforsøg på overliggeren efter godt indlæg fra Michael Møller, mens stolpen også måtte hjælpe hjemmeholdet i et enkelt tilfælde.

Fra 2.halvlegs start blev tingene sat på plads af først Morten "Duncan" Rasmussen og Lars Bræmer, inden samme Bræmer lukkede kampen midtvejs. Desværre plettede John Stougaard sin eminente præstation i målet - den bedste i Mejrup-tiden - med at forære et mål væk efter at have lavet en "Zaza".

Der var 4 stemmer til Martin Skov og 3 stemmer til Lars Bræmer og John Stougaard efter kampen. Træneren bemærkede desuden solide indhop til luksusbænken med Kristian Bøndergaard og Thomas Sekkelund. Sidstnævnte lagde op til et mål og lavede desuden kampens detalje med to på foden og en hælaflevering, som burde have resulteret i mål.

Startopstilling:
John Stougaard
Michael Møller - Henrik Sørensen - Martin Skov - Peter Laursen
Søren Kjelsen - Morten 'Duncan' Rasmussen - Lars Munkholm
Peter Lange - Lars Bræmer - Henrik Kongsgaard

Bænken:
Kristian Bøndergaard - Thomas Sekkelund

5. runde: Mejdal GIK - Mejrup GU 0-0

Den velkendte Mejrup defensiv var svækket under fraværet af David Staal til dagens kamp, men Michael Møller rykkede ind i det centrale forsvar, og så kom Mejdal ikke til det helt store. På forhånd ville man nok have forventet en Mejrup-sejr i kampen mod bundholdet, men med 4 afbud fra normale startere var især offensiven stækket.

Det var derfor et ungt hold, der troppede op på Mejdals knastørre og knoldede bane, og kampen rangerer hos træneren som en af de ringeste i mands minde. Det var ganske enkelt ikke muligt for hverken det ene eller det andet hold at holde fast i klatten, og derfor var 0-0 da også et ok resultat, omend Mejrup var tættest på med et par forsøg på træværket.

Henrik Kongsgaard startede kampen på højrekanten og vandt en suveræn sejr i fidusen med 10 stemmer - dermed er træneren næsten nødsaget til at tage ham med til næste kamp, så der kan afregnes. Forsvaret stod stærkt, og fra bænken var der et godt indhop til især Daniel Jeppesen, men også Jonas Skræddergaard, som fik de sidste knap 20 minutter på en uvant plads som venstre back.

Den næste kamp mod Nr. Felding er en lille finale, hvor vi har mulighed for at skabe 5 points afstand til nedrykningsstregen, hvorimod et nederlag vil sende os under. Der skal bedre spil til, men det forventer træneren også på en formentlig langt bedre bane.

Startopstilling:
John Stougaard
Peter Laursen - Michael Møller - Henrik Sørensen - Bjarke Poulsen
Henrik Kongsgaard - Søren Kjeldsen - Lars Munkholm - Thomas Sekkelund
Kristian Bøndergaard - David Kudsk

Bænken:
Jonas Skræddergaard - Daniel Jeppesen

4. runde: Mejrup GU - HB 1-1

Kampen i 4. runde var Mejrup S5s første hjemmekamp i år, alt inklusive! Vi gik ind til kampen med en god fornemmelse for, at vi kunne få point ud af dysten, og det fik vi.

Der blæste en vældig vind, og selvom den primært var på tværs af banen, så var der altså en lille medvindsfordel til HB, som kom godt ud af starthullerne og var foran 1-0 inden træneren overhovedet havde fået startet sit stopur. En tilbagelægning blev spillet tilbage til Bjarke, som havde to mand i nakken, og så kunne HB let bringe sig foran.

I betragtning af, at træneren netop forinden havde rost sit hold for de gode starter i Måbjerg og Naur, så var det selvsagt lidt af en bét.

HB var bedst i første halvleg, men vi fik efterhånden arbejdet os ind i matchen, og ca. midtvejs i halvlegen får vi tilkendt straffe. Træneren råber, at Munkholm skal tage det, men pga. halsbetændelse høres det ikke, og i stedet sparker Peter Lange bolen forbi - øv.

Ved pausen er vi enige om, at vi er tæt på at få point, og vi vedtager at give den fuld gas i 2. halvleg. Træneren mener ikke, at han kan tælle en eneste HB-mulighed i de sidste 45 minutter, mens hjemmeholdet med vinden i ryggen kommer nærmere og nærmere. David Staal, som er ankermand i Den Velkendte Mejrup Defensiv, gav undervejs flere eksempler på sin strålende sparketeknik, både med indlæg og direkte forsøg efter frispark.

HBs målmand Peter Olesen måtte igen og igen præstere klasseredninger, ikke mindst på Kristian Bøndergaards fremragende afslutning. Det blev dog Den Velkendte Mejrup Tordenstøvle, i skikkelse af David Staal, som på et flot, direkte frispark, bragte balance i regnskabet med 10 minutter igen, mens HB var reduceret til 10 mand.

Resultatet 1-1 kan der ikke siges noget til. Kampen kunne være faldet ud til begge sider, men på en flot 2. halvleg mener vi nok, at vi kunne have fortjent alle tre pinde. På forhånd var vi dog glade for et enkelt point, og det var vi også bagefter.

David Staal og Kristian Bøndergaard fik fortjent begge 5 stemmer i fidusen, sidstnævnte endda kun på én halvleg! Der skal også nævnes en fin debut til David Kudsk, som havde flere gode aktioner. Jakob Vestergaard var udlånt fra Oldboys til en tjans på kassen - det er dejligt at have en mand som ham, der stiller op for holdet, når der er brug for ham.

Træneren, som bor i Halgård, glæder sig meget til næste weekends kamp mod dem, ovre på den anden side af jernbanen. Mejdal skal ha' klø af den velsmurte Mejrup-maskine :o)

Startopstilling:
Jakob Vestergaard
Michael Møller - David Staal - Henrik Sørensen - Bjarke Poulsen
Peter Lange - Søren Kjeldsen - Lars Munkholm - Thomas Sekkelund
David Kudsk - Henrik Kongsgaard

Bænken:
Kristian Bøndergaard

3. runde: Naur/Sir IUF - Mejrup GU 1-2

Den kamp burde aldrig have været spændende. Alligevel var det en af de kampe, hvor man står tilbage med en rigtig god følelse. Vi fik nemlig et kraftigt spark i hovedet 10 minutter før tid, da Naur/Sir udlignede vores føring fra første halvleg.

Føringsmålet blev sat ind af Peter Lange, som resolut klappede til på kanten af feltet og bragte os foran, efter total Mejrup-dominans i medvinden. Søren Kjeldsen havde inden da haft et godt hovedstødsforsøg, og Thomas Sekkelund var uheldig på en skarp afslutning, så egentlig burde kampen have været afgjort allerede ved pausen.

Manglende udnyttelse af de gode muligheder gav dog en vis kriblen hos træneren, og 10 minutter før tid skete så det, der ikke måtte ske: Den ret ensidige dommer gav Naur/Sir et ikkeeksisterende frispark på kanten af feltet, som blev sparket ind ved foden af den ene stolpe.

Mejrup mobilserede dog en imponerende slutspurt og efter to stolpeskud, mirakelredninger og det, der var værre, kunne Kasper "Alves" Vinding bringe tre point med hjem med en fin scoring. Vinding havde som navnet antyder fået plads på højre back, og det fortrød træneren ikke, for med en jætteindsats - og det afgørende mål - fik bestyreren af byens bedste værtshus fortjent fidusen med 4 stemmer.

Sejren var vital for forsøget på at blive i serie 5, hvor halvdelen af holdene rykker ud efter sæsonen. Der skal bare hives point ind hele tiden, og efter det alt for store nederlag i Måbjerg var det dejligt at se, at det ikke var os, men Måbjerg, der var placeret i den forkerte række. Måbjerg vandt i øvrigt 9-3 over Mejdal i deres næste kamp.

Startopstilling:
John Stougaard
Kasper Vinding - Henrik Sørensen - David Staal - Dan Funk
Morten 'Duncan' Rasmussen - Søren Kjeldsen - Lars Munkholm - Thomas Sekkelund
Peter Lange - Daniel Jeppesen

Bænken:
Lars Jensen - Henrik Kongsgaard

2. runde: Måbjerg IF - Mejrup GU 9-1

Efter at have vundet 3 point uden kamp i første runde var det endelig tid til at blive prøvet af på græs. Træneren havde haft to gode træninger til at se nogle nye folk an, og en del måtte sidde over, fordi der kun er 14 pladser på et fodboldhold. Vi arbejder derfor på at etablere et 4.hold, hvilket vil være intet mindre end historisk.

På forhånd måtte Måbjerg nok anses som klare favoritter, men kampens forløb må alligevel betegnes som stærkt skuffende. Faktisk følte vi nok, at vi var godt med i perioder, men med et helt nyt forsvar med 4 mand, som aldrig har spillet forsvar sammen før, og en modstander med et meget stærkt angreb (som ikke hører hjemme i S5), så blev det altså til en overhaling.

Faktisk kom vi foran allerede efter få minutter ved kølige Jens Heilskov. Scoringen fulgte op på en god periode hvor ikke mindst Lars Munkholms afslutning mod krydset var et højdepunkt. Efter scoringen overtog Måbjerg imidlertid initiativet totalt, og det var kun et spørgsmål om tid før udligningen faldt.

Inden pausen var vi bagud 3-1 - iøvrigt helt fortjent.

Her gav vi hinanden håndslag på, at vi ville yde en god holdindsats i 2. halvleg. Træneren kan ikke udsætte noget på indstillingen, men 4-1 eller 5-1 havde nok været et mere retvisende resultat. Kampens spiller, Lars Munkholm, fik sat skik på midtbanen og sat spillet flot, men Måbjergs knivskarpe dåseåbnere havde ingen problemer med at skære i Mejrups forsvar af det pureste smør, så til sidst blev det sgu lidt trist.

Der var gode indhop til vores unge bænk, som nok skal få mange minutter i foråret, og en solid indsats af det meste af holdet. På fredag venter en noget mere alvorlig opgave mod Naur/Sir, som er et af de hold, vi gerne skal få point mod, hvis vi skal have noget med S5 at gøre til efteråret.

Trods dagens resultat er træneren optimist og sætter sine penge på en smal sejr til Mejrups udvalgte.

Holdopstilling:
John Stougaard
Steffen Markussen - Henrik Sørensen - David Staal - Dan Funk
Thomas Sekkelund - Søren Kjeldsen (c) - Morten 'Duncan' Rasmussen - Lars Munkholm
Peter Lange - Jens Heilskov

Bænk:
Kristian Bøndergaard - Jonas Skræddergaard - Rasmus Husted

1. runde: Mejrup GU - Nr. Felding GIF - 3-0

Vundet uden kamp, da Nr. Felding ikke kunne stille hold.

Opdateringer


23.8.19Dame S2 Trup Foråret 2019
23.8.19Dame JS Trup Foråret 2019
23.8.19U10 Piger
17.8.19U7 Drenge
17.8.19U8-9 Piger
17.8.19U9 Drenge
17.8.19U11 Drenge
17.8.19U6-7 piger
17.8.19U10 Drenge
17.8.19U4-5 Mix Mor/Far/Barn
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk