Kampreferater Damer S2 forår 2010


Serie 2: Mejrup - Vildbjerg (0 - 9)

Lad det være sagt med det samme: Der er ikke meget positivt at sige om kampen fra vores side. Vildbjerg kom, scorede og sejrede. De har bare været et (mindst) niveau over alle andre hold - og tillykke til dem med oprykningen til Serie 1. Vi var ganske klar over, at det ville blive en meget svær kamp, men lovede hinanden at kæmpe det bedste, vi kunne. Det blev ikke fulgt lige godt til dørs i hele kampen, men stor ros til spillerne for at bevare en god stemning på banen kampen igennem.

I stedet for at skrive et omfattende og egentlig ret ligegyldigt referat vil jeg ofre lidt tid på at skrive lidt om Serie 2 spillerne.

Sine Skræddergaard blev dagens spiller og spillede da også sin bedste kamp i foråret. Sine lagde godt pres på modstanderne og var god til at få sluppet bolden hurtigt, som vi havde talt om inden kampen.

Karina Kurz kom de sidste 20 minutter ind på en uvant position som keeper, men gjorde det fint. Det viser gåpåmod, som Karina sæsonen igennem har vist, hun besidder. Selvom hun først er startet med fodbolden i år, er hendes tekniske niveau meget fint, og fortsætter denne fremragende udvikling, er der meget god fodboldspiller i hende.

Stine Juhl og Mette Mårbjerg har gennem hele foråret været sikre kort i forsvaret - altid stabile præstationer. Desværre må vi efter sommerferien undvære dem, da de forlader det vestjyske.

Simone Hansen kæmpede en brav kamp i angrebet og på kanten i dag. Simone har gennem de sidste par måneder udviklet sig rigtig meget, og især hendes tekniske niveau er virkelig blevet forbedret.

Louise Pilgaard måtte også kæmpe hårdt i dag som målmand. Louise havde en svær kamp i dag, men lod sig ikke på noget tidspunkt slå ud. Selv da hun måtte udgå med et ømt knæ, var der stadig plads til smil. Louise har en gejst uden lige, der er vigtig for ethvert hold.

Carina Pedersen skal også roses for sit engagement. Hvad enten hun er på banen eller bænken, er der altid positive tilråb. Carina har døjet med sin lyske, men det klager vi ikke over, da hun gennem styrkeøvelser har forbedret sit skud markant.

Charlotte Bech har været holdets anfører og har været en stor del af det fremadrettede. Særligt hjørnespark og indlæg er Bechs force.

Helle Lindgaard startede sæsonen på Serie 1, men har på Serie 2 for alvor fundet gnisten. Helle er utrolig teknisk dygtig og mestrer alverdens detaljer. Helle kan dog også arbejde defensivt og er med sin speed og kropsstyrke meget svær at sætte af.

Mette Simonsen har desværre været en del skadet, men er uden tvivl en vigtig del af holdet når hun er fit for fight.

Sofie Klingberg har desværre haft mange afbud, men er en meget hurtig spiller og derfor super vigtig at have med.

Janne Vesterløkke, Bodil Sand, Vibeke Ørskov, Ulla Pedersen og Gitte Hedegaard har alle bidraget med rutine. Dejligt at have rutinerede kræfter med, der ovenikøbet har overskud til at dele ud!

Derudover tak til Sara Hjalager, Line Mejdal, Cecilia Kirk, Mille Gammelvind, Tulle, Anitta Snedker, Jane Nielsen, Bitten Jakobsen, Helle Olesen, Simone Sand, Hanna Mikkelsen, Christina Højgaard og Julie Blæsbjerg for at have hjulpet i en eller flere kampe!

Tak for denne sæson!

Serie 2: Ølstrup - Mejrup (2 - 1)

Næstsidste kamp var mod Ølstrup, som vi table knebent til i det første opgør. Vi stillede med nogenlunde samme hold som sidst, så vi regnede med at kunne levere en god holdindsats som i kampen mod Ringkøbing. Ølstrup gav os dog en hård start og havde to skud på overliggeren i det første kvarter. Nuvel, så var vi i gang!

I løbet af halvlegen fik vi bedre fat, og det var derfor rigtig ærgerligt, at Ølstrup bragte sig foran. En spiller kom fri på flanken og lagde den flot, fladt indover - og 1-0 til hjemmeholdet. Generelt sad vi alt for langt fra den direkte modstander, så Ølstrup kunne for let spille bolden rundt.

En halv time inde i første halvleg satte vi Christina Højgaard (venligst udlånt fra U18) på kanten. Det skulle vise sig at blive et scoop - for hvilken speed! En af Christinas lange ture blev rigtig god: Helle lagde en sukkerbold ned på "frimærket", Christina spurtede, rundede flot den bagerste Ølstrup-spiller og scorede. Flot opspil og et fornemt mål! SÅ var gejsten der! Troede vi...

Hvad der var årsagen skal være uvist, men i anden halvleg fik vi knapt et ben til jorden. Ølstrup sad på det hele, og sørgeligt, men sandt, så spillede vi bare ringe! Kun takket være en storspillende Louise i målet fik Ølstrup kun scoret en gang mere. Vi havde vel nærmest kun en enkelt kvalificeret afslutning i hele anden halvleg - få sekunder før dommerens sidste fløjt kom hurtige Christina igen af sted, men desværre ramte afslutningen stolpen. Det var ærgerligt, men vi må nok indrømme, at det havde været tyveri... Vi skal i højere omdrejninger, hvis vi skal slutte sæsonen af med en sejr. På torsdag tager vi imod Vildbjerg hjemme, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at få revanche efter nederlaget til dem.

Kampen gav desuden debut til Julie Blæsbjerg, der for nylig er flyttet tilbage til Holstebro. Julie spillede en solid kamp på trods af nogle års fodboldfravær, så hun bliver helt sikkert en gevinst for holdet. Faktisk var der tale om et comeback, for Julie spillede faktisk i klubben som juniorspiller i 2001!

Kampens spiller blev ikke overraskende Louise Speedo. Louise stod en fremragende kamp, og hun er begyndt at udstråle meget mere sikkerhed omkring, hvornår hun vil have bolden. Louise er især god i 1:1 situationer, og så har hun en gejst uden lige! Vi glæder os til kage efter næste kamp!

Serie 2: Ringkøbing - Mejrup (1 - 0)

Onsdag aften mødte Serie 2 Ringkøbing, som vi havde tabt 5-1 til i den første kamp. Siden har vi haft nogle omrokeringer, så vi var fortrøstningsfulde. I den første kamp havde Ringkøbing spillet meget på lange bolde, som vi desværre ikke kunne dæmme op for. Til denne kamp skulle det vise sig, at det stadig er måden at spille fodbold på i Ringkøbing - men vi har til gengæld fået en forsvarsstyrkvinde i Stine, som havde godt styr på løjerne. Desværre måtte Stine kort udgå halvvejs inde i første halvleg. Det gav lidt tumult, og det var også her, Ringkøbing fik bragt sig foran. Spillerne kæmpede dog godt for hinanden, og selvom vi ikke havde mange chancer, fik vi efterhånden bedre fat, også frem ad banen.

Anden halvleg blev helt lige. Ringkøbing havde et par chancer, hvor Louise viste format, men ellers spillede forsvaret en god kamp. Selvom vi dog fik et par gode forsøg, må vi erkende, at vi ikke helt er skarpe nok i afslutningerne. Resultatet blev derfor ved 1-0. Lidt ærgerligt, for vi spillede helt sikkert en god kamp. Men når man ikke kan score, taber man jo ofte.

Kampens spiller blev Sofie, der spillede sin første kamp fra start. Sofie løb utrolig mange meter på kanten og er med sin hurtighed et strækt våben i bestræbelserne på at skabe chancer.

Serie 2: Mejrup - Vorgod (1 - 4)

Bedst som man troede, det gode vejr var sat ind, begyndte uvejret. Det regnede simpelthen så vederstyggeligt - med afbud. Det var derfor et noget forandret hold, som til aften tog imod Vorgod. Super dejligt at have folk der kan træde til i nødens stund, tak for det!

Gennemsnitsalderen var derfor skruet en anelse i vejret i forhold til vanligt, men vi gik på banen med en god portion gåpåmod, for vi ved, at "det grå guld" stadig har ressourcer en masse liggende i benene! Fra starten var det dog Vorgod, der fik bedst fat, og 20 minutter inde i kampen var stillingen 0-2. Louise var ikke uden andel i målene, men forsvaret spillede heller ikke op til det, det har gjort i de seneste kampe.

I sidste halvdel af første halvleg kom vi dog mere i gang, og Gitte fik reduceret efter et skønt forarbejde af Bech og Helle O. Herefter blev spilfordelingen mere lige, og vi fik flere gode forsøg på mål. Blandt andet var det som at se en gammel cirkushest lugte savsmuld, da Ulla P. havde et drøn, der strøg lige forbi mål!

I pausen var der derfor en fornemmelse af, at vi sagtens kunne være med, vi skulle bare fortsætte.

Anden halvleg blev bare ikke nogen køn forestilling fra vores side. Alt for mange gange endte vi i en-mod-en dueller med Vorgods sweeper, som hun desværre trak sig sejrrigt ud af. Og alt for ofte kom Vorgod angribere ud at løbe om kap med vore bagerste. Så ærgerligt, men bestemt ikke ufortjent fik Vorgod scoret to gange i anden halvleg, mens vi måtte nøjes med vores ene pind fra første halvleg.

Surt show, men vi må erkende, at Vorgod i dag var bedre end os, og samtidig var de gode til at udnytte deres chancer. Spillerne skal dog have ros for at blive ved med at kæmpe for hinanden.

Kampens spiller blev fortjent Helle L., der spillede en rigtig god kamp på midten. Gang på gang diskede hun op med lækre detaljer og gode frispilninger. Helle forsøgte kampen igennem at sætte angreb i gang, selvom vilkårerne var svære, hvilket hun skal have stor ros for.

Serie 2: Aulum IF - Mejrup (0 - 5)

Back in business!

Efter fire nederlag i træk må man sige, at Mejrups Serie 2 kvinder hungrede efter en sejr.

I den omvendte kamp havde vi vundet 5-2, så med de forhåbninger i baglommen drog vi til Aulum. Ikke forstået på den måde, at vi undervurderede dem. Vi ville bare gå ind og spille det spil, vi beviste i anden halvleg af sidste kamp, at vi egentlig godt kan.

Og som sagt så gjort. Fra starten lagde vi tryk på, og vi fandt hurtigt ud af at spille bagom Aulums forsvar. I den anden ende var Aulum kun lejlighedsvis på besøg, og det, der kom, tog Louise sig sikkert af sammen med forsvaret.

Der skulle gå 20 minutter, før der blev prikket hul på bylden. Karina fik et skrub og måtte ud. Gitte kom ind og få minutter efter, på noget man vist må betegne som en højder, kom vi foran 1-0. Faktisk første gang i denne sæson at denne stilling var i vores favør - så dejligt med et mål at lune sig på!

Kort efter føringsmålet måtte Sine udgå efter et sammenstød, og det gav debut til Bodil Sand i denne sæson. Dejligt at have så rutinerede kræfter med, og Bodil viste, at der stadig er en rigtig god fodboldspiller gemt i hende!

Første halvleg endte ved stillingen 0-1. I pausen var alle optimistiske og ved godt mod. Måske lige bortset fra træneren og linievogteren der på grund af vejret ønskede kampen kortere. Set i bakspejlet var det dog udmærket, at den ikke var det. Men ret skal være ret; det var sgu en kold fornøjelse! Louise kunne sikkert uden problemer have smidt sin målmandstrøje og taget en svømmetur i speedodragten...

Anden halvleg blev dog en fornem opvisning - og det var en fryd at se. Halvlegen var kun få minutter gammel, da Gitte var på spil i feltet. Med en fræk hælaflevering spillede hun Bech, der - via den ene stolpe - serverede bolden for Sara, der sikkert scorede.

Efter 20 minutter tog Helle en god dribletur og kunne let score. Efter en halv time kom Bech af sted på den ene flanke og sendte en dejlig aflevering på tværs. Ved bagerste stolpe var K på plads, og 4-0 var en realitet. Et meget flot mål!

Kort før tid bestemte Karina og hendes lilla fodboldstøvler sig for også at deltage i målfesten. En dejlig afslutning på en god kamp!

Det var SÅ dejligt at få en sejr. Især efter at have spillet en fremragende kamp.

Der var derfor kamp om fidusen, men Bertil endte hos Mette M., der også spillede en rigtig god kamp.

Næste kamp er på torsdag, hvor vi er klar til at tage imod Vorgod. Inden da er der dog lige en træning tirsdag, hvor der venter kage.

Serie 2: Vildbjerg - Mejrup (6 - 3)

På forhånd var der lagt op til en svær kamp - Vildbjerg, topholdet med lutter sejre mod os med nederlag i de sidste tre kampe. Vi var helt klar over, at det ville blive ualmindelig svært at få point(s) i dag. Alligevel var stemningen i omklædningsrummet, under opvarmningen og under kampen god. Alle havde troen på, at vi godt kunne gå ud og udrette et eller andet.

Vi havde i dag en del afbud fra de sædvanlige Serie 2 spillere og havde derfor lånt Kirk, Line og Marie fra U18. Det er simpelthen fantastisk, at disse piger altid er klar til at spille en fodboldkamp - og samtidig gør det så godt, som de gør. For hold k*** hvor er der var meget talent i dem!

Samtidig havde vi en 'gammel kending' i startopstillingen i dag. Ulla P. var tiltænkt rollen som forsvarsstyrkvinde, da vi i flere kampe har manglet ro og overblik der. Og ganske glimrende gik det da også.

Fra start var vi temmelig pressede, og der skulle kun gå ti minutter, før vi - vanen tro fristes man til at sige - kom bagud. Efter tyve minutter var vi bagud med 3-0, og så var den ged ellers barberet fra Vildbjergs side. Skulle man tro! For herefter var det som om, vi kom mere med i kampen.

Sørme om vi ikke begyndte at finde hinanden, så vi kunne spille bolden frem af banen. Og sørme om det ikke kastede chancer af sig. Efter godt en halv times spil scorede K, og kun et minuts penge efter gav Maries flotte pres pote, da hun kunne prikke bolden forbi Vildbjergs keeper. 3-2 og vi var inde i kampen igen!

Desværre havde Vildbjerg en spiller, som i dag var overalt. Hun vandt alt i luften, vandt alle nærkampe - og scorede desværre også mål. Så næsten ligeså hurtigt som vi kom ind i kampen igen, ligeså hurtigt blev den lukket igen, da Vildbjerg fik scoret to hurtige mål inden pausen.

Ærgerligt, men vi må erkende, at de havde en enkelt spiller, som vi bare ikke kunne dæmme tilstrækkelig godt op for.

Der var dog ingen sure miner i pausen, og alle var enige om, at vi bare skulle kæmpe videre.

Anden halvleg blev mere lige. Forsvaret spillede klogt og sikkert, og Louise i målet fik godt kommunikeret til sine forsvarsspillere. Vildbjerg fik kun scoret en enkelt gang i anden halvleg, og en stor del af det skyldes et evigt kæmpende forsvar.

Offensivt havde vi også langt mere at byde ind med i anden halvleg. Kort før tid gav det pote, da Bech med en præcis aflevering sendte bolden i panden på Sara. Selvom Bech ikke selv så målet, da hun vist fik øje på noget mere interessant i græsset, var det et meget flot mål!

Så alt i alt kan vi, selvom det aldrig er sjovt at tabe, være ganske tilfredse med indsatsen i dag. Særligt i anden halvleg leverede holdet, og ti forskellige spillere fik fidusstemmer, hvilket vidner om en stor holdindsats.

Det var dejligt, at mærke det gode humør efter kampen, og kan vi fortsætte disse takter, skal der nok komme flere points på kontoen.

Kampens spiller blev Cecilia Kirk, der spillede en helt forrygende kamp på kanten. Kirk snørede gang på gang sin direkte modstander, og med hendes drive var det ingen sag at komme til baglinien. Desværre blev ingen af de flotte indlæg omsat til mål, men en super kamp af den unge Kirk!

Serie 2: Vorgod - Mejrup (3 - 0)

Efter to nederlag i træk var alle enige om, at NU ville vi altså bare have en sejr! Som i de sidste kampe startede det også fint. Vi sad fint på modstanderen og fik lagt et godt pres.

Men scoret - det fik vi ikke. Det var dog også begrænset, hvad Vorgod havde af farlige forsøg, så den første halve time var kampen meget lige.
En hurtig Vorgod-angriber holdt forsvaret vågne, men der blev gået godt til stålet.

Det var derfor så ærgerligt, at Vorgod fik bragt sig i front. Det er ved at blive en meget dårlig vane, at vi partout skal komme bagud!

Vi kæmpede dog flot videre og kunne gå til pause nede med en. Her var der masser af gejst af spore og ingen tvivl om, at vi sagtens kunne gå ind og vende kampen til vores fordel.

Det var bare Vorgod, der kom bedst i gang efter pausen. De havde flere nærgående forsøg, men Louise "Speedo" i målet reddede flot. Hun stod en fremragende kamp i dag - helt fokuseret og ingen personlige fejl. Også Stine i forsvaret spillede en god kamp. Hun klarede 'oprydningsarbejdet' flot og stødte samtidig med frem og fik sat noget i gang.
Vi fik også et par chancer, men som vanligt, fristes man til at sige, brændte vi. Alt for meget.

Vi måtte tage Bitten ud, der (igen) kom til skade med sit knæ. Synd for Bitten, som ellers havde spillet en god kamp.

Da Vorgod kom på 2-0 halvvejs gennem anden halvleg og kort derefter på 3-0 gik gassen af ballonen. Pigerne skal dog have ros for at blive ved med at kæmpe.

Det her må og skal vende! Vi har nogle gode spillere, så vi må håbe, at disse nederlag blot gør os stærkere. Vi håber, at vi kan komme igen og revanchere os, når vi allerede på fredag møder rækkens tophold, Vildbjerg. Det bliver en svær kamp, men spillerne er ved at være meget sultne efter en sejr!

Kampens spiller blev delt mellem Louise og Sara Hjalager. Louise stod som sagt en rigtig fin kamp med mange gode redninger. Sara spillede en god kamp på midtbanen, hvor hun kæmpede og kæmpede. Det var ikke alt, der lykkedes frem af banen, men Sara er en type, der ikke bare giver op, hvilket er en utrolig god egenskab. Sara er netop hjemvendt fra rejse, så når formen for alvor er tilbage på tidligere niveau, er der slet ingen tvivl om, at hun bliver meget svær at stoppe!

Serie 2: Mejrup GU - Ølstrup (1 - 2)

Øv!

Til aften skulle det kedelige nederlag fra sidste uge puttes i glemmebogen. Det startede også så fint! Vi startede lidt anderledes ud i dag med Janne som forsvarsstyrmand/kvinde. Det så ud til at give mere ro, og vi havde mange gode opspil. De helt store chancer udeblev dog til begge hold, men der var fin fight over hele linien. Umiddelbart to hold de styrkemæssigt passede godt sammen.

Vi fik dog tilspillet os et par gode forsøg i løbet af halvlegen. Midt i første halvleg skiftede vi Line og Simone ind, hvilket gav mere power frem af banen. Ølstrup havde en del spil på vores banehalvdel, men dog uden at være rigtigt farlige.

Det var derfor et mindre chok, da de bragte sig i front. Vi kæmpede dog ufortrødent videre, og gejsten kan der ikke pilles ved.

Kort inden halvleg kom Ølstrup imidlertid på 2-0. Det er en situation, hvor vi ikke får tacklet ordentligt igennem, men selve målet var fantastisk - nøj for et drøn lige i krydset!

I halvlegen blev vi enige om at fortsætte. Og det var egentlig også, hvad vi gjorde. Det var bare, som om det ikke var nok. De fleste angreb løb ud i det rene ingenting, og ellers blev der ikke afsluttet godt nok.

Efter godt 20 minutter lykkedes det dog Kirk at score (et meget flot mål faktisk), men som desværre blev annulleret, da Gitte forinden var kommet flyvende ind i Ølstrups keeper.

Vi skulle helt hen til syv minutter før tid, før vi får scoret. Kirk spiller flot Gitte i dybden, der sikkert scorer.

Man sidder derfor tilbage med en lidt underlig fornemmelse. For det er faktisk, som om vi sagtens kunne. Men målene mangler bare - og dem skal der jo altså være nogen af, hvis man skal vinde fodboldkampe. Måske kan lidt afslutningstræning rette op på det.

Nederlaget er i hvert fald ærgerligt, for der er ingen tvivl om, at dette hold har potentiale til meget mere end at ligge i bunden af Serie 2.

Til kampen havde vi lånt Line Mejdal, Cecilia Kirk og Simone Sand fra U18. Det er dejligt, at Årets Pigeklub 2009 råder over så mange talentfulde spillere, som altid har lyst til at give en hjælpende hånd (fod)!

Kampens spiller blev Janne, der spillede en god kamp som næstsidste skanse. Janne er en rutineret spiller, der med sit gode blik for spillet, er god til at sætte ind på det helt rigtige tidspunkt. Og så er hun ikke bange for at ligge ned på en fodboldbane!

Serie 2: Mejrup GU - Ringkøbing (1-5)

Det kunne have været så godt - men det endte så skidt!

I vores anden turneringskamp var Ringkøbing modstanderen. På trods af et par udskiftninger fra sidste kamp stillede vi med et på papiret ret stærkt hold. Vi kom også fint i gang, og i de første minutter havde Gitte blandt andet en stor chance.

Det var dog Ringkøbing, som kom foran, da de fik spillet en bold i dybden til en hurtig angriber. Vi fortsatte dog ufortrødent og havde faktisk det meste af spillet.

I perioder spillede vi bolden fint rundt og havde da også et par gode chancer. Det var derfor lidt af et chok, da vores midtbanegeneral K måtte have ti minutters ufrivillig pause. Årsagen behøver der aldrig at blive talt mere om, men mon ikke K fra nu af husker at tage sine ørestikkere ud inden kamp..!

I undertalsperioden kæmpede vi flot, men Ringkøbing fik alligevel bragt sig foran 2-0. Og det blev også til 3-0 inden halvleg.

Selvom 3-0 kunne synes som meget, var vi enige om, at kampen langt fra var slut endnu. Vi skulle bare gå ind og fortsætte de gode takter - for dem havde der været masser af, bare ikke synlige på resultatet.

I pausen blev en træt Karina K taget ud. Karina har først startet sin fodboldkarriere i år, men hun viser allerede stor fremgang. Især i det opbyggende spil gjorde hun det godt med fikse driblinger og gode pasninger. Ind kom Sofie, der spillede en god kamp som både kant og back og fik brugt sin hurtighed. En hurtighed vi måske skal til at udnytte andetsteds!

Vi startede anden halvleg godt, og efter cirka ti minutter fik K reduceret. Et flot mål efter et godt hjørnespark af anfører Bech. Her havde vi en god periode, og det var tydeligt, at alle kæmpede sammen som hold.

Uheldigvis havde Ringkøbing bare to hurtige angribere. Og når man som os ikke har verdens hurtigste forsvar, giver det bare chancer. De fik derfor bragt sig foran 4-1, og selvom vi satte Ulla P. aka. det grå guld på banen, kunne det ikke forhindre Ringkøbings angribere i at score yderligere en gang.

Øv! Det er nok ikke helt forkert at sige, at vi havde 70 % af spillet. Men Ringkøbing havde altså bare syv friløbere, hvor de scorede på de fem.

Så alt i alt er der mange gode ting fra kampen at tage med; vi kæmper som et hold, vi får spillet bolden fint rundt, og vi spiller os faktisk også frem til en del chancer. Omvendt er der helt sikkert også mange ting at arbejde med - forhåbentlig bliver det allerede bedre på tirsdag, når vi tager imod Ølstrup.

Til kampen i dag var Mille, Line og Cecilia Kirk venligst udlånt fra U18. Mille havde en svær kamp på grund af de mange friløbere, men havde et par gode redninger. Line spillede en fin kamp, hvor hun både blev brugt som back og i angrebet. Line er meget hurtig og samtidig god med bolden, så hun er en gevinst, hvor end på banen hun spiller. Kirk spillede en god kamp på midtbanen og lavede mange gode detaljer. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at alle tre er fremragende fodboldspillere!

Kampens spiller blev Mette Maarbjerg. Mette er en klog spiller med et fremragende blik for spillet, der gør, at hun er rigtig dygtig til at bryde modstandernes afleveringer på det helt rigtige tidspunkt. I dag var ingen undtagelse, og samtidig bidrog Mette flot i det offensive spil, hvor hun ofte søgte med frem og var spilbar.

Serie 2: Mejrup GU - Aulum IF (5-2)

SÅDAN! Så er vi i gang!

På en torsdag hvor forårssolen så fint tittede frem, tog vi hul på sæsonen. Alle virkede tændte på at komme i gang, og der var fin fokus i opvarmningen over hele linien. I modsætning mente vores modstandere fra Aulum vist, at tiden inden kampstart var bedst brugt på at gå rundt og snakke.

Vi lagde derfor et fint pres fra start og havde også det meste spil. Det var derfor særdeles ufortjent, da Aulum kunne bringe sig i front efter 13 minutter. Det lod vi os dog ikke gå på af, og allerede to minutter efter legede Gitte og Tulle kispus med Aulum-forsvaret. Bolden endte hos Bech, der sikkert udlignede.

Et kvarter efter var Hansen på spil, og efter et meget flot opspil kunne hun 'smart' overliste Aulums keeper (læs: keeperen tabte bolden). 2-1, masser af jubel og vi var ovenpå!

Kort inden pausen fik Gitte bragt os yderligere i front. Fint arbejde af Gitte, men man kommer vist ikke uden om at forvente et par ekstra kasser af hende næste gang...

Anden halvleg blev lidt kedelig, og spillet bølgede meget frem og tilbage. Tulle havde dog nogle gode løb og var sammen med Bech og Gitte konstant farlige i det offensive. Aulum fik dog også et par chancer, men forsvaret med Anitta, Sine og to gange Mette var sikkert spillede. Bagved spillede Mille, venligst udlånt fra U18 også en god kamp. Vi ser frem til at gøre brug af dig igen, Mille!

Tulle fik scoret til 4-1 og fik kort efter trukket det sidste spænding ud af kampen, da hun scorede et flot mål direkte på frispark.

Kampen gav debut til Mette Simonsen, Karina Kurz og Sofie Klingberg. Mette spillede en flot kamp som back og havde især nogle gode afleveringer frem i banen. Karina arbejdede godt på højre kant, men måtte udgå med et ømt skinneben, der nu må plejes med persille! Sofie kom ind og løb mange meter på kanten. Hun scorede faktisk et debutantmål, som lidt mystisk blev annulleret. VELKOMMEN i "Årets Pigeklub 2009" - vi er glade og stolte over, I har valgt at starte hos os, for I kan uden tvivl bidrage med en masse alle tre.

Kampens spiller blev midtbanegeneralen Vibeke "K", som var her, der og alle vegne. K er en super spiller at have, da hun både er løbestærk og rutineret!

Alt i alt en god kamp og oveni kom også dette herlige guldkorn: "Mon 2'eren giver erstatning til en ny trøje, for den bliver da i hvert fald helt fuld af maling, hvis man løber ind i hende!" (Citat: Karina Kurz).

Aftenes oplevelse: at se Tulle (ca. 1,60 m.) vinde en hovedstødsduel over førnævnte Aulum-spiller (ca. 1,80 m.).

Opdateringer


14.10.19U15 Piger
7.10.19Dame S2 Trup Foråret 2019
29.9.19Dame JS Trup Foråret 2019
25.9.19Dame senior S2 2019
25.9.19Dame senior
21.9.19Dame senior JS 2019
21.9.19
21.9.19Baneoversigt
17.9.19U10 Piger
3.9.19U13 Drenge
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk