Kampreferater Damer S1 forår 2010


EFTERÅR 2010

Serie 1: Skjern - Mejrup (1 - 6)

DMI meldte regn. Og vi  må give DMI ret. Der kom regn, og det kom i stride strømme.

Regn kunne dog ikke bremse Mejrup i at spille fodbold. Til sæsonens første turneringskamp stilllede vi med 14 friske fodboldpiger - i alt 28 frisk ben. Nogle af disse ben er ældre end andre. Meget ældre. Vi har heldigvis til kampen udtaget 4 U18 spillere, der hjalp på aldersgennemsnittet såvel som på spillet.

Det blev kampen igennem et varigt pres mod Skjerns mål. Vi har i boldbesiddelse 75% af tiden hele kampen igennem. Vi burde faktisk have vundet kampen med tocifret, men det ene angreb efter det andet løb ud i sandet med mange brændte chancer. Heldigvis var vi på pletten seks gange, og Skjern kun en gang.

10 min: Indlæg fra Tulle, smart finteløb af Lenja der lader bolden passere videre til Rikke B, som scorer.

25 min: Anitta dribler sig fri på venstrekanten og sender en flad bold skråt tilbage til Vibeke K, der scorer med venstreskøjten.

28 min: Flot opspil, der afsluttes klogt af Hansen, der vælger den lette løsning og triller bolden forbi en sagesløs keeper.

30 min: Kirk spilles fri på højre kant og smækker bolden ind til Hansen, der igen finder vej til netmaskerne.

44 min: Præcist hjørnespark fra Rikke , som Agger rammer lige i panden. Agger sender med pandebrasken en projektil afsted og får lov at score kampens flotteste mål!!

Vi rokerer meget rundt til anden halvleg. Vi havde en flok våde spillere, og Sara P fik lov at komme op på løbepladsen på midtbanen. Vi sender K og Anitta i midterforsvaret - man kan ikke sige andet, end at rutinen i hvert fald var der. Malene og Mathilde får debut på serie 1, Malene som venstre midt, Mathilde som højre back. Præcis som Kirk gjorde i første halvleg, så spillede de to unge piger en rigtig flot halvleg. Det er en fornøjelse, at have unge talenter med den rette indstilling med på serie 1.

Anden halvleg blev dog knap så velspillet som første. Måske var banen, bolden, støvlerne og spilletøjet blevet lidt tungt. Og mange omrokeringer sætter naturligvis også sit præg.

40 min: Lang flad pasning i dybden fra Rikke til Tulle, der denne gang alene med målmanden scorer sikkert.

6-1 er en flot sejr og en rigtig god start på turneringen. Spillet ville på en tør bane med garanti have flydt bedre for os, men vi spillede nogle flotte angreb, hvor især Rikke havde fuld kontrol over afleveringerne. De sidder simpelthen lige i skabet, og de burde i flere tilfælde have været omsat til mål.

Yderligere kan man glæde sig over, at K udfylder rollen på den defensive midt så flot, at det giver plads til netop Rikkes kreativitet offensivt. At Agger scorer et klassemål med hovedet, at Hansen scorer to kasser på sin første dag i angrebet længe, at Kirk, Mathilde og Malene meget positivt indgår på holdet som supertalenter, og at Mille i målet faktisk disker op med et par gode redninger, der hvor det var nødvendigt og naturligvis, at Lenja igen sprudler af spilleglæde.

Stemmerne til kampens spiller: Rikke 3, Malene 3, Kirk 2, Lenja 2, Nico 2, Tulle 1, Sara 1.

Så er vi igang. Og lad det bare være lutter sejrssang fra nu. Det er så fedt. Tillykke med sejren, piger.

FORÅR 2010

Serie 1: Lemvig - Mejrup (0 - 1)

Vi ligger nummer 1. Vi ligger nummer 1 ...

Og det er simpelthen flot og en superdejlig fornemmelse. Desværre forholder det sig sådan, at Varde skal på besøg hos Lemvig i weekenden. Med en sejr rykker Lemvig igen op på førstepladsen. Og en sejr, det får Lemvig - for Varde møder ikke op. De har ikke stillet hold til de sidste 4 kampe, og det er utopi at tro, at de skulle kunne samle spillere til en tur til Lemvig, og så tilmed slå dem.

Derfor havde vi også oprykningsblomster med til Lemvig. Lemvig er også et rigtig godt hold. Et hold, som på alle pladser har solide fodboldspillere.

Det gør netop også vores indsats i dag endnu større. Med 3 afbud fra skadede og syge spillere var det hårde odds. Men selv hårde odds rystede bare ikke Mejrup i dag. Vi stod sammen som et team, der ønskede at slutte sæsonen af på bedste måde.

Et forsvarskæde, der stod flot og som clearede alle indspil. En keeper, der tog, hvad der kom; en midtbane, der åd sig selv op i presbold og angribere, der jagtede alle løse bolde. Et hold, der ville. Det var faktisk forskellen i dag. Lemvig ville det ikke helt så meget, som vi. Vi kæmpede for revanche, vi kæmpede for retfærdighed, og vi kæmpede for Mejrup.

Spillet var ligeligt fordelt, chancerne ligeså.

Men i Hjalager har Mejrup bare en spiller, der har fået smag på at score mål. 25 minutter inde i kampen så hun ud af øjenkrogen, at Lemvigs stærke keeper var kommet lidt langt ud i feltet, og med en super skudteknik sender Hjalager en høj, men dykkende bold afsted mod kassen. Selvom keeperen bakker og blafrer alt, hun har lært - så når hun aldrig Hjalagers bold.

Flere flotte behjertede forsøg mod kassen fra både Anitta, Thomsen, Rikke, Julle og Hjalager, men også Lemvig har chancer. Men så har vi jo Mette i målet, der i dag valgte at diske op med alle de redninger, der skulle til. Fantastisk keeper præstation.

I midterforsvaret stod Agger og Sara sammen, og det var nærmest ikke muligt at komme igennem der.

Vi spiller flot presbold, vi forsøger at gøre det lette og spille bolden frem over hele kampen.

En rigtig god damefodboldkamp på et meget højt niveau.

Med Mejrup som vindere. Kan det blive meget bedre! - Nej, det tror jeg ikke, det kan!

Mette keeper fik Justin bamsen med hjem med 5 fortjente stemmer, men hele holdet skal roses for en flot indsats og en holdmoral, der "sparker røv"!

Tak til Kirk, der spillede hele kampen og gjorde det aldeles fremragende og til Marie, der kom ind ved halvleg og var med til at lægge et hårdt pres på Lemvigs defensiv, qua hendes enorme speed.

Tak piger - for en dejlig sæson. Efter to sæsoner, som nummer 2 - så satser vi stort på efteråret!

Serie 1: Mejrup - Spjald (2 - 1)

Og det var Mejrup, og det var Mejrup... olé, olé, olé!

Hold da fast, hvor spillede vi en fremragende revanchekamp mod Spjald hjemme i Mejrup på en aften, hvor regnen havde gjort banen helt suveræn at spille på, og hvor vi var klar med 14 friske spillere, der alle var klar til at yde sit aller bedste for Mejrup.

Oplægget til kampen var, at vi skulle arbejde sammen i vores boldpres, og at vi skulle spille bolden tålmodigt rundt uden at ty til forhastede afslutninger. For at undgå samme fejltagelser, som sidst vi spillede mod Spjald, spillede vi med 4 på midten i en diamant. Spjald spiller på lange bolde - så en fordel at få lidt dybde på midten.

Opgaven blev løst til punkt og prikke og til UG med kryds og slange! Det var simpelthen en fornøjelse at være vidne til.

Til kampen i dag havde vi udtaget Vibeke Kristensen, alias "K" - en rutineret og klog spiller, som er indehaver af et figtherinstinkt, der pynter på ethvert hold. K fik opgaven som den defensive i diamanten og spillede forrygende på den plads.

Vi sad på spillet over stort set hele kampen, og allerede efter 10 minutter kommer vi i front med 1-0. Vi spiller bolden flot rundt og måltyven fra Kibæk-kampen, Hjalager, er på plads inde foran mål og scorer sikkert.

Efter godt og vel et kvarter udnytter Spjald deres omstilling og sender en lang bold frem til en hurtig angriber, der suser forbi vores forsvar og let kan score hos Mette i målet.

Vi sætter nu Sara P til at spille lidt mere som sweeper bag Agger, for det var Spjalds eneste våben, at spille lange bolde frem. Dette blev der nu lukket af for.

Ved halvleg får vi en lille snak med hinanden om spillet, som havde været flot, men også om, at vi kunne yde mere i vores presspil. Vi skifter ud - ind kommer Cecilie Kirk og Christina Højgaard fra U18. To piger med ben i næsen og fodbold i benene. De yder begge en super flot indsats, Kirk på midten og Højgaard som back. Begge hurtige spillere, som tør at gå ind og spille for at vinde.

Efter 10 min. i anden halvleg får vi vores fortjente andet mål. Igen superflotte pasninger frem i banen og igen i Hjalager i afslutterens rolle.

Der er ingen grund til at nævne nogen frem for andre. Det var en bundsolid og hamrende flot holdindsats, hvor der hele tiden var fokus på at huske vores aftaler om presbold og på det at spille bolden frem i stedet for at "fedte" rundt med den. En flot fighterindsats af alle - jeg er hamrende glad for den her kamp! Det er sådan, jeg gerne vil se mit hold spille. Det er sådan fodbold er sjovest.

Hansen spillede en flot kamp fra sin højre backposition - fordi hun var dygtig til at gå med frem og slå flotte tværbolde og indlæg indover. K spillede en vigtig rolle i vores nye formation og gjorde det helt suverænt.

Tak til jer alle for en rigtig dejlig fodboldkamp

Næste og sidste kamp i denne sæson er på tirsdag i Lemvig. Vi kører fra Mejrup kl. 17.15.

Serie 1: Mejrup - Varde (3 - 0)

Kampen mod Varde blev en af de lette af slagsen. I hvert fald når man tænker rent kampmæssigt. Varde valgte nemlig at melde afbud, og kampen blev derfor vundet helt fortjent 3-0 af Mejrup.

Belært af det "trick" Varde har brugt ved de seneste udekampe ved at melde fra, startede vi allerede i starten af denne uge med at kontakte Varde for at høre, om de ville gennemføre kampen i Mejrup. Torsdag aften var vi sikre på de kom, fredag var vi sikre på de kom, lørdag formiddag understregede Varde overfor os, at de ikke havde problemer med at stille hold, hvorfor alle forberedelser jo naturligt nok blev sat i værk, så vi kunne stille i en opstilling og formation, der ville passe til de spillere, vi havde til rådighed.

Torsdagens kamp mod Kibæk havde sat sit præg på spillertruppens skadesliste, men vi var da klar med 13 fuldt kampklare og dygtige fodboldspillere.

Kl. 17.45 lørdag aften (i samme øjeblik, hvor coach er på vej til fest i Århus i en taxa) indløber en besked om, at Varde ikke kommer til kampen!

Mage til frækhed! Jeg er meget glad for, at spillertruppen i Mejrup har så meget pli og troskab overfor klub og coach, at de ikke melder afbud så kort tid før en kamp. Mejrup sender prompte en regning til Varde for egen kørsel i biler til Varde.

Disse penge må vi kunne finde anvendelse for, når vi holder afslutning på sæsonen. Så 3 points og penge i kassen, det kan vi jo godt være glade for.

Næste kamp er torsdag den 10. juni på hjemmebane mod Spjald. Kampstart 18.40 (obs: rykket fra kl. 19.00)

Serie 1: Mejrup - Kibæk (5 - 2)

De kloge narrede de mindre kloge

Dagens kamp mod Kibæk var første hjemmekamp i rigtig lang tid. Efter lidt hektisk opstart med skader og afbud fik vi alligevel sat en startopstilling, som vi føler pt. er den stærkeste.

Vi lægger også ud med total kontrol over kampen. Kibæk var ikke over midterlinien det første kvarter af kampen. Vi har flere forsøg mod kassen, men vi skal hen til det 31. minut af kampen, før forløsningen sker. Tulle presser hårdt på en lang bold i dybden, keeperen bedømmer bolden forkert og skubber Tulle ud af balance. Straffesparket eksekveres sikkert af Agger og en føring på 1-0 er en realitet.

Kibæk kommer noget mere med i spillet og lægger hårdt og ikke altid sportslig pres på os. Vi må i perioder hoppe og springe for at undgå skader. Samtidigt bruger Kibæk meget energi på at kommentere dommerens kendelser og vores spil. Kort før halvleg nedlægges Tulle af bagerste mand, hvilket udløser et frispark. Rikke lægger bolden indover, hvor Anitta med hovedet ender i afslutterens rolle, men desværre lige over mål. I minuttet efter ”slagtes” vores bomstærke venstre back, Nicoline, og i skrivende stund frygter vi, at hun er ude resten af sæsonen.

I halvlegen snakker vi om, at vi ikke skal lade os rive med at Kibæks facon at gribe en fodboldkamp an på. Vi vil SPILLE fodboldspillet. Vi rokerer om til en 4-4-2 for at styrke midtbanen, der arbejdede forgæves i store dele af første halvleg. Det lønner sig heldigvis.  Hjalager kommer ud – da også hun var kommet i nærkontakt med en Kibæk-spiller. Julle er kommet på banen på højre kant og også nu debut på højre back til assistenttræner Ulla P.

Efter 9 minutter i anden halvleg kommer vi yderligere foran. Anitta spiller en klog og præcis stikning til Tulle, der spurter fra alt og alle og putter bolden i kassen, nu til 2-0 for Mejrup. Kort efter vil Julle lege med og sender et drøn afsted på overliggeren.

Hjalager er nu igen klar til at komme på banen. Og det skulle vise sig, at det var en klog beslutning af hende. I de sidste 20 minutter af kampen redder hun kampen og scorer 3 flotte mål. Først på en friløber, hvor hun elegant prikker bolden forbi keeperen, derefter på en hamrende flot helflugter og sidst, men ikke mindst afdribler hun et forsvar og placerer bolden højt i krydset. Fantastisk præstation af en spiller, der i halvlegen var lammet af smerte. Det kan man da kalde fighterinstikt!

Kibæk lykkes også ind imellem alle vores scoringer at putte to bolde i kassen. Mette keeper havde en super redning i en 1 mod 1 situation, men ellers havde Kibæk ikke ret meget andet end ”snavs” at byde på i dag. Æv, at fodboldkampe skal splittes ad på den måde.

Men vi var de kloge i dag – vil holdt fokus trods store frustrationer og vandt fortjent kampen 5-2.

De kloge narrede de mindre kloge.

Kampens spiller blev helt fortjent Sara Hjalager, der med 3 scoringer og flot vindermentalitet fik hele 10 stemmer. Vi vil se frem til den kage, vi skal nyde på søndag, når Varde kommer på besøg.

Serie 1: Skjern - Mejrup (2 - 3)

Med to nylige nederlag i bagagen gik turen nu mod Skjern.  For spillere og trænere var det meget vigtigt at få vendt skuden igen, så det var kun en sejr, der talte i dag.

Vi startede også rigtig flot på kampen. Vi var dygtige i vores boldbesiddelse, spillede igen bolden rundt med flade pasninger og dybe stikninger. Det var en fornøjelse at være vidne til fra sidelinien. Skæbnen ville dog, at det er Skjern der først kommer i front. I et farligt kontraangreb spilles bolden dybt. Mette i målet tøver og når ikke ud for at blokere et skud. Den kloge og fantastisk dygtige og erfarne Skjern-spiller ser, at målet er tomt og sætter bolden i en bue over Mette, der ikke kunne gøre noget for at redde situationen.

Skjern var farlige i deres kontraangreb. De var hurtige til at omstille sig og havde i en gammel landsholdsspiller på top, en spiller vi konstant måtte holde øje med. Hendes fremskredne alder til trods (undskyld Pinholt) var hun en giftig dame, som fik sat vores defensiv på prøve.

Derfor omstillede vi os hurtigt i forsvaret, satte Sara P ind som midterforsvar sammen med Agger og Hansen ud på højre back.

20 minutter ind i kampen falder udligningen, som vi alle tålmodigt ventede ville komme. Det var et klassemål efter flot opspil. Bolden spilles op til Tulle, der flot lægger af til Rikke, der i vanlig stil sender en sukkerbold ind til Anitta, som er snu som en ræv - hun fastholder bolden på fødderne stærkt presset og afslutter køligt og scorer sikkert. En fantastisk scoring lige efter bogen.

I halvlegen fik vi aftalt, at deres farligste spiller skulle stækkes, at vore pres skulle være et fælles pres, og at vi skulle fastholde vores flotte spil op ad banen.

Vi ændrede i opstillingen, sendte to U18 talenter på banen og var klar til anden halvleg.

Endnu et pragtangreb blev sat i scene. Nicoline på venstre back spillede en flot offensiv kamp i dag, hun spillede en løbevillig Lenja, der spiller Anitta fri på kanten. Anitta lægger en super pasning ind til Tulle, der afslutter på mål og scorer. Efter en lille måltørke var det rart at få Tulle på måltavlen igen.

Minuttet efter går det galt i den anden ende og banens bedste spiller udnytter en løs chance og scorer langt udefra.

2-2 og man fornemmede, at det kunne gå begge veje. Tulle tackler igennem i en rigtig herretackling og slår sig slemt, men vælger dog at blive på banen. Heldigvis. For nu har Rikke så meldt sig ind i kampen. Nu skulle den her kamp vindes. Med en klassebold sender hun Tulle afsted, Tulle ofrer sig for holdet og vinder løbeturen mod sin modstander og scorer til 3-2, stærkt plaget af smerter i foden.

Sejren var indenfor rækkevidde, nu skulle arbejdet gøres færdigt! Og det gjorde Mejrup-spillerne i dag. Juhu, for en super indsats af rigtig mange spillere. Mette stod en god kamp i målet og reddede os flere gange. Lenja spillede sin bedste kamp for serie 1 i denne sæson, og Sara Hjalager fightede sig til en stamplads på serie 1.

En flot holdindsats, hvor alle byder ind med noget.

Stemmerne om Justinbamsen fordeler sig også jævnt, men Tulle løber af med sejren med 4 stemmer.

Tak til alle spillere for en flot indsats. Tak til Line og Kirk, der velvilligt møder op til kamp - og som leverer flot bold. Vi glæder os til I bliver "store nok" til at være en fast del af vores hold!

Nu har vi en længere kamppause, næste kamp er på hjemmebane mod Kibæk, som vi spillede 3-3 med i første kamp! En svær og meget spændende pulje, vi er havnet i.

Serie 1: Spjald - Mejrup (3 - 1)

Efter tirsdagens kamp og ærgerlige nederlag til Lemvig skulle vi nu rejse os til en lørdagskamp mod Spjald. Et hold vi på forhånd havde stor respekt for. Der er mange profiler på Spjalds hold, og de har også resultater, der viser, at det er et hold, der vil være med i toppen af serie 1.

Vi var dog fortrøstningsfulde og var klar til at vise, at skuffelsen efter Lemvig kampen havde fortaget sig.

I første halvleg spiller vi dog det ringeste spil, vi indtil nu har præsteret. Vi var ikke rede til at investere i presspillet - det spil, som vi var så dygtige til mod Lemvig. Vi udviste ikke stor respekt for Spjald og tillod dem at spille over midtbanen med bolde, der blev rigtig giftige for vores forsvar. Det er dog et hjørnespark, der sender Spjald på vinderkurs. Vi får det simpelhen ikke clearet, og Mette må også tage sin del af "æren" for at Spjald nemt bringer sig foran 1-0.

Panikken breder sig hos Mejrup, men der er ingen gnist at spore. Nicoline, der havde fødselsdag, ville så gerne have en sejr i fødselsdagsgave. Hun gør selv alt, hvad hun kan i dag, og efter 17 minutter trækker hun med frem, modtager en bold fra Anitta, og så banker Nicoline til bolden med venstreskøjten meget langt udefra. Bolden flyver som et projektil ind i fjerneste målhjørne. Et fremragende mål fra Nicoline, der spillede en meget flot kamp i dag. Fødselsdagsmålet må altså være årets mål på Spjalds bane 4. På Spjalds bane 1 var der en herrekamp igang, som vores dommer var noget mere interesseret i end den, han var sat til at dømme. Ret uprofessionelt og temmligt provokerende.

Halvleg - og en heftig snak om, at vi godt nok skulle have andre boller på suppen, hvis vi ville gøre os forhåbninger om at få point med hjem fra Spjald i dag.

Der kom også mere gnist over spillet og mere fight. Nu kunne man da i perioder kende spillerne fra Mejrup igen. Der var fine pasninger med god fart og længde. Men på den sidste tredjedel af banen var vi mere end almindeligt uskarpe. Vi afsluttede alt for tidligt og for panisk. Hele tiden over mål.

Til gengæld var der mere mening med det Spjald foretog sig. De bragte sig foran med 2-1.

Nu sætter Mejrup de sidste kræfter ind. Vi bytter lidt ud på pladserne, sætter Tulle på midten og Sara på højre kant. Det udløser et stort pres på Spjald, men det nærmeste vi kommer udligningen er et frispark fra Tulle, der rammer trekantssammenføjningen og dumper ned foran Agger, der ikke var skarp nok på den åbne chance.

Presset fortsætter, men vores afslutninger mangler ganske enkelt omtanke og genialitet. Ikke en eneste gang forsøger vi at spille os igennem med 1-2 pasninger. Vi forsøger langt udefra med paniske afslutninger, der ville kræve mere end held for at udløse mål. Og held - det er vi ikke forfulgt af for tiden.

I et sidste forsøg på at lægge yderligere pres på Spjald omsætter coach en ide til handling! Kaster Agger frem på midten og overlader 3 forsvarsspillere om at klare tingene. Det var et vanvittigt tidspunkt, og handlingen giver Spjald endnu en stor chance for scoring - og ja, de scorer.

Vi taber kampen 3-1. Men vi var heller ikke dygtige i dag. Og så er det vanskeligt og heller ikke retfærdigt at vinde fodboldkampe.

Enkelte spillere udmærkede sig i dag. Nicoline spillede en flot venstre back og krydrede præstationen med et hamrende flot scoring. Julle laver et flot stykke presarbejde på Spjalds forsvar og viste flere gange, at hun også har dygtiggjort sig med fine afleveringer til holdkammeraterne. Rikke kæmper og løber meget, og kampen igennem smider hun om sig med superflotte afleveringer til sine medspillere. Nicoline fra 3, Julle og Rikke får hver 4 stemmer i kampen om Justin-bamsen.

Næste kamp er udebane mod Skjern på næste tirsdag. Vi må håbe, vi kan ændre vores spil - så vi igen kan finde vej til netmaskerne.

Serie 1: Mejrup - Lemvig (0 - 1)

Et surt nederlag

Det blev lige så svært at spille mod Lemvig, som vi vidste. I oplægget blev der sagt, at Lemvig er dygtige til at straffe andres fejl. Og det var præcis hvad vi var vidne til i dag.

Vi sad på spillet og var spilstyrende hele kampen igennem. Vi var dygtige til at lægge pres på Lemvig, vi erobrede rigtig mange bolde efter flot boldpres. Men det blev ikke helt angribernes dag i dag. Vi var ikke skarpe nok i afslutningerne, hverken dem fra distancen eller dem, hvor chancerne var tættere under mål. Vi havde flotte hjørnespark, der burde have været omsat i mål. Vi havde fine indlæg, hvor det sidste skud på mål blev for vagt eller for ukoncentreret.

Lemvig derimod havde én afslutning. Den var der til gengæld masser af kvalitet i. Lemvig spilleren fik lidt for god tid til at lægge bolden til rette - men så sendte hun også en hammer afsted mod krydset, uden jordisk chance for Mette i målet.

Vi forsætter vores pres og kommer igen frem til chancer. Men vi skød med løst krudt i dag, desværre. Og det er ikke nok, når man møder et hold som Lemvig.

De har stærke og kloge spillere på samtlige pladser, og selvom vi spillede en rigtig flot gang fodbold i aften, så var det bare ikke nok mod Lemvig.

Vi taber kampen 1-0. Ikke retfærdigt spillet og spillets fordeling taget i betragtning, men vi må også tage hatten af for Lemvig, der kendte deres besøgstid.

Vi må tage alle de gode ting med fra kampen i dag og dem var der altså masser af. Og så må vi hurtigt glemme skuffelsen over resultatet i dag. Vi skal på lørdag en tur til Spjald og her venter igen en meget stærk modstander.

Agger bliver skadet tidligt i kampen i dag, hvilket betyder, at vi må sadle om og sætte Sara P i midterforsvaret sammen med Charlotte. En opgave Sara løste hamrende flot. Sara holder Lemvig fra flere chancer fordi hun med sin speed og sin fysik i tacklingerne piller bolden fra rigtig mange af de blå i dag.

Sara fik 10 stemmer i kampen og Justin-bamsen. Tillykke til Sara - en super flot kamp af dig.

Serie 1: Varde - Mejrup (0 - 8)

Det var sindssygt flot!

Sådan kan det kort beskrives. En kamp, der gør en træner 10 cm højere - hvilket heller ikke er nogen skam!

Vi spillede på udebane mod Varde på en god fodboldbane, hvis stand er noget højere end vores hjemmebane. Første halvleg med en mere end let brise i ryggen. Dejligt solskin, supertændte piger og en ny, men stærk opstilling, som, vi alle troede på, var den helt rigtige!

Og det blev en fantastisk kamp! Vi satte os på spillet ret hurtigt, og selvom der skulle gå 20 min. før vi fik scoret, så var det et spørgsmål om tid, fornemmede man. Den nye opstilling betød en venstre kant til Anitta - og hun kvitterede for tilliden med Mejrups første mål. Rikke var i assistens rolle med en flad, præcis pasning, og Anitta scorer klogt og køligt sit første mål for Mejrup i år. Vi sidder på spillet og har en række fremragende angreb, men vi brænder flere chancer. Tulle og Julle kunne begge have scoret på oplagte chancer, og Rikke havde en hammer på overliggeren, der hopper ned bag keeperen, men på forunderlig vis får hun vippet bolden væk fra farezonen.

Kort før halvleg sætter Tulle trumf på og banker bolden ind bag keeperen efter flot opspil af Thomsen. Et godt tidspunkt, og det gav lidt ro på, når vi nu vidste, at vi i anden halvleg skulle kæmpe op mod vinden.

I halvlegen blev der delt frugt og roser ud. Der var ganske enkelt så meget at glæde sig over, at det var svært at sætte ind med nye ideer. Pigerne spillede flot fodbold - og vi ville bare se mere af samme slags i anden halvleg.

Tre minutter efter igangsætningen af anden halvleg fører vi 3-0. Lenja, der har fået kontaktlinser og dermed et langt bedre blik for spillet, sendte Tulle afsted med en god bold i dybden. Og Tulle var i målhumør i dag - så den chance omsætter hun også i mål.

To minutter senere blev vi tilskuere til årets flotteste mål på Vardes bane 9! (=ikke opvisningsbanen, som Ulla P og Dorthe B selv spillede på i gamle dage). Men sikke en perle. Tulle opsnapper en høj bold tilfældigt sparket frem i banen - og Tulle tror på det hele i dag. Så hun venter til bolden falder ned i hendes højde (det blev en lang ventetid ) - men så banker hun bolden på en firsttimer afsted mod målet som et projektil, der kliner sig op ad trekantsammenføjningen! En vanvittig kasse!

Helle Lindgaard, der er kommet ind ved halvleg, vil også lege med. Hun afdribler en modstander - spiller bolden flot indover, hvor Tulle igen dukker op og scorer sit nu 4. mål i kampen.

Anitta spilles kort efter flot i dybden med en af mange sukkerbolde fra Rikke i dag - og Anitta er kølig og bruger indersiden og scorer i det lange hjørne. Så giver vi Anitta pause, og ind kommer Julle igen, der har holdt en lille pause på sidelinien.

Julle var blevet lovet mål i de nye støvler, og minsandten om ikke også Julle kommer på måltavlen i dag. Assist ? - Ja, Rikke B igen.

Målet til 8-0 kommer igen fra Tulles støvler. Denne gang med endnu en assist fra gamle Lenja, der spillede en rigtig fornuftig kamp i dag!

Ikke flere mål, men 8 var også nok. Vi kunne sagtens have fået flere. Nicoline har et flot rush op ad banen. Hun stoppede kun for lige at give en modstander en skulder - derefter videre igen med bolden, som smækkes indover til Tulle, som dog misser denne gang. Tulle har også en tur, hvor hun afdribler på kanten og sender bolden ind til Rikke, der fint holder bolden nede, men keeperen redder hendes langskud.
Selvom vi fører stort hurtigt ind i anden halvleg - så stopper pigerne ikke med at spille fodbold, før dommeren fløjter kampen af. Det er en rigtig fornuftig holdmoral, som man godt kan være en smule stolt af som træner! Og i dag kunne man bare se, at Mejrups serie 1 spillere elsker fodbold, holder af hinanden, støtter hinanden og bakker hinanden op. Alle spiller en superflot kamp. Alle kan være indsatsen bekendt. Hansen i midterforsvaret, Sara P som højre back, Thomsen altid spilbar, Lenja der passede sin zone, Rikke med et hav af assister, Anitta på venstre kant og ja, naturligvis Tulle med hele 5 scoringer hvoraf mange rigtig flotte og en supergod arbejdsmoral. Tulle bliver helt fortjent kampens spiller med 8 stemmer foran Sara P fik 4 stemmer.

Serie 1: Kibæk - Mejrup (3 - 3)

Efter en fantastisk sæsonstart med sejr i tirsdags på 4-0 over Skjern var vi nu klar til næste kamp på udebane mod Kibæk. Kibæk vandt deres første kamp over Lemvig, et resultat der havde rystet os lidt, men vi måtte sande, at Kibæk slet ikke er et dårligt fodboldbold.

I en strid modvind satte vi første halvleg igang. Efter de første 10 minutter sad vi ret godt på kampen. Vi havde flere muligheder for at komme foran, men vi lykkedes ikke rigtig med kvalitet i vores afslutninger. Vi kæmpede op mod vinden, forsøgte at spille bolden rundt, men selv en simpel aflevering kom til at se svær ud i vindstyrken.

Bedst som vi sad på spillet, gik det galt. 25 minutter ind i første halvleg kikser Louise i målet en berøring på en tilbagelægning og uheldigt for hende og for hele holdet, så triller bolden i mål, uden at Louise når at kaste sig over bolden. Et ærgerligt mål, som Louise helt naturligt var meget trist over. Heldigvis har Louise nogle fantastiske kammerater, der kæmper videre. Om ikke for at vinde, så i hvert fald for at hjælpe Louise videre efter kikset. Det sidste lykkedes flot.

Bagud 1-0 gik vi til halvleg. Et par justeringer, frugt og en snak, og vi var klar til anden halvleg. Nu skulle der altså fightes igennem.

5 minutter inde i anden halvleg udnytter Rikke sin sparketeknik og banker i medvinden bolden i kassen langt udefra til 1-0 og forløsning. Troede vi.

For to minutter efter er vi atter bagud. Kibæk er i angreb, vi får ikke skærmet af, vi får ikke tacklet, og resultatet bliver, at Kibæk-spilleren får tid og plads til at sparke bolden på indersiden af stolpen og ind i kassen.

Et kvarter inde i halvlegen bringer Kibæk sig yderligere foran. En lignende situation. Et forsvar, der kigger på og en Kibæk-spiller, der placerer bolden på indersiden af stolpen og ind.

Vi er nu bagud 3-1. Vi havde medvind. Og vi troede, det var en fordel.

Men vi var oppe imod et klogt fodboldhold med masser af rutine.

Men Mejrup møder man heller ikke uden at få modstand. Der blev nu igangsat et sandt arbejdsraseri. Iscenesat af anføreren, men fulgt op af medspillerne. Det var en realitet, at vi måske ikke kunne vinde kampen, men spille den - det kunne vi. Og vi kunne også vise moral.

Vi styrede totalt det sidste kvarter af kampen. Det blev 3-2, da Rikke er søgt ind i banen, hun modtager en bold i hovedhøjde, tipper den bagover til Tulle, der elegant og viljestærkt banker bolden i kassen på en helflugter! Fremragende mål.

I de døende minutter er fordelingen omvendt. Lenja, der er kommet på kant, spiller en sukkerbold ind i feltet til Tulle, der denne gang vælger klogt, spiller bolden bagud til Rikke, der på fremragende vis holder bolden nede og kanonerer den i kassen i det lange hjørne. Et fremragende mål på et et fremragende tidspunkt.

3-3 blev resultatet, og det kan vi godt leve med. Vi ligger stadig nummer 1. Vi har ting, vi skal arbejde med, men moralen kan vi ikke pille ved. Der blev fightet igennem igen i dag.

Kampens spiller blev anfører Rikke Baunbæk, der gik forrest og især i anden halvleg leverede en hamrende flot præstation. Hun fik 10 stemmer og må derfor have Justin med hjem til Justin.

Sara fik i denne kamp spillet 4 pladser. Det er skønt at have en spiller, der løser opgaver på alle pladser og endda gør det godt. Også en rigtig flot kamp af hende.

Vi kunne sagtens have vundet kampen. Rikke havde også en hammer af et frispark, der var ganske få milimeter fra at ramme trekanten. Tulle havde flere afslutninger, som med lidt held kunne være omsat til mål.

Men 3-3 er vi tilfredse med i dag.

Debut til Mette, der oprindeligt kommer fra Kibæk. Hun spillede en halv time og deltog aktivt i presset for at hente point hjem. Også debut til Bodil Sand, der viste stor kvalitet og spilforståelse og gjorde det godt på højre back i den sidste halve time!

Serie 1: Mejrup - Skjern (4 - 0)

Så kom serie 1 damer langt om længe i gang med turneringen. Og lad det bare være sagt med det samme: Det ser slet ikke så ringe ud endda!

Dagens modstander var Skjern. Et hold, der konstant pressede os i vores boldbesiddelse. Selvom vi gennem hele kampen var mest i boldbesiddelse, så efterlod Skjern os ikke ro til rigtig at få vores spil til at glide. De sad simpelthen konstant på os. Stor respekt for det! Men Mejrup- holdet var et hold, der forstod at stå sammen. Der blev ganske enkelt figthtet for hver eneste bold. Der var masser af løb uden bold og masser af opbakning. Super flot holdsamarbejde!

Det flotte arbejde gav også pote. Omkring et kvarter inde i kampen fik Tulle en løs chance fra højre side af feltet. Hun tøvede ikke et sekund, men havde besluttet sig for at teste Skjerns keeper. Med et hårdt og godt placeret skud bankede hun Mejrup foran 1-0.

Skjern var nu ikke sådan at slå ud. Vi måtte virkelig slide videre. Vi havde mange chancer og flere skud fra distancen. Flotte angreb, som ind imellem blev ødelagt af den lidt vanskelige bane. Det var ikke let at finde det finpolerede pasningsspil frem.

Vi skulle helt hen til de sidste 20 minutter af anden havleg, inden vi igen fik scoret. Rikke sender en sukkerbold i dybden til Tulle, der udnytter sin speed og let placerer bolden bag Skjerns keeper. Det var dejligt at få scoret endnu en kasse, men nu var det som om, Mejrup slet ikke kunne få hold på det.

Tulle scorer sit tredje mål og krydrer dermed sin debut på serie 1 med et vaskeægte hattrick.

Thomsen, der måtte forlade sin plads på midtbanen med krampe, kom ind til slut og overtog rollen som topangriber - fordi Julle også måtte forlade banen med krampe. Thomsen blev i kampens sidste minutter sendt afsted i dybden med en flad pasning fra Rikke. Thomsen scorer på sin sædvanligt kølige facon.

At to spillere måtte forlade banen med krampe betyder ikke, at spillerne ikke er i form. Det fortæller blot, at spillerne er villige til "æde sig selv" for holdet. Alle spillere præsterede flot. Tillykke til alle med sejren og med den flotte indsats.

Kampens spiller blev helt fortjent Charlotte Hansen, der med 10 stemmer fik Justin-bamsen med sig hjem. Charlotte spillede på en ny plads som højre back. En plads vi længe har savnet den rette spiller til. Men lur mig, om ikke Charlotte får genvalg næste gang. Fremragende præstation.

Jeg føler i skrivende stund også anledning til at rose vores keeper, Louise. Hun stod en stort set fejlfri kamp, med flotte udspark, fine indgreb og gode redninger. Det har vi også brug for, hvis vi skal fortsætte stilen.

Men hele holdet fortjener ros for en fantastisk indstilling! og det ser jo dejligt ud med en placering i top af både serie 1 og serie 2. Mon det kan vare ved?

Opdateringer


19.8.19Dame JS Trup Foråret 2019
17.8.19U7 Drenge
17.8.19U8-9 Piger
17.8.19U9 Drenge
17.8.19U11 Drenge
17.8.19U6-7 piger
17.8.19U10 Drenge
17.8.19U4-5 Mix Mor/Far/Barn
17.8.19U11-12-13 Piger
17.8.19U12 Drenge
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk