Dame senior infoside 2014


JS damer - på ScanPlast Arena - søndag

Så er det atter tid til damefodbold på Scanplast Arena


Søndag klokken 13.30 starter Mejrup jyllandsseriedamer efterårsturneringen op med deres første kamp mod Aalborg KFUM.


Efter en kort og hektisk opstart, er det med spænding at holdet går den nye sæson i møde.
Der har været en del udskiftninger på holdet, både på spillersiden, men også på trænersiden.


Efter mange års tro tjeneste er Dorthe Baunbæk og Ulla P. trådt tilbage, for at få en velfortjent pause, og har overladt roret til Lisbeth Jokumsen og Lars Olsen.
Begge har dog haft deres gang i dame-afdelingen i de seneste år.


På spillersiden har Rikke Baunbæk og Camilla Balle valgt at holde pause, og en del spillere er endnu ikke kommet tilbage fra ferie.


Det bliver derfor et ungt og lidt uprøvet hold på seniorplan, der stiller til kamp på Søndag.


Der er dog stadig flere spillere tilbage med erfaring fra både Danmarksserien og Kvindeserien, og der er ingen tvivl om at de vil gøre alt for at hive de 3 point hjem i efterårets første turneringskamp.


Så mød op på Scanplast Arena på Søndag klokken 13.30, til en forhåbentlig underholdende fodboldkamp.

Om træningen

I sæsonen 2013-2014 har damesenior etableret indgående samarbejde med U18 piger, U15 piger og U13 piger. Vi vil gerne sikre, at alle piger i Mejrup træner efter nogenlunde samme fodboldfilosofi. Vi vil være dygtige med bolden, vi vil kunne spille bolden rundt, så alle på holdet er med, og vi vil være gode til at lægge pres på modstanderen.

Men først og fremmest vil vi arbejde hen imod en stærk fællesskabs- og klubfølelse. Det er vigtigt at vores spillere elsker at spille fodbold. At de trives så meget i hinandens selskab, at de nødigt vil gå glip af en træning. Vi har højt humør kombineret med en seriøs indstilling til træning og kamp.

I indeværende sæson er vi omkring 32 dameseniorspillere, og det er ikke helt skævt, hvis vi i snit ligger på omkring 24 til en fodboldtræning. Om torsdagen træner vi af og til sammen med U18 og har på disse aftener stationstræning, hvor vi arbejder med vores fælles fodboldfilosofi. Vi har altid fælles opvarmning med en række tekniske øvelser, men derefter deler vi trupperne op efter niveau og går i dybden med detaljerne på hvert niveau.

Sæsonafslutning - priser for Kvinderserien Vest

Årets spiller
Rikke Baunbæk
Rikke er holdets mest rutinerede spiller - og det i en alder af kun 23 år. Men hun har prøvet det meste, og den erfaring, hun har med sig fra hold, der har rangeret højere, end vi gør nu, er uvurderlig for vort meget unge Kvindeseriehold.

Foråret 2013 i DS var fantastisk for os, og det var Rikke helt sikkert medvirkende til. At vi med nød og næppe klarede os på den rigtige side af stregen i KS her i efteråret, skyldes også i høj grad Rikke.

Modstanderne mærker hende i tacklingerne, for Rikke fighter altid det bedste, hun har lært - alt andet end en sejr tæller ikke! Vinderen kan drive sig selv og sit hold. Rikke går forrest - hun er en vinder, og hun driver sit hold ind i kampen.

Udover fight har Rikke en enorm spilforståelse, hvorfor hun evner at lægge den ene målgivende aflevering efter den anden - eller hun scorer selv målene. Hun er puljens farligste frisparksskytte og har alene i efteråret scoret direkte på frispark i 5 kampe.

Rikke har ligeledes overskud til at opmuntre eller dirigere nye såvel som rutinerede spillere, så spilleren og holdet finder tilrette på banen. På træningsbanen har hun ofte gode forslag til forbedring af vores træningsøvelser.

Vi kan ikke finde en bedre kaptajn for vores hold end Rikke. Trænerstaben ved det, og dine holdkammerater ved det.

Flest stemmer over hele sæsonen og samtidig holdets topscorer!

Årets fighter 2013

Mathilde Sandager
Fra første dag Mathilde satte sine ben i Mejrup, vidste vi, at her er en fighter af Guds nåde. Allerede som U18-spiller på Team MTM viste Mathilde en fantastisk vilje til at ville fodbold, og man skal ikke tage fejl af sådan et brændende engagement.

Vi mærker det langt, langt ind på fodboldbanen. En spiller som Mathilde er uundværlig for vort hold, fordi hendes vilje til at vinde er så stærk, at den alene kan få det til at ske.
Og Mathilde vil det ... Hun brager ind i alle de nærkampe, det er muligt, i et forsøg på at erobre bolden. Og hun vinder den, det er helt sikkert.  

Mathilde formår at give sit hold en ekstra tand opad på grund af sin vindermentalitet. Og i en halvsæson med modvind, har vi klart kunnet mærke, når Mathilde har været nødt til at melde afbud, fordi en hest stod i vejen.

Du er vigtig, Mathilde. Du vil vinde. Nederlag er ikke en mulighed. Derfor fighter du! Og fordi du fighter, løfter du dit hold.

I næste sæson skal vi op på hesten igen, og vi er glade for, at du hopper med på fodboldhesten! Du er vildt hurtig og med din speed og vilje kan du pacificere en dygtig modstander. Det er en vigtig egenskab – for dem møder vi nogle stykker af.

Hvis man hører et skingrende råb på EuroCon Arena, så er det Mathilde, der vil have bolden. Hendes entusiasme kan høres langt, langt væk.

Næst flest stemmer over hele sæsonen og samtidig en helhjertet fighter til både træning og kamp.

Årets fund 2013

Camilla Balle
Camilla var med os ude i Vildbjerg for at spille træningskamp mod deres kommende 1. divisionshold. Heldigvis forelskede hun sig i vores hold. Vi må nok erkende, at der blev tale om falsk varebetegnelse, da vores hold er faldet drastisk i niveau siden den kamp.
Men du har holdt niveau, Camilla. Det har bestemt ikke været nogen nem sæson at komme ind på vores hold, men du har formået at holde fanen højt, og hele tiden kommer du med indspil til, hvordan tingene kan løses.

At kåre dig som årets fund var legende let. Du er en fantastisk dygtig fodboldspiller, som både defensivt og offensivt byder ind med kvalitative løsninger. Du rydder op, men du sætter også i scene til angreb.

Teknisk og taktisk har du et højt niveau, og spillemæssigt håber vi, at du i den kommende sæson kommer til at mærke lidt oftere, hvor dygtige spillere du er omgivet af. Dine medspillere har i hvert fald mærket, at du er!

Du har spillet mange pladser. Du er dygtig i det hurtige shortpassingspil, du er spilintelligent og du er god til at gå i overlap fra din back.

Det naturligste i verden for dig er, at du skal passe din træning. En tilgang, som flere af dine medspillere kunne lære lidt af. Du har været utrolig stabil og til hver træning byder du ind med masser af energi.

Vi er glade for, du valgte Mejrup, og vi er glade for, at du tager endnu en sæson hos os.

Sæsonafslutning - priser for serie 2

Årets talent
Årets talent har et meget stort potentiale. Hun er teknisk dygtig, hurtig, og så kan hun lave finurligheder, hvor vi  andre kan have svært ved at følge med. Denne titel forpligter - og jeg håber, at hun nu tør begynde at tro på, hvor meget hun egentlig kan.
Årets talent er Cecilia Kirk.

Årets fighter
Årets fighter leverer altid en god indsats til både træning og kamp. Hun har en enorm vilje, og det er en fornøjelse at opleve, hvor meget hun ønsker at spille for sit hold i verdens bedste fodboldklub. Samtidig skal hun have ros for at have udviklet sig meget i år - på flere plan.
Årets fighter er Julie Lauridsen.

Årets spiller
Årets spiller har haft en rigtig god sæson. Hun har udviklet sig fra at være en habil spiller til at være en af sit holds største profiler. Hun er en god holdkammerat, og hun er ofte den, der tager initiativ til sociale arrangementer.
Det er fuldt fortjent, at årets spiller er Charlotte Bech.

Pigefodbolden ruller i Mejrup

Som inkarneret pigefodbold-idiot er det fantastisk at følge den enorme udvikling, som vores klub og vores piger har gennemgået. Jeg kan ikke lade være med at nyde det! Jeg finder overalt i klubben glade piger, der trives. Glade piger, der elsker at spille fodbold. Og piger, der rent faktisk er blevet vildt dygtige!

I Mejrup er vores allervigtigste opgave at sikre, at smilet forbliver på pigernes ansigter! Og det gør det, hvis vi er opmærksomme på, at pigerne trives socialt og at pigerne trives sportsligt. Den rette cocktail af sammenhold, hygge og sportslig udvikling. Indtil nu ser det ud til at klubben og klubbens trænere er lykkes med at finde det rette mix til den cocktail.

Hvis vi ser på antallet af piger i klubben er det stigende. Vi har p.t. omkring 300 pige- & damefodboldspillere i klubben. Vi har hold i alle rækker, helt fra U8 til damesenior. En fantastisk trend, der sikrer, at fremtiden ser lys ud for klubben og for de spillere, der gerne vil fortsætte med at spille fodbold. Vi har fodbold på flere niveauer. Således sætter vi også rekord i antal hold i A- rækker eller Mester-rækker.

Læs venligst videre, stregen har ingen praktisk betydning
Trives på et seniorhold
På seniorsiden er flagskibet Danmarksserien, men også her kan vi tilbyde fodbold på flere niveauer. Vi har også serie 2 og 7/11 hold. Medlemsmæssigt vil vi i den kommende sæson forventeligt sætte rekord med små 50 aktive seniorspillere.

Denne succes kommer naturligvis ikke af sig selv. Vi er en række engagerede trænere i klubben. Trænere, der sportsligt udvikler pigerne, men som samtidig er opmærksomme på, at det sociale vægtes meget højt hos en pigefodboldspiller. Trænere, der selv har været aktive fodboldspillere og ved, hvad der skal til. Trænere, der simpelthen har fundet melodien med hinanden, med pigerne og med klubben.

En af mine Danmarksserie-spillere sagde engang til mig, at det er vildt vigtigt med en god træning, men at det vigtigste altid er, at spillerne på holdet trives med hinanden. Damefodboldspillere i Danmark, der får løn for at spille fodbold, kan tælles på ganske få hænder. Derfor er vi nødt til at satse på andre motivationer. Og det kræver naturligvis et stykke arbejde udover blot det at være fodboldtræner! Til gengæld bevarer man smilet på pigernes ansigter. Og det er altså en dejlig løn!

Læs venligst videre, stregen har ingen praktisk betydning
Samarbejde med andre klubber
I disse tider hvor samarbejde mellem klubber får stor spalteplads i de lokale medier vil jeg nævne et samarbejde som Mejrup har med Mejdal og Tvis – alene omkring U18 holdet. Vi kalder holdet for Team MTM. Med spillerne i centrum for det samarbejde kan vi konstatere, at det har fungeret fantastisk! Vi har to hold i U18 rækken. Det betyder, at spillerne kan få træning, socialt samvær med alderssvarende piger og at de, der kan og vil, tilbydes sportslige udfordringer.

Det er aldrig let for klubber at samarbejde. Men hvis vi fastholder, er det er spillerne, der skal være centrum for et samarbejde og at det er spillerne, der skal høste frugterne af et samarbejde – så kan det fungere. Hvis ikke vi – i tidernes morgen – etablerede dette samarbejde – er mit bud, at halvdelen af de piger, der stadig er i gang med en sund og aktiv fritidsinteresse i Team MTM var stoppet. Havde sat støvlerne på hylden og fundet på noget andet.

Så det er virkelig et samarbejde PIGERNE har nydt godt af!

Læs venligst videre, stregen har ingen praktisk betydning
Talentudvikling
I Mejrup nyder vi godt af, at Holstebro Kommune har fokus på eliteidræt. Det er dejligt for os, at vores spillere lokalt kan sikres en folkeskole-og ungdomsuddannelse samtidig med, at fodbold er på skoleskemaet.

Herudover går Mejrup snart i luften med et talentprojekt for piger. Vi inviterer i første omgang alle klubber i Holstebro-området til et informationsmøde omkring projektet. Vi har ingen intentioner om at fiske spillere i andre klubber, men vi føler, at pigerne har behov for samme tilbud for talentudvikling, som drengene har. Vi vil gerne være tovholder. Vi har kompetente trænere til opgaven. Nu håber vi blot på, at klubberne vil tage godt imod vores tilbud og kan se ideen med, at pigefodbold er kommet for at blive – og at vi derfor også er nødt til at satse lidt på området! Talenterne findes, men de falmer let, hvis ikke vi hele tiden sørger for at holde dem til ilden. Og hvis ikke de tilbydes en træning med ligestillede talenter.

Læs venligst videre, stregen har ingen praktisk betydning

Artikel i Dagbladet 7. juli 2011

Glæden er tilbage på holdet

Målrettet strategi og fodboldglæden ved træning er drivkraften bag nyoprykkede Mejrups Danmarksseriehold.

Fodbold: »Jeg har været rigtig træt af at spille fodbold,« fortæller 21-årige Kristina Agger, men sådan er det ikke mere, selv om Kristina har spillet fodbold siden hun var fem år.

Hun er langt fra den eneste på Mejrups nyoprykkede Danmarkseriehold, der har haft det på den måde.

»Mange af pigerne har været ved at brække sig over fodbold,« fortæller træner Dorthe Baunbæk.

Sådan var det før, Dorthe Baunbæk overtog trænerposten for halvandet år siden.

»Vi tog teambuilding i brug og fik ryddet op i alt det pigefnidder, der kan være på et hold. Det havde vi succes med, derfor er vi kommet så langt,« fortæller Dorthe Baunbæk.

Når man følger en træningsaften i sommerferieperioden, er der påfaldende mange til træning. I en let summen af småsnakken og grin bliver der trænet entusiastisk og hårdt.

I små grupper med tre træner pigerne hovedstød, i den nærmeste gruppe når bolden fra den ene spiller til den anden hele 27 gange, inden den rammer jorden. Træningen ser legende let ud for pigerne..

I en tid hvor X Factor er populær, og enhver ung normalt gerne vil gøre opmærksom på sig endda for Dagbladets fotograf og journalist, er der ingen, der viser stjernenykker på holdet og gerne vil ses.

»Vi er et hold uden stjerner, for det er holdindsats og glæden ved træningen, der har fået os op i Danmarksserien,« fortæller træneren om holdet.    

Kristina Agger er igen blevet meget glad for at spille fodbold på holdet. Faktisk er hun blevet så glad for det, at hun vil blive ved med at spille og træne i Mejrup, selv om hun regner med at begynde på Handelshøjskolen i Århus til september.

»Jeg vil gerne prioritere det højt at spille på holdet, så jeg vil gerne tage fra Århus til Mejrup til træning to gange om ugen,« fortæller Kristina Agger, der også vil tage kampene med i weekenden.

»Uanset hvad skal jeg spille fodbold, og holdet her er bare det bedste,« siger Kristina Agger.

Men hun er ikke den eneste, der er villig til at bruge meget tid på fodbold i Mejrup, for det gør Dorthe Baunbæk allerede.

»Jeg nyder det utrolig meget at bruge meget tid på fodbold her i klubben,« fortæller Dorthe Baunbæk, der inden dagens træning havde brugt tid på talentudvikling af tre spillere og efterfølgende skulle til ungdomsudvalgsmøde.

Hele familien

Men familien følger lidt med gennem klubarbejdet, for Dorthe Baunbæks datter Rikke spiller også med på holdet, og hendes mand sidder også i klubbens ungdomsudvalg.

Holdets spillere er i alderen fra 17 til 37 år, og det giver en styrke, der skal holde holdet i Danmarksserien.

»De ældste spillere har måske ikke tempoet, som de yngste har, men de bidrager med noget andet, som holdet har brug for,« fortæller træneren.

Selv om holdet først er rykket op i Jyllandserien og nu op i Danmarksserien, så er der ingen forventninger om endnu en oprykning i klubben, der for en årrække siden var blandt de bedste i landet.

»Jeg håber på en sæson, hvor vi holder os i Danmarksserien, for nu har vi et helt år til at bide os fast. Alt andet vil være urealistisk lige nu,« fortæller Kristina Agger.

Den vurdering er træneren meget enig i.

»Spillerne kommer til at opleve modstand, men jeg tror, at vi vil ligge os i midten af Danmarksserien. Hovedsagen er, at holdet bevarer spilleglæden,« fortæller Dorthe Baunbæk, der håber på, at der kommer nye spillere til udefra.  
Flere tilbud om fodbold
På fodboldskolen i Mejrup havde vi i år rekordstor tilmelding af piger. Næsten hver tredje deltager på vores skole er en pige! Det er flot, når skolen i alt huser 256 spillere!

Til september – fredag den 5. september – kommer Pigeraketten til Mejrup. Det er et sjovt og underholdende koncept for små kommende fodboldspillere. Mejrups DS damer har i samarbejde med trænerteamet fået den opgave at være astronauter denne fredag!

Mejrup er en aktiv pigefodboldklub, hvor fokus konstant er på trivsel og udvikling – og hvor smilet på ansigtet er målestokken for, hvordan vi lykkes!


Træningstider

Tirsdag Torsdag 18:30 - 20:30 18:30 - 20:30 Mejrup

  -

   

Træner (1.Holdet)

Træner 
Lars Olsen
T. 3074 1912
lars.e.o.o@hotmail.com

   

Træner (2.Holdet)

Træner
Bodil Sand
T. 6021 6738

   
Assistenttræner
Hjælper søges!
T. -
   
 

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk