Kampreferat serie 4 efterår 2009


Sæsonevaluering

Efterårssæsonen er kort. En kort opstart med få træningskampe, og så en komprimeret sæson med 10 kampe, som resulterer i én oprykker og to nedrykkere i en 6-holdspulje.

Vores mål var på forhånd en 3.plads, og det mål blev opnået - med store udsving undervejs. Vi havde forventet at kunne slå Tvis, men samtidig at Feldborg ville være en svær modstander, og vores favorit til oprykning - det levede de op til.

De to første kampe blev tabt, efter en alt andet end overbevisende indsats i træningskampene, men så kom spillet i gang, og af de sidste 8 kampe blev kun en enkelt tabt - til suveræne Feldborg. Inden samme kamp kunne vi selv afgøre, om vi ville rykke op, men vi må også erkende, at vi har nok materialet, men ikke træningsviljen, til en oprykning. Holdet består af mange fædre, som er nødt til at prioritere hverdagen.

De helt positive takter kom fra de to unge spillere, Jeppe Madsen og Nikolaj Thorngaard, som begge er helt klar til seniorbold, trods deres unge alder (17 år). Jeppe blev endda topscorer med 7 mål, mens Nikolaj med solide præstationer på en uvandt plads på kanten også har fået mange plusser i bogen.

Lars Jakobsen indledte sæsonen med trykkede ribben, men kom op på 5 mål i lige så mange kampe.

Som trænere har vi været heldige med at kunne arbejde med en trup, hvor der ofte er mindst 10 gengangere fra kamp til kamp. Denne kontinuitet har afgjort været med til at skabe de flotte resultater de sidste 8 uger, på trods af, at der har været skader og afbud fra flere bærende spillere undervejs, herunder Skov, Brogaard og Henrik Sørensen.

Vi glæder os rigtig meget til at starte op med den nye sæson efter nytår, hvor vi sigter på endnu engang at spille med i den bedste halvdel.

Fra trænerne skal der lyde mange tak til alle spillere, samt deres koner og kærester, for opbakningen til holdet.

Hover - Mejrup GU 1-6

Puljens absolutte bundhold tog imod i sæsonens sidste kamp, hvor intet andet end æren stod på spil. Hover kunne dog nå væk fra sidstepladsen, hvis resultaterne flaskede sig, men var ude af stand til at undgå nedrykning.

Mejrup var på forhånd henvist til 3.pladsen, men vi aftalte frisk spil og masser af mål som en god afslutning. Inden kampen havde trænerteamet en udfordring med at sætte holdet, men heldigvis fik vi afsat Lars Bræmer til førsteholdet, mens Nikolaj meldte sig syg, og så endte vi med kun at være 14 mand - i sandhed en luksus!

Vores start var dog ikke af den bedste slags, så efter en fornuftig indledning på kampen, begyndte vi at sløse mange bolde væk. Afleveringer, der blev lidt for korte, for mange bolde bagud, og det, der var værre. Det førte til en føring til et optimistisk hjemmehold omkring den halve time - et eller andet sted fortjent nok.

Målet fik dog Mejrup op på hesten, og efter flot kantspil kunne Lars Jakobsen glide bolden i mål til udligning kort efter. Lars havde fået chancen for et angreb på topscorerlisten, da trænerne holdt Jeppe Madsen på bænken, men den sløve start havde kaldt på action fra trænerne, som havde sendt Das Torjäger på banen 10 minutter før pausen. Det resulterede i sæsonens 6. scoring, og så var Mejrup foran.

Holdet, som helst ville, at kampene startede med 2. halvleg kløede herefter på, og rusede 4 gange i de sidste 45 minutter til en komfortabel sejr. 1-3 ved Lars Jakobsen, 1-4 ved Morten Nyborg, 1-5 ved Jeppe Madsen og 1-6 ved Morten Nyborg.

En rigtig flot halvleg og fortjent 5 stemmer bagefter til Jeppe, som slutter med 7 mål på toppen af topscorerlisten. Trods en del minutter på bænken og et par afbud undervejs har den unge mand vist, at han står der, hvor chancerne opstår.

Fra 2.holdet skal der også lyde et stort tillykke til 1.holdet med den suveræne oprykning, samt til 3.holdet, som sikrede sig endnu en sæson i serie 5.

Holdopstilling:
Christian Poulsen
Henrik Juel, Martin Skov, Brian Strøm, Michael Møller
Dennis Berg, Lasse Weyhe, Allan Brogaard, Morten Nyborg
Lars Jakobsen, Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænken:
Morten Nielsen, Jeppe Madsen, Søren Christensen

Mejrup GU - Hodsager 4-0

Det var landskampdag, og en række af Mejrups spillere var klar til en fodbolddag, som først skulle slut langt ud på nattetimerne.

Dog skulle en lille kamp mod bundholdet Hodsager overståes, og det blev den i sikker stil. Christian Poulsen havde taget handskerne på, men de kom ikke meget i brug mod en modstander, som havde en del 'landskampsafbud. Det var heller ikke til at se, at det var Hodsager, som havde noget at spille for, idet de med 3 point kunne spille sig tæt på endnu en sæson i serie 4.

Mejrup lagde lidt sløvt ud, på trods af, at aftalen var 'fuld fart frem'. Efter flot opspil af Jeppe Madsen lykkedes det dog nikolaj Thorngaard - i samarbejde med Lars Jakobsen - at få bolden i kassen efter ca. en halv times spil.

I 2. halvleg forventede vi aggressivt spil fra Hodsager, men det udeblev, og sejren var aldrig i fare, selvom stillingen 1-0 holdt til et kvarter før tid. Da samlede Mejrup tankerne igen, og gjorde kampen færdig:

Lars Jakobsen, Morten Nyborg og topscorer Jeppe Madsen lukkede kampen med 3 flotte mål.

Træneren bemærkede, at det nu er lykkedes at score i første halvleg i 3 kampe i træk, og at vi igen i dag sad tungt på modstanderne i 2. halvleg, hvor vi fortsat laver masser af mål.

Efter kampen var der tre stemmer til en trio bestående af Michael Møller, Henrik Sørensen og Lasse Weyhe. Der var stemmer til  i alt 7 spillere efter en flot, kollektiv indsats.

Vi glæder os til afsluttende kamp og holdafslutning næste lørdag!

Holdopstilling:
Christian Poulsen
Michael Møller - Henrik Sørensen - Brian Strøm - Morten Nyborg
Nikolaj Thorngaard - Lasse Weyhe - Lars Bræmer - Morten 'Duncan' Rasmussen
Lars Jakobsen - Jeppe Madsen

Bænken:
Søren Christensen - Morten Nielsen

Stuer B - Mejrup 2-2

Mejrups 2.hold tog til Struer vel vidende, at 1 enkelt point ville være nok til at sikre endnu en sæson i serie 4. Hjemmeholdet havde derimod ryggen mod muren og brug for point for at indhente de foranliggende hold.

Kampen blev spillet i storm og regn, men gæsterne lagde ud med flot spil i i sær 1. halvleg, hvor der blev kreeret mange chancer, men uden skarpheden fra Tvis-kampen.

Lars Jakobsen kom dog igen på tavlen, da han med et langskud snød Struers målmand og bragte Mejrup foran. I det følgende fastholdt Mejrup spillet, men uden yderligere scoringer.

I pausen var der enighed om at fortsætte den gode stil, men sådan kom det ikke til at gå. Hele holdet faldt i kadence og Struer begyndte at komme til chancer, som Christian Poulsen i målet dog tog sig sikkert af.

Han kunne dog ikke gøre noget i en situation, hvor et forsvarskiks efterlod to Struer-spillere helt alene foran mål, og dermed udligning.

Mejrup rejste sig dog igen, da Henrik Sørensen kom på banen og smed et indlæg direkte i kassen 5 minutter før tid. Der var dog stadig lidt liv i Struer, som udlignede efter hvad der lignede en klar offside-situation.

Selvom det er tungt at modtage en udligning kort før tid var resultatet retfærdigt, og der var også masser af glæde og mjød i omklædningsrummet efter kampen.

Holdet skal nu nyde de sidste to kampe mod Hodsager og Hover, som kæmper desparat for livet i serie 4. 6 point mere på kontoen, og sæsonmålet om en 3.plads er indfriet.

Målmand Christian Poulsen fik 4 stemmer og dermed dagens fidus.

Holdopstilling:
Christian Poulsen
Morten Nyborg, Martin Skov, Brian Strøm, Michael Møller
Morten 'Duncan' Rasmussen, Lasse Weyhe, Lars Bræmer, Nikolaj Thorngaard
Lars Jakobsen, Jeppe Madsen

Bænken:
Henrik Sørensen, Søren Christensen

Mejrup GU - Tvis 5-3

Der var dømt masser af mål, intensitet, spilleglæde og forløsning, da Mejrups 2.hold i S4 onsdag aften spillede lyskamp på Bane 2 mod Tvis. Trods ensidig lyssætning og huller i nettet, lykkedes det Mejrup at rejse sig efter den pauvre kamp i Feldborg og hjemtage en sikker sejr over oprykningskandidaterne fra Tvis.

Allerede efter få minutter bragte Allan Brogaard hjemmeholdet foran efter flot oppres, som tvang Tvis-forsvaret til at lave en stor fejl. Desværre måtte Brogaard udgå efter 12 minutter med en skadet ankel, og vi håber han bliver klar til den vigtige kamp i Struer på lørdag.

Desværre fik Tvis tiltvunget sig initiativet og udlignet midtvejs i halvlegen, men Mejrup fik igen bragt sig foran ved Lars Bræmer, efter et flot frispark af Lasse Weyhe.

Gult kort og 10 minutter til kassemester Nyborg gav betænkelige miner på bænken, men efter en hurtig hjørnesparkskombination kunne anfører Weyhe sparke bolden i kassen via en Tvis-fod, og så så alting pludselig meget bedre ud ved pausen.

I 2.halvleg blev føringen hurtigt udbygget ved Lars Jacobsen, og så gik gassen lidt af ballonen. Lars J nåede dog at lægge op til Dennis Bergs mål til 5-1 inden han forlod banen efter en flot kamp.

I de sidste 5 minutter fik Tvis pyntet på resultatet, uden det på nogen måde truede de 3 point.

Tillykke til alle drengene med en flot indsats, især det helt nye forsvar, hvor midterforsvaret med Skov og Strøm tog i alt 7 stemmer efter kampen. Brian Strøm blev fortjent kampens spiller med i alt 5 stemmer - hans klart bedste kamp for 2.holdet.

Mejrups opstilling:
Morten Neess
Morten Nyborg, Martin Skov, Brian Strøm, Michael Møller
Dennis Berg, Lasse Weyhe, Allan Brogaard, Nikolaj Thorngaard
Lars Jacobsen, Lars Bræmer

Bænken:
Morten 'Duncan' Rasmussen, Jeppe Madsen, Søren Christensen

Feldborg/Haderup - Mejrup GU 4-0

I foråret var Feldborg/Haderup sølle 3 point fra at rykke op i serie 3, og det kunne mærkes, at holdet er klar til større udfordringer, da Mejrup gæstede Feldborg i lørdags. Bortset fra det første kvarter var Mejrup aldrig i nærheden af hjemmeholdet, og der kunne vel kun tælles 2-3 kvarte Mejrup-chancer i hele kampen.

Kun nede 0-1 ved pausen var muligheden for point dog til stede, i betragtning af vores normalt gode 2. halvlege, men her var modstanderen altså ikke indstillet på at lukke os ind. Og man kunne se, at der er forskel på et hold, hvor hovedparten af spillerne træner 2 gange ugentligt, og et hold, hvor de færreste viser sig mere end en gang pr. uge.

Næste udfordring er Tvis, som er det eneste hold, der kan true Feldborg/Haderups oprykningsambitioner, og herefter kommer en meget vigtig kamp mod Struer, som ligger lige under stregen. En sejr i denne kamp vil sikre Mejrups 2.hold Serie 4-bold i foråret. Et nederlag vil gøre de resterende kampe til rene gysere.

Der skal en helt anden indstilling til i de kommende kampe for at få point på kontoen, men trænerne er også sikre på, at dette vil være tilfældet. Kampens spiller blev Michael Møller, trods kun 35 minutter på banen - der er en startplads klar onsdag mod Tvis!

Mejrups holdopstilling:
Morten Neess
Martin Skov, Jonas Tedde, Søren Christensen, Frank Bjerre-Poulsen
Morten Toft, Lasse Weyhe, Brian Strøm, Nikolaj Thorngaard
Lars Jacobsen, Morten Nyborg

Bænken:
Henrik Sørensen og Michael Møller

Mejrup GU - Hover 2-1

Gennem efteråret har det flere gange været nødvendigt for trænerne at "ryste posen" pga. mange afbud og skader. Således også på efterårets eneste søndagskamp, hvor der endnu engang blev rokeret grundigt på holdet. Måske netop derfor var det svært at finde en rytme, især i det offensive spil.

Gæsterne var bundholdet Hover, som kun havde fået et enkelt point i de første 4 kampe. Derfor havde kampen vital betydning for dem, idet de risikerer at komme til at hænge fast i bunden. Omvendt var det vigtigt for Mejrup at tage et afgørende skridt væk fra bunden af rækken.

Hover havde medvinden i en meget lige første halvleg, og kort før pausen blev et centralt boldtab fatalt, hvilket gav Hover føringen. Mejrup havde ikke produceret ret mange chancer, så egentlig var det ok. Samtidig markerede det afslutningen på omkring 250 minutter uden scoringer imod - en flot præstation af Mejrup-forsvaret, som vaklede noget i optakten til sæsonen.

I 2. halvleg kom der anderledes snit over Mejrup-spillet, men der blev brændt gigantiske chancer, og udligningen lod vente på sig. Den blev sat ind af Jeppe Madsen i midten af halvlegen. Så havde Mejrup overtaget, men træner Søren "Elf-meter" Christensen syntes lige der skulle være lidt spænding, og gav Hover chancen fra 11 meter. Keeper Morten Neess redede dog flot, og blev efter kampen fortjent kåret til dagens fidus for en sikker og overbevisende præstation.

I flere omgange herefter undlod Mejrup at gøre "de rigtige ting" foran mål, men 3 minutter før tid lobbede Jeppe Madsen bolden i kassen til Mejrup-sejr - en flot revanche til den unge mand, som havde en skidt dag i Hodsager sidst.

3 sejre i streg har bragt Mejrup op i den rigtige ende af tabellen. Nu ønsker træneren sig bare, at vi også kan score i 1. halvleg. Det har vi ikke gjort siden 3. minut af første kamp! Til gengæld har vi lavet 9 i 2. halvleg, og det er jo som bekendt der, kampene afgøres.

Mejrups opstilling:
Morten Neess
Frank Bjerre-Poulsen, Søren Christensen, Jonas Tedde, Brian Strøm
Nikolaj Thorngaard, Lasse Weyhe, Morten Nyborg, Michael Olsen
Morten 'Duncan' Rasmussen, Morten Pedersen

Bænken:
Jeppe Madsen, Lars Jakobsen

Hodsager UF - Mejrup GU 0-2

Der er virkelig kommet styr på Mejrups defensiv og holdet er i raketfart på vej væk fra bunden af S4-puljen efter to sejre i træk - og mere end 220 minutter med rent mål.

Ligesom i den foregående kamp mod Struer var det tålmodigheden, som vandt, og efter et solidt indhop og mål af debutanten Nikolaj Thorngaard, kunne Allan Brogaard efter en solid kamp sikre de 3 point med målet til 2-0 med en mand i undertal. Iøvrigt efter stærkt oplæg fra 2 x Morten, Duncan og Nyborg.

Jeppe, som lynede 2 gange på 2 chancer mod Struer, havde ikke samme held i støvlerne i dag, men det betyder ikke noget, når der leveres en god arbejdsindsats og 3 point.

I forsvaret havde vi endnu engang en ny konstellation, og træner Søren Christensen bandt det hele sammen i selskab med tilbagevendte Henrik Sørensen.

I næste kamp, hjemme mod Hover, kan vi med god samvittighed sige, at endnu 3 point giver et definitivt farvel til bunden og goddag til toppen.

Holdopstilling:
René Kiel
Michael Møller - Henrik Sørensen - Søren Christensen - Frank Bjerre-Poulsen
Søren Strøm - Lasse Weyhe - Allan Brogaard - Morten Nyborg
Morten 'Duncan' Rasmussen - Jeppe Madsen

Bænken:
Peter Laursen - Nikolaj Thorngaard - Lars Jacobsen

Mejrup GU - Struer B 3-0

Posen var blevet rystet grundigt efter den skuffende sæsonstart, ikke mindst pga. en række skader og afbud - og det virkede!

Begge hold lagde lidt nervøst fra land, og kampen udviklede sig til lidt af en stillingskrig. Først midt i 2. halvleg kom der hul på målscoringen, og det var midtbanedynamoen Lasse Weyhe, som efter et hjørnespark og et par tilfældigheder kunne prikke bolden i kassen.

Fra sidelinjen blev der inden scoringen talt om, at det hold, som lavede det første mål også ville blive vindere, og det viste sig at holde stik, da indskiftede Jeppe Madsen flot lukkede kampen med to scoringer.

De tre point - og ikke mindst rent mål - lunede gevaldigt hos trænerduoen som nu kan se frem til de to kommende kampe mod Hodsager og Hover med en anelse mere ro. To sejre her, og nedrykningsstregen er langt væk.

Lasse Weyhe blev fortjent kåret til kampens bedste spiller, tæt forfulgt af Jeppe Madsen.

Tak til alle for en fremragende holdfest!

Mejrups opstilling:
Christian Poulsen
Martin Skov - Jonas Tedde - Søren Christensen - Michael Møller
Michael Olsen - Lasse Weyhe - Allan Brogaard - Henrik Kongsgaard
Morten Nyborg - Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænk: Jeppe Madsen - Nicolai Birkebæk

Tvis IF - Mejrup GU 3-1

Det begynder desværre at ligne en trend, at Mejrup har svært ved at holde modstanderne fra at score. Igen i Tvis kom hjemmeholdet foran - endda 3-0 kort inde i anden halvleg - før Mejrup for alvor tog teten.

I første halvleg måtte Tvis' keeper flere gange diske op med redninger i verdensklasse, især på to flotte forsøg fra Morten Nyborg, men det ændrer ikke på, at det er nødvendigt at lukke af bagude og lave flere ruser fremad, før vi kan få point og kalde os et solidt serie 4-hold.

Det skriger til himlen, at man i den grad kan dominere en modstander, og alligevel være milevidt fra sejren. Mejrups mål var dog en perle af de sjældne fra den indskiftede højre back Michael Møller, som smukt bankede bolden i nettet fra 25 meter.

Til lørdagens kamp mod Struer skifter vi halvdelen af holdet ud - så må vi håbe det giver pote :o)

Bedste MGUer var uden tvivl den nye signing, Frank Bjerre-Poulsen, som spillede en stor kamp som venstre back og gang på gang slog skarpe og kvalificerede indlæg.

Opstilling:
Morten Neess
Morten Nielsen - Jonas Tedde - Henrik Sørensen - Frank Bjerre-Poulsen
Peter Laursen - Martin Skov - Allan Brogaard - Brian Strøm
Dennis Berg - Søren Christensen

Bænk:
Morten Nyborg - Morten 'Duncan' Rasmussen - Michael Møller

Mejrup GU - Feldborg/Haderup 2-4

Mejrup GUs andethold tørstede efter sejr, efter nogle jævne resultater i træningskampene, og det kunne ses på banen. Modstanderen Feldborg var 2 point fra oprykning til S3 i foråret, og på forhånd udset til en af sæsonens sværeste modstandere.

Det var Mejrup dog ligeglad med, og allerede efter 3 minutter bragte Allan Brogaard hjemmeholdet foran på et lumsk hovedstød. Der blev kæmpet stærkt, og kort før pausen var Dennis Berg alene igennem, men skød kort forbi.

2. halvleg bød på højt tempo, og desværre begik Mejrups målmand sin eneste fejl i en ellers stor kamp, da han forærede bolden til en modstander, som kunne score til 1-1.

Da det så allersortest ud, spillede trænerne jokeren Morten "Duncan" Rasmussen, som bragte Mejrup foran 2-1 - endnu engang på hovedstød, tæt under mål. Det lignede en sejr med 20 minutter igen.

Desværre har Mejrup i optakten igen og igen vist, at der kan scores mod holdet i slutminutterne, og efter Feldborgs udligning begyndte den hårde kamp at sætte sine spor, og pointene gled os af hænde.

Skuffelsen var enorm efter kampen, men vi kan være stolte af at have fortjent sejren mod oprykkerkandidaterne, og at spillet efterhånden begynder at sidde der. Samme trup stiller op til mandagskamp mod Tvis, som vi slog klart i JM, så nu skal der point på bordet.

Træningskampe

Inden starten af efterårssæsonen har Mejrups 2.hold traditionen tro deltaget i Hodsager Cup. Turneringen ligger ikke optimalt i forhold til at få folk hjem fra ferie, men den giver til gengæld mulighed for at se en række spillere i aktion, samt at få mange minutter i benene.

Første kamp var mod Studsgaard fra Serie 3, og efter at have været nede med 2-0 10 minutter før tid endte det med et flot 2-2-resultat, som nærmest føltes som en sejr.

Anden kamp stod mod Borbjerg fra Serie 3 og endte med et 5-1-nederlag efter en rigtig dårlig præstation, som især understregede behovet for opdateringer i forsvaret.

Sidste kamp stod mod Hodsager, som vi er i pulje med i Serie 4, og kampen endte med et 2-1-nederlag, hvor afgørelsen faldt i sidste minut. En rædselsfuld kamp, og eneste lyspunkt er, at det kun kan gå fremad herfra.

Et point i Hodsager Cup er jo ikke imponerende.

Herefter arrangerede vi en revanchekamp mod Borbjerg fra S3, og her kom spillet pludseligt til at svinge. Efter en svag første halv time, kom der anderledes snit over det, og vi var faktisk uheldige med en udligning til 2-2, 5 minutter før tid, efter vi havde haft muligheder for at lukke kampen.

Sidste træningskamp var mod Linde mandag d. 17. august, og igen viste vi, at vi er sublime til at komme igen i kampene. Efter at have været bagud 2-0 ved pausen blev spillende træner Søren Christensen sat på banen, og så skete der noget. På 2 mål af Dennis Berg og et af Martin Skov (!) var vi pludselig i front. Desværre lavede den spillende træner et klodset straffespark med 5 minutter igen, så vi for 3. gang ud af 5 mulige fik scoret mod os i slutminutterne.

Dermed sluttede træningskampene uden sejre, men da vi også har været hårdt matchet, og kun har været væk i én kamp, så ser det lyst ud mht. at få de nødvendige point. Nu starter turneringen, så mon ikke sejrene kommer til holdet, som ikke har sat point til i en turneringskamp i 14 måneder!

Opdateringer


16.7.19Dame S2 Trup Foråret 2019
16.7.19Dame JS Trup Foråret 2019
16.7.19Dame senior S2 2019
9.7.19Seniorudvalget (Damer/Herrer)
9.7.19U15 Piger
9.7.19Kampreferater S6, efterår 2010
9.7.19U16 Piger
9.7.19Rekvisitudvalget
9.7.19Ungdomsudvalg
5.7.19Dame senior JS 2019
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk