Kampreferat serie 3 efterår 2009


Storsejr i sæsonens sidste kamp

Lørdag den 7. november spillede Mejrups allerede oprykkede serie 3 hold sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Mejdal. Mejdal havde en teoretisk chance for at undgå nedrykning, men for at den plan skulle lykkes, skulle Måbjerg vinde deres kamp samtidig med at Mejdal skulle tage alle 3 point mod os. Det var vi naturligvis ikke indstillede på at hjælpe med til, for det var meget vigtigt for os at gå gennem hele denne sæson uden at miste point og hvis det mål skulle opnåes krævede det 3 point og mål på kontoen. Og lad os slå fast med det samme: Missiones lykkedes og det blev endda til sæsonens største sejr på hele 9-1

Starten på kampen var dog langt fra prangende. Mejdal virkede mere opsatte end os og lagde pres højt på banen. Inden kampen havde træneren snakket om hvor vigtigt der var at være klar til kamp, men ikke desto mindre var det en utilgivelig fejl fra selvsamme træner, der gjorde at Mejdal kunne bringe sig i front efter ca 5 minutter. Et halvdårligt indlæg bliver ikke ikke ekspederet væk og så er der serveret for Mejdal, som siger tak for gaven og brager bolden i mål uden chance for mr Clean sheet i målet.

Mejdal fortsatte efter føringsmålet med at presse os højt på banen, men efterhånden som kampen skred frem blev det mere til vores fordel, da det gav god plads til at spille bolden ned bag om deres forsvar. Helt fremme havde vi i denne kamp Kenneth Nuser og Morten P og de var begge i overdådigt spillehumør og gjorde med hele 7 mål tilsammen deres til at det blev en underholdende kamp. I løbet af 5 minutter midt i første halvleg blev kampen med 4 hurtige mål reelt afgjort. Morten Nielsen og Lasse Weyhe spiller kvikt bandespil omkring straffesparksfeltet og efter et par gode træk må Mejdal tage ufine midler i brug for at stoppe Morten N og dermed straffe til Mejrup. Den slags tager Kenneth Nuser sig af og der var da heller ingen slinger i valsen denne gang, selvom Mejdalkeeperen forsøgte at psyke ham. Kort tid efter blev det 2-1. Morten P sparker godt på mål - keeperen får kun halvklaret og så står Nuser igen på det rigtige sted og kan sparke os foran. 3-1 målet var et rigtig fighermål. Morten P havde egentlig mistet bolden af flere omgange, men på go kampgejst fik han hele tiden fat i bolden igen inden den blev sparket væk og tilsidst lå bolden til det kolde venstreben som sikkert blev brugt til at sparke bolden i kassen. Topscorer Heino Olesen ville også lige vise at han stadig kan score mål da han fik bolden serveret på et sølvfad på en tværaflevering fra Morten N. De fleste troede nok at topscorerværdigheden var sikret, men med en Kenneth Nuser i målhumør ved man aldrig hvad der kan ske og da han efter pausen efter godt sammenspil med Morten P kunne bringe Mejrup på 5-1 begynder det at ligne en ny spiller som nr 1 på topscorerlisten. Kenneth mener stadig at målet til 6-1 skal tilfalde ham, men det er og bliver et selvmål efter et indlæg fra Heino - til gengæld var der ingen tvivl ved 7-1 målet. Igen er det Morten P i oplæggerens rolle og Nuser der prikker bolden det sidst stykke over stregen. Lynet Hundahl viste nye sider af sit talent da han var i oplæggerens rolle efter et godt rush på højrekanten. Bolden bliver spillet på tværs til Morten P der lidt heldigt får skubbet bolden i mål med anklen eller skinnebenet eller hvad det nu var, men ind kom den da. Kenneth Nuser satte punktum for målfesten med målet til 9-1. Efter fremragende frispilning fra Heino Olesen var der dømt friløber og den slags bliver næsten altid til mål når det er Kenneth Nuser der er bag bolden og med hans 5 mål kom han sensationelt op på siden af Heino på topscorerlisten. Han havde endda flere muligheder for at bringe sig alene i spidsen, men målnæsen svigtede i kampens døende minutter.

Facit

Facit efter 14 kampe: 14 sejre, 42 point og en målscore på 77-18. Imponerende må være et godt ord at bruge i denne sammenhæng og der skal fra træneren lyde en stor tak til alle 22 spillere som er blevet brugt i dette efterår. Indstilling har været i orden og det lover godt for næste sæson, når vi uden tvivl løber ind i langt mere modstand.
Kampens spiller blev Kenneth Nuser Nielsen med Morten P som en sikker nr 2.
Årets spiller blev en anden målsluger nemlig Mathias Pedersen tillykke med det - målsluger kan man ikke ligefrem kalde manden der blev valgt som årets fighter, men 2 kasser blev det dog til. Stort tillykke til Martin Hvam for titlen som årets fighter og til hele holdet for successerien fra nu af bare kendt som 14-0-0!

Sejr og ufatteligt Lucky Punch!

Efter et par lange ture ud mod vest de seneste par weekender var det i dagens kamp endelig tid til igen at spille på hjemmebane. Desværre var Fort Eurocon Arena ikke egnet til fodbold denne lørdag pga af de seneste dages heftige regnfald. Heldigvis var den midlertidige kampbane i fin stand til at lægge græs til dagens lokalopgør mod nedrykningstruede Måbjerg IF

Holdet var igen i denne weekend plaget af adskillige afbud. Det gav blandt andet plads til et par af truppens yngste spillere, Jeppe Madsen og Nicolai Thorngaard, som gennem efteråret hat gjort sig positivt bemærket på serie 4.

I kampens start kunne man ikke se at det var top mod bund. Vi sad ikke helt tæt nok på Måbjerg og det var som om vi lige skulle vænne os til den noget tunge bane. Efterhånden fik vi dog spillet os ind i kampen og det var tydeligt at se, vi kunne skabe problemer for Måbjergs forsvar, når vi fik bolden spillet hurtigt rundt. Det var da også på godt og hurtigt opspil, at det første mål faldt. Bolden bliver spillet ind over midten, hvorefter en giftig stikning mellem back og midterforsvarer sender raketten Morten Nielsen afsted. Han spiller på det helt rigtige tidspunkt Morten P som sikkert kan sætte indersiden på og sende bolden i kassen til 1-0. I perioder af første halvleg mindede det nærmest om powerplay på Måbjergs banehalvdel, men vi havde svært ved at få skabt de helt store chancer - det blev dog til en enkelt scoring mere inden pausen. En lang bold bliver sendt op i hovedet på Morten P, som header perfekt videre til Kennet "Nuser" Nielsen og når den mand er alene med keeperen svigter han sjældent -  heller ikke i dag, hvor han stille og roligt dribler forbi keeperen og putter bolden i mål

2. halvleg vil nok ikke blive husket for pænt fodboldspil eller stor spænding om udfaldet. Men en ting som alle spillere og tilskuere vil kunne huske også om 10 år er det ufattelige lycky punch tilbagevendte Lars Bræmer sendte i mål kort efter pausen. Fra sin position som højre back havde Bræmer sneget med op midt på Måbjergs banehalvdel - bolden bliver spillet ud til ham og han bestemmer sig for at lave et indlæg. Lige inden han skal sparke rammer bolden en knold og springer op på skinnebenet, hvilket gør at bolden tager en uventet retning ind mod mål, hvor den sejler hen over Måbjergkeeperen, som bestemt ikke så for godt ud i den situation. Men mål var der og selv dette årtusinds vildeste lucky punch tæller på kontoen til stor fortrydelse for Martin Hvam, der inden kampen var foran i deres interne væddemål.

Lidt senere viste Kennet Nielsen nye sider af sig selv, da han udviser agressivitet og erobrer bolden fra Måbjergs bagerste mand og serverer den for Morten P der i 2 forsøg og fra en spids vinkel kan gøre det til 4-0.

Med et kvarter igen får Måbjerg reduceret, men kort tid efter lukker og slukker Kenneth "Lynet" Hundahl målscoringen i denne kamp. Også han viste nye sider af sig selv, da målet blev scoret med hovedet, på trods af, at han forsøgte at trække hovedet ind i skjoldet, men det bevirkede blot at bolden tog en smuk bue ind over keeperen og op i målhjørnet og dermed 5-1

Mere blev det ikke til i den kamp og det betyder at vi blot er en sejr fra at gå igennem sæsonen uden at miste point, så nu må det ikke glippe i den sidste kamp mod Mejdal, som vi har på hjemmebane på lørdag kl 13. En perfekt opstart til aftenes afslutningsfest for alle seniorer.

Målscorere for Mejrup:

1-0  Morten Pedersen
2-0  Kennet Nielsen
3-0  Lars Lucky Punch
4-0  Morten Pedersen
4-1
5-1  Kenneth "Lynet" Hundahl

Bredden sejrede i Thyborøn

Det var et noget afbudsramt hold, som lørdag eftermiddag for anden weekend i træk skulle tage den lange tur ud på Tangen nordvest for Lemvig. Sidste gang var det Harboøre, der var på menuen, mens det denne gang var den anden storklub Thyborøn, som stod for tur.
Thomasberg var i ugens løb blevet solgt til FC Hjørring og kunne derfor ikke være med, Heino "Glaskrop" Olesen døjede stadig med i en forstrækning i læggen, Lorentzen var bukket under for svineinfluenza, Søren Strøm skulle på ferie og således blev listen med afbud bare ved med at blive længere. Heldigvis har vi en bred trup og de nye der var med gjorde det rigtig godt. På midten var der debut til Lasse Weyhe og han gjorde det rigtigt godt på den defensive midtbane hvor han som en anden Christian Poulsen fik ryddet godt op når Thyborøn var i angreb. I målet var der comeback til Mr Clean Sheet aka Christian Poulsen og Brian Strøm var i 11 time blevet kaldt ind som forstærkning.

Kampens start bar præg af mange tekniske fejl og en del fejlafleveringer på en noget knoldet og glat bane, men efterhånden som halvlegen skred frem fik vi bedre styr på spillet. De helt store chancer blev det dog ikke til, da vi havde en tendens til at tage lige en berøring for meget inden vi fik besluttet os, hvilket gjorde det nemt for Thyborøn at bryde spillet. På sådan en dag kan det være et giftigt våben at være stærke på standardsituationerne - det har vi imidlertid ikke været hele efteråret på trods af et hav af frispark og hjørnespark. Men denne lørdag kom forløsningen: Kort før pausen sender Mathias Pedersen et perfekt indlæg ind i panden på Jonas , som header godt på mål. Keeperen får dog halvklaret, men altid farlige Martin "Bonechrusher" Hvam får vist at han kan andet end at lave skinneben til benmel, da han fra tæt hold hamrer bolden i kassen og dermed 1-0 til Mejrup.

Noget af en kold dukkert for et ellers godt kæmpende Thyborønhold. I anden halvleg havde vi godt greb om kampen og vi fik tilspillet os en del chancer. Målet til 2-0 var vel egentlig ikke en chance, men når højrebacken hedder Peter "Tordenstøvle" Gade er det heller ikke nødvendigt. Efter et par hurtige træk bliver der sparket på mål med højrebenet, men bolden rammer en Thyborønspiller, som må til tælling. Heldigvis springer bolden tilbage og med et hårdt venstreriv bliver bolden sendt utageligt i nettet til 2-0 føring. Kun godt at de bruger fiskegarn i stedet for standard målnet for det havde nok røget sig en tur efter det spark...

Efterhånden som halvlegen skred frem blev der bedre og bedre plads til Mejrups hurtige kanter. Især en yderst velspillende Morten Nielsen satte sig godt igennem flere gange i højre side. Oplægget til 3-0 målet kom dog fra Mathias Pedersen, der smukt fandt  genfødte Morten Pedersen som kunne score til slutresultatet 3-0 da han alene med Thyborønkeeperen sikkert satte bolden i nettet.

Men generelt en godkendt præstation af holdet, som for kun anden gang i sæsonen formåede at lave en Clean sheet.

Efter at oprykningen er sikret er målet blevet, at vi skal vinde alle kampe i denne sæson. Næste udfordring er Måbjerg som kæmper for overlevelse i rækken, så vi får brug for al den støtte der kan drives op på Fort Eurocon Arena på lørdag kl 15. Vel mødt

Målscorere:

1-0  Martin Bonecrusher Hvam
2-0  Tordenstøvle
3-0  Morten Pedersen

Kampens spiller: Morten Nielsen

Oprykningen i hus

Lørdag den 17. oktober blev dagen, hvor Mejrup's bedste herrehold sikrede sig oprykning og dermed retten til at spille serie 2 i den kommende sæson. Kravet for oprykning var klar: et enkelt point i dagens kamp var nok for at holde de nærmeste forfølgere uden for matematisk rækkevidde, og med den sejrsstime vi har været inde i var alt lagt an på at det allerede lørdag skulle afgøres, så der var købt stort ind til oprykningsfest i Mejrup efter kampen.

Om det var nervøsitet ovenpå det pres vi havde lagt på os selv, eller bare en halvsløj start vides ikke, men kønt var det i starten ikke. Vores topscorer Heino Olesen aka "glaskroppen" gik allerede efter 3 minutter i stykker og måtte lade sig udskifte. Der er vel efterhånden ikke en fiber i den krop, som ikke har været i stykker, men det er jo den slags der kommer med alderen..

En ulykke kommer sjældent alene og kort tid efter valgte træneren at vise holdet hvordan man ikke skal lave en tilbagelægning, for den fik ikke nok fart og det var derfor en formsag for Harboøres hurtige angriber at sende bolden i kassen til chokføring til Harboøre. Ligepludselig så cigarerne og Champagnen ud til at være noget vi ikke fik brug for, for der var ikke rigtig styr på det i denne periode af kampen.

Heldigvis har Mejrup en stærk offensiv og det var den der igen gav Mejrup troen på, at sejren kunne hentes. Lynet Hundahl tog sig en dribletur på tværs af banen og med nærmest Laudrupsk præcision spillede han Mathias fri og han brugte for en gangs skyld den brede inderside til at knalde bolden helt op under overlæggeren til stor lettelse for hele holdet. Kort tid efter var Mathias på spil igen. Denne gang var chancen måske ikke helt så stor, men afslutningen var høj, høj klasse. Ganske vist har Mathias vel skudt over og forbi 30 gange i løbet af sæsonen, men det tilgiver vi gerne ovenpå den scoring til 2-1, hvor bolden kilede sig ind helt oppe i krogen uden chance for keeperen. 1. halvleg sluttede uden flere scoringer, selvom det ikke havde været urimeligt, hvis måltavlen havde vist 3-4 scoringer mere, men skarpheden var ikke imponerende..

2. halvleg startede rigtig godt. Lynet Hundahl bliver spillet godt i dybden, han runder elegant målmanden og sender bolden ind til en på dagen storhostende Kennet Nuser Nielsen, der uden problemer kan skubbe bolden det sidste stykke over stregen til 3-1. Dermed virker kampen til at være afgjort, Harboøre virker trætte og vores centrale midtbane med Strøm og Thomasberg har god plads til at sætte det ene angreb i gang efter det andet. Thomasberg har endda kræfter til adskillige dybdeløb og på et af dem kan han score til 4-1. Trænerstaben var ellers begyndt at tvivle på om den kommende Hjørringtræner ville komme ud af sin scoringskrise inden sæsonen var slut...
De sidste 20 minutter bar præg af at de bare skulle overståes, så festen kunne begynde, men kort tid inden slutfløjtet kunne Lynet sætte punktum for en flot kamp ved at score til kampens slutresultat 5-1. Endelig fløjtede dommeren kampen af og jublen kunne begynde. Der blev sprøjtet med champagne og røget cigarer, og trænerstaben fik luftture så højt op i luften, at man kunne kigge ned på Cheminovas store skorstene deroppefra.
Festen fortsatte fra omklædningsrummet via bussen til oprykningsfest hos sponsoragent 007 Bræmer, der gavmildt havde stillet lokaler til rådighed, og det blev en fest der havde det hele...  Tak til alle spillere som har været med omkring holdet for en fantastisk sæson og ikke mindst en go oprykningsfest!

Et skridt næmere oprykning efter storsejr (del 1)

Eurocon Arena lagde for 2. gang indenfor 14 dage rammerne til en topkamp i serie 3. For 2 uger siden fik rækkens nr. 2 Bremdal ørene i Mejrups målmaskine. Søndag eftermiddag var det så rækkens nr. 3, Holstebro Boldklub tur til at ligge vejen forbi Mejrup nye uindtagelige hjemmebane, og lad det være sagt med det samme, det blev en lang dag for gæsterne.

Kampen var oprindeligt sat til lørdag, men pga. landskampen og Danmarks kvalifikation til VM blev opgøret rykket en enkelt dag. Om det var tømmermænd ovenpå de herlige begivenheder i Parken eller Mejrups berygtede målmaskine, eller bare mødet med Fort ”Eurocon Arena” som var skyld i, at der aldrig kom spænding om resultatet skal være usagt. Mejrup nyoprykkede serie 3 mandskab kom, så og sejrede i overlegen stil. Da regnen havde gjort sin entre og dommeren havde fløjtet opgøret af, viste måltavlen 7-1. Det er tydeligt, at Mejrup finder sig godt til rette på deres nye hjemmebane. 3 kampe er det blevet til siden indvielsen, det har resulteret i 3 sejre og en imponerede målscore på 14-2.

Efter en lidt nervøs åbning på kampen, kom opgørets højdepunkt allerede i det 11. minut. Et hjørnespark der ikke blev clearet ordentlig væk havnede hos en fremstormede Martin Hvam, som med største selvfølgelighed helflugtede bolden helt op i det ene målhjørne fra 30 meter. Den stærke midterforsvarer er ellers ikke kendt for sine afslutningsevner, men i dette tilfælde fik Bonecrusher sat alle kritikkerne på plads. Et fantastisk mål og helt klar en af favoritterne til året mål.

Herefter dalede tempoet igen hos hjemmeholdet og det gav mere plads til HBs teknisk dygtige midtbane, men heldigvis for Mejrup, manglede skarpheden i HBs angreb. I takt med at stadion uret tikkede mod pause, fik Mejrup igen mere og mere fat i spillet. Og som så mange andre kampe satte holdet triumf på i de sidste minutter af halvlegen. Sidst de 2 hold mødtes scorede Mejrup 3 gange i halvlegens sidste minutter, i dag var de dog lidt mere beskeden og måtte nøjes med 2 kasser. Ved begge mål var viljen i højsædet efter et par fæle forsvarsfejl HBs ellers rutinerede spillere. Først var det Heino Olesen som erobrede bolden på baglinien og sparkede bolden fladt i mål efter et par hurtige træk ind i banen, og 2 minutter senere var det Kenneth ”lynet” Hundahl som pillede bolden fra HBs bagerste mand og med frit løb mod målmanden svigtede den farlige angriber ikke.

Et skridt nærmere oprykning efter storsejr (del 2)

Mejrup benyttede pausen til at skifte ud på et par pladser, men det var ikke en af de nye som kom i centrum efter teen, Mejrups spillede træner og Mr. Assist, Peter Gade begik et meget klodset straffespark i starten af 2. halvleg. Det lignede en blanding af den berømte skildpadde trick og en hyldest til bolchedrengenes legendariske højre fløj Michael Fenger fra de glade håndbolddage i 80érne. Elegant tæmmede Gade bolden med hånden og dommeren valgte prompte at pege på pletten. En af den spillede træners absolutte forcer er de mange assist, han så flot står for i kampene, men fremover foretrækker vi dog, at oplæggene sker i den rigtige ende af banen. Man skulle næsten tro at Mr. Assist havde læst disse ord på forhånd, for der gik ikke andet end få minutter før han gjorde skaden god igen. Et velkendt rus op i banen og et godt bandespil med Mathias Pedersen resulterede i at HB var nødt til at stoppe det gode angreb med ufine metoder. Igen pegede dommeren korrekt på pletten. En opgave der er skræddersyret til en af halvlegens nyintroducerede spiller, Kennet ”Nuser” Nielsen. En opgave som han i øvrigt løste til UG. Bolden blev sat i netmaskerne på sikkert vis til stillingen 4-1.

Med en halv time igen var kampen dermed reelt afgjort. Resten af halvlegen styrede Mejrups spillere kampen totalt. Næste scoring lod sig dog næsten vente 20 minutter på sig. ”Nuser” viste igen sin mål instinkt og scorede holdet 5. mål efter godt forarbejde af Mathias Pedersen. 2 minutter senere blev det igen værre for HB, Morten Toft blev spillet i dybden og efter et par skarpe træk udenom målmanden kunne han servere bolde i panden på en fremstormede Heino Olesen, som sikkert udnyttede det flotte forarbejde. I det 85. minut lukkede og slukkede Morten Toft kampen. Efter et godt gennembrud af Jonas Hølmkær i venstresiden blev bolden spillet fladt foran mål og som en trold af en æske dukkede Toft op og sparkede bolden i rusen med det ”kølige” venstreben. Igen et rigtig flot mål fra hjemmeholdets side.

Champagnen er hermed lagt på køl efter en sikker sejr til oprykningsaspiranterne fra Mejrup over et ”afbudsramt” Holstebro hold. Det ubesejrede tophold kan sørge for oprykning allerede i næste runde, hvor der venter en svær kamp i Harboøre.

Kampens spiller: Martin ”bonecrusher” Hvam.

Stormfuld sejr

Kalenderen viser efterår, og det var det  ikke nogen af dem, der var til stede på Lemvig Stadion søndag eftermiddag, som var i tvivl om. Vinden blæste mere end en halv pelikan fra nordvest og de sorte skyer truede hele tiden med at sende iskoldt vand ned i ansigtet på spillerne.

Men fodbold skulle der spilles og det blev der. Der var inden kampen blevet talt om, at vi ikke skulle undervurdere Lemvig, men i starten var det dog alligevel som om, vi ikke var 100 procent koncentrerede. Heino havde dog allerede efter et par minutter en stor chance, men desværre skød han lige på Lemvigs noget uortodokse målmand. I løbet af den første halve time havde vi flere gode forsøg uden, at det dog blev rigtig farligt, men i det 28. minut rørte topscorer Heino Olesen igen på sig og efter en dribletur på tværs af banen kunne han med et godt skud udplacere Lemvigs keeper og bringe os i front med 1-0

Efter 36 minutter var det Morten Pedersens tur til at lade rusen blafre. Efter et hjørnespark kunne Lemvig ikke få ekspederet bolden væk, og som den giftige angriber Morten er, var han over bolden og sendte den det sidste stykke i mål. Morten er ellers på det seneste blevet berømt for kun at score mål med fuglebrystet, men i dag viste han, at han også kan med fødderne!

I 2. halvleg havde vi rigtig godt styr på kampen og vore 2 spillere i "maskinrummet" ,Thomas Thomasberg og Søren Strøm, var dygtige til at flytte spillet rundt under de svære vilkår. De gav et utal af åbne målchancer, men det var ikke effektiviteten der var i højsædet denne eftermiddag. Selv Martin Bonecrusher Hvam havde en kæmpe mulighed for at få sit navn på målscorerlisten, men jeg er ikke sikker på at det bliver i dette efterår, at det lykkes...

Efter 10 minutter af 2 halvleg gjorde Heino Olesen det til 3-0 på et godt fladt skud i det lange hjørne - vi nåede desværre ikke at få armene ned igen inden Lemvig scorede deres enlige mål i kampen i en situation, hvor både forsvar og midtbane ikke så for godt ud.

Scoringen gav dog ikke anledning til større pres fra Lemvig. Tværtimod var det som om luften var ved at gå lidt af ballonen og i løbet af de sidste 20 minutter lykkedes det os at score hele 4 mål. Lynet fra Mejdal aka Kenneth Hundahl var kommet ind fra starten af 2 halvleg og han var tydeligt opsat på at vise sit værd. Det gjorde han også 2 gange, hvor han via sin aggressive spillestil fik tilkæmpet sig åbne målschancer, som han sikkert omsatte til mål.

Morten Toft lavde ligeledes et godt indhop. Godt nok brændte han kampens vel nok største chance, da han nærmest måtte sparke bolden baglæns for ikke at ramme målet efter et fladt indlæg, men efter den chance viste han, at målnæsen er intakt og han udnyttede sikkert 2 andre chancer, således at den ikke eksisterende måltavle viste 7-1 til Mejrup efter 90 kolde og meget blæsende minutter.

Der skal lyde en stor ros til hele holdet for en god og disciplineret indsats under svære vilkår og ikke mindst til holdleder Peter Berggreen, som gav et godt tilskud til bødekassen, da han mødte for sent op til kampen med en ostemad i mundvigen!

Næste søndag gælder det lokalrivalerne fra HB, som efterhånden er eneste medbejler til førstepladsen i ligaen. Kampen spilles kl 15 på Eurocon Arena

Målscorere:

1-0 Heino Olesen
2-0 Morten Pedersen
3-0 Heino Olesen
3-1
4-1 Kenneth Hundahl
5-1 Kenneth Hundahl
6-1 Morten Toft
7-1 Morten Toft

Storsejr i topbrag

Lørdag var der lagt op til topbrag på Eurocon Arena, idet gæsterne fra Bremdal Resen Humlum inden dagens kamp var nærmeste forfølger i topstriden.

Hvis BRH skulle have en fortsat chance for oprykning var 3 point i dagens kamp en nødvendighed og det var tydeligt at mærke, at de var meget tændte fra kampens start. Det betød en start på kampen med en del sparkeri og lidt stress fra vores side, da det er længe siden vi har mødt et hold der var så klar fra starten. Som halvlegen skred frem fik vi dog bedre greb om kampen og i det 31. minut kunne en storspillende Heino Olesen gøre det til 1-0 på et godkendt langskud. Det er ikke lige langskud Heino er mest kendt for, men som ordsproget siger, så finder selv en blind høne også et korn en gang i mellem!

Det gav mere overskud på Mejrupholdet, som overtog mere og mere af spillet. I det 41. minut var Heino på spil igen. Efter det første flotte langskudsmål havde han rigtig fået blod på tanden, så han prøvede igen med et langskud. Denne gang ramte bolden dog en BRH-spiller og den ændrede derved retning, hvorefter bolden stille og roligt kunne trille i mål uden at BRH-keeperen kunne gøre noget ved det.

2. halvleg bød på noget af det bedste fodboldspil, der er set i Mejrup længe. Alle havde den rette indstilling, boldene blev sparket i kassen og kombinatinsspillet var en fodboldbog værdigt. Just indskiftede Morten P startede som lyn og torden og allerede i det 46. minut kunne han efter en flot dribletur spille bolden på tværs til Morten Nielsen som uden problemer kunne skubbe den det sidste stykke over stregen og dermed 3-0

Havde skarpheden været større kunne vi sagtens have scoret 10 mål, men ikke alle chancer blev behandlet efter fortjeneste. Skarp var på dagen dog Heino Olesen, som nettede endnu 2 gange og derudover blev Morten P noteret for et enkelt mål, således at kampen efter et drømmemål af BRH endte med cifrene 6-1

Som træner var det en fornøjelse at være med til så god en kamp, og man må sige at præstationerne til aftenes klubfest var helt på højde med det der blev leveret på banen. Tak for en go kamp og en go fest!!

Målscorere for Mejrup

1-0 Heino Olesen
2-0 Heino Olesen
3-0 Morten Nielsen
4-0 Heino Olesen
5-0 Morten Pedersen
5-1
6-1 Heino Olesen

Kampens spiller: Heino Olesen

Sejr i lokalbrag

Sidst lørdagens 2 hold mødtes i en turneringskamp var det som hhv nr 1 og 2 i serie 4. Siden da er der sket meget - Mejrup har købt stor ind i sommers transfervindue, mens Mejdal mere har satset på grundstammen fra serie 4

Mejdal har dog haft svært ved at vænne sig til det opskruede tempo i serie 3, men havde dog i de seneste kampe vist at formen var opadgående. Blandt andet var de tæt på at tage alle 3 point fra de nærmeste forfølgere fra Bremdal-Resen Humlum, men smed det hel væk i de sidste minutter af kampen.

I midtugekampen mod Lemvig var der langt imellem de spillemæssige snapse, så alle var opsat på, at vi skulle præstere langt bedre i dagens kamp mod Mejdal. Fra kampens start lagde vi et tungt pres på Mejdal i et forsøg på at stresse dem til at lave fejl. Det lykkedes rigtigt godt og flere gange skabte det store chancer til vore angribere, men skarpheden manglede. Blandt havde Morten Toft flere gode muligheder, men det tætteste var et godt stolpeskud fra nært hold. Ca midt i første halvleg kom der dog hul på bylden. Et godt opspil i højresiden udmøntede sig i et fladt indlæg, som den netop fra Mejdal indkøbte Kennth Hundahl, med tåspidsen fik rettet af og dermed 1-0 til Mejrup

Kort tid efter rørte Mathias "topscorer" Pedersen på sig. En bold som flere gang synes tabt, blev gang på gang tilbageerobret af Mathias inde i feltet og tilsidst lå bolden således at den med et velplaceret skud kunne sendes i kassen med venstrebenet

Sidst i halvlegen kom Mejdal Lidt bedre med i kampen uden dog at tilspille sig de helt store chancer.

Om det var varmen, der gjorde vides ikke, men det var som om, at vi ikke rigtigt var klar da 2. halvleg startede, så i løbet af få minutter havde Mejdal udnyttet et noget passivt Mejruphold til at bringe lidt spænding ind i kampen igen med målet til 2-1. Efter scoringen fik vi dog igen godt fat i spillet, og da Kenneth Hundahl med sin 2. scoring gjorde det onde ved sine tidligere holdkammerater, var kampen reelt afgjort. Det erkendte Mejdalholdet tilsyneladende også, for der blev pludselig endnu mere plads til de lynhurtigere kanter fra Mejrup. Specielt højresiden virkede som en lang motorvej ned mod Mejdal målet og det gav mange store chancer til Mejrup, som dog ikke alle blev udnyttet. Indskiftede Morten P, som er på vej tilbage efter en knæskade, fik dog sat sit præg på kampen, da han med brystet skubbede bolden de sidste meter ind i kassen efter indlæg fra højre side til kampens slutresultat 4-1.
Alt i alt en godkendt indsats. Næste weekend venter der dog en helt anden udfordring, når ligaens øjeblikkelige nr 2 Bremdal Resen Humlum kommer på besøg. Her bliver der brug for, at alle præsterer 100 procent, og at der er fuld opbakning på lægterne, så kom og støt os! Kampen spilles kl 15.

Målscorere:

1-0   Kenneth Hundahl
2-0   Mathias Pedersen
2-1
3-1   Kenneth Hundahl
4-1   Morten Pedersen

Giffen-Gaffen-Guffen

3 point i skuffen!

Det var det mest positive ved aftenens kamp, at der blev sat 3 point ind på kontoen for lad det være sagt med det samme: Indvielsen af Eurocon Arena vil ikke blive husket for godt spil eller en særligt medrivende fodboldkamp, men heldigvis får vi også point på dage, hvor tingene ikke kører.

Dagens modsatnder var Lemvig, som har haft det meget svært i denne sæson. De havde dog fået stablet et rimeligt hold på benene og ydede gennem hele kampen en udemærket indsats.

Som nævnt var det første kamp på den nye kampbane, men om det var det der gjorde at spillet ikke rigtigt flød i 1 halvleg skal være usagt. Da de første 45 minutter var gået, var der for første gang i denne sæson ikke blevet scoret og bortset fra et par store chancer i starten af kampen var det en halvleg uden de helt store chancer.

Inden kampen havde vi talt om at det var vigtigt med hurtig boldomgang og stort løbearbejde fra alle, men det var ikke ligefrem det vi præsterede i første halvleg. I anden halvleg kom Kenneth Nuser "jegscorerialledekampejegermedi" Nielsen på banen og skabte lidt mere liv i de forreste rækker, og som den mest naturlige ting var det også ham der afgjorde kampen til vores fordel da Søren Strøm med en dyb stikning spillede Kenneth fri til en friløber, som han udnyttede med stor sikkerhed. Dermed skrev Kenneth sig ind i historiebøgerne, som den første der har scoret på Eurocon Arena!

Resten af halvlegen forløb uden den store dramatik, med Kenneth Nusers halvflugterdrøn på overliggeren som højdepunktet. Lemvig blev aldrig rigtigt farlige og ja, hvis ret skal være ret, så blev vi det vel heller ikke, men positivt var det, at vi for første gang i år holdt nullet, så nu kan Christian Poulsen i målet godt afmontere ørevarmere m.m. for fremover er det slut med susen for ørerne i den ende af banen.

Næste kamp er allerede på lørdag, hvor vi skal en tur til Mejdal. Kampen spilles kl 16

Målscorere:

1-0 Kenneth jegscorerialledekampejegermedi Nielsen

Nu kigger vi opad!

Efter 5 kampe i den stærke serie 3 liga og en pointhøst på 15 point vurderer det dynamiske trænerteam at nedrykningsspøgelset kan gemmes væk og vi vil nu koncentrere os om at se hvor højt vi kan lande i tabellen.

Modstanderen i denne spillerunde var Måbjerg, og da mange spillere på holdet har en fortid i netop denne klub var det en kamp der var set frem til med stor spænding. Thomasberg er blevet sendt i træningslejr i Tyrkiet, så der var dømt omrokering på midtbanen. Det gav en lille smule ustabilitet i starten af kampen, men på trods af det var det det Mejrup, som allerede efter 3 min fik bolden i rusen, da en i starten veloplagt Heino Olesen, udnyttede en grov forsvarsfejl fra Måbjerg og sendte bolden fladt i mål alene med målmanden. Allerede 2 min senere var der mål igen - et indlæg bliver forsøgt sparket væk, men rammer en aggresivt kæmpende Kenneth Hundahl og tager derefter retning ind i målet til 2-0. Herefter bølger spillet lidt frem og tilbage, men i det 35 minut sker der igen noget. Kennth Hundahl bliver nedlagt i feltet og dermed straffe. Vores normale 1. sparker Kennth Nuser sad på bænken i 1. halvleg, så han kunne ikke sparke, så vi valgte at give endnu en chance til Heino Olesen, som eller brændte på det skammeligste sidst han stod ved 11 meter pletten, men da vi var komfortabelt foran fik han chancen. Denne gang var der dog ingen slinger i valsen - bolden sad tæt op ad den ene stolpe og dermed 3-0.

Efter pausen fortsatte Mejrup med at dominere. I oplægget til dagens kamp var der blevet lagt op til at vore backs skulle være meget offensive - en skulle med frem hver gang. I 2. halvleg havde vi nærmest 2 med i feltet hele tiden og en af gangene havde Lars Bræmer fået forvildet sig med frem og på godt forarbejde af Kennth Hundahl kunne Lars Bræmer hamre bolden utageligt op i det ene hjørne af målet. Øjenvidner beretter om lukkede øjne og et forsøg på en tackling, men om det var det ene eller det andet rokker ikke ved, at det var et flot mål.

I den sidste del af kampen fik både topscorer Mathias Pedersen, indskiftede Kenneth Nuser og Morten Toft nettet, og desværre fik Måbjerg også nettet en enkelt gang, så slutcifrene lød på hele 7-1 til Mejrup. Der var en god indstilling på holdet og specielt tilbagevendte Jonas Holmkær vidste flere lækre detaljer med oplægget til 6-1 målet som det bedste.

På onsdag skulle det være ganske vidst at vi indvier Eurocon Arena mod Lemvig. Kom og støt os!

Målscorere:

0-1 Heino Olesen
0-2 Kenneth Hundahl
0-3 Heino Olsesen
0-4 Lars Bræmer
0-5 Mathias Pedersen
0-6 Kennth Nuser
1-6
1-7 Morten Toft

3 point på kontoen

Søndag eftermiddag lagde MGU endnu en gang græs til et opgør i serie 3 og ligesom i tirsdags havde vi fint besøg fra tangen nordvest fra Lemvig, idet gæsterne var fra Thyborøn

I de seneste 2 kampe har vi gjort det lidt svært for os selv ved hurtigt at komme bagud med 2 mål, så planen for dagens kamp var klar: i dag skulle vi bedst fra start. Og det kom vi heldigvis. Der var stor koncentration i alle geledder og bolden blev i starten af kampen spillet hurtigt rundt. Det udmøntede sig i flere gode chancer uden scoring lige indtil den offensive højre back smed en flad aflevering skråt tilbage til Thomas Thomasberg, der sikkert bankede bolden i mål og dermed scorede sit første mål i mejruptrøjen. Thomasberg havde tydeligvis efter den 1. kamp vænnet sig til det hurtige tempo i serie 3 og var gennem hele kampen en god styrmand på den centrale midtbane.

Kort efter føringsmålet rørte Mathias Pedersen på sig. Han havde i går været i Parken for at støtte landsholdet, så vi var alle spændte på om løfterne med rigelige mængder vand under kampen i går havde holdt stik. Om der var blevet drukket vand eller øl skal være usagt, men skarpheden var intakt, da han modtog en dyb stikning - førsteberøringen var ikke perfekt, men han fik alligevel  sendt et hårdt fladt skud afsted som målmanden ikke kunne tage og så stod det 2-0.

Mejrup fortsatte med at dominere kampen og kort tid efter 2-0 målet dukkede assisterende træner Heino Olesen op og fra tæt hold scorede han sit første rigtige mål i Mejruptrøjen - tillykke med det. Efter 3-0 målet var det som om gassen gik lidt af ballonen - tempoet faldt og vi tillod Thyborøn at komme lidt mere med i kampen. Mathias Pedersen nåede dog at score sit andet mål og dermed sætte sig tungt på topscorerværdigheden i klubben, inden Thyborøn fik reduceret på et klokkeklart straffespark begået af Martin "Bonechrusher" Hvam

Anden halvleg blev lidt af en ørkenvandring - tempoet var ikke særlig højt og koncentrationen svigtede ved flere lejligheder. Vi fik dog scoret 2 mål mere. Det første efter smukt kombinationsspil mellem Heino og Thomasberg med Thomasberg i afslutterens rolle og derefter et rigtigt energimål ved indskiftede Dennis Berg der igen gjorde et rigtig godt indhop med gode dybdeløb og altså den sidste scoring, som nærmest blev sat ind fra baglinien.

Alt i alt ikke den bedste kamp vi har spillet i år, men kan man vinde med 5 overskydende mål på en halvdårlig dag er det svært for træneren ikke at være godt tilfreds. Nu venter der en god træningsuge inden det på næste søndag gælder lokalbraget mod Måbjerg på Måbjerg stadion kl 16.

Målscorere:

1-0 Thomas Thomasberg
2-0 Mathias Pedersen
3-0 Heino Olesen
4-0 Mathias Pedersen
4-1
5-1 Thomas Thomasberg
6-1 Dennis Berg

sejr i topopgør

Allerede i 3. runde var der lagt op til vaskeægte topopgør i den stærke serie 3 liga. Harboøre var modstanderen og de havde ligesom Mejrup maximum point efter 2 kampe.

Det var planlagt at det nye Eurocon Arena skulle have været indviet, men desværre havde heftigt regnvejr ødelagt den plan, så kampen blev spillet på Mejrup's midlertidige stadion.

For 2. gang kom Mejrup skidt i gang med kampen. Der var inden kampen blevet talt om, at vi ikke skulle lade Harboøres lynhurtige angriber komme ned bagved vóres forsvar, men det skete desværre alligevel 2 gange og så stod det pludselig 0-2. Som i den seneste kamp mod HB fik vi som halvlegen skred frem bedre greb om kampen, men på utroligvis lykkedes det os at brænde adskillige chancer inden Heino Olsen efter lang tids måltørke endelig fik gang i målscoringen, da han lidt heldigt fik bolden i kassen efter den blev afrettet af en Harboørespiller. Heino viste flere gange gennembrudsstyrke mod sin gamle klub og det tyder på at formen er ved at være der på trods af krampe i slutningen af 2. halvleg!

I anden halvleg var det som om Harboøre var ved at være trætte. Vi fik sat mere fart i pasningsspillet og det gav god plads på kanterne, men flere gange blev det til ligeved og næsten. Vi kværnede videre og efter ca 15 minutter finder debuterende Thomas Thomasberg Morten Nielsen med en dyb stikning. Morten tager flot bolden med og afslutter, men målmanden får i første omgang afværget, men som en rigtig angriber skal, står Kenneth Hundahl på det rigtige sted og kan skubbe bolden i mål til udligning.

Så lugtede vi blod og der blev lagt pres på Harboøre. Dette pres resulterede i en fejlaflevering, som hårdtarbejdende Mathias opsnappede og resolut omsatte til mål ved at firsttime bolden i mål med en hård inderside til stor forløsning for alle spillere og de mange tilskuere som skabte en god kulisse til aftenens kamp.

Resten af kampen blev spillet uden den helt store postyr. Vi havde god kontrol over spillet og Harboøre kom ikke frem til de helt store chancer. Vi nettede kort inden sidste dommerfløjt til 4-2. Endnu engang slog Thomasberg en dyb aflevering -denne gang til Kenneth Hundahl som med kattepoten sendte bolden over den fremstormende keeper. Retningen var dog ikke helt perfekt, så Dennis Berg, der iøvrigt lavede et rigtig godt indhop i dagens kamp, sørgede for at bolden kom det sidste stykke over stregen.

Generelt en underholdende kamp, som kombineret med de ristede pølser og det kolde øl, skabte en hyggelig sensommerstemning på Mejrup stadion. Husk næste hjemmekamp er flyttet til søndag den 6. september kl 16

Målscorere for Mejrup:

1-2   Heino Olesen(via Harboørespiller)
2-2   Kenneth Hundahl
3-2   Mathias
4-2   Dennis Berg

Super start for Mejrup serie 3

Fredag den 14 august kl 19 gjorde Mejrup's 1. hold comeback i serie 3 efter en enkelt sæson ude af det fine selskab og lad mig slå fast med det samme: det belv et rigtig godt comeback. Modstanderen var Bremdal/Resen Humlum, som var nedrykkere fra serie 2, så vi var klar over, at det ikke ville blive en nem kamp.

BRH startede bedst og fik sat os under en del pres i den første del af kampen uden dog at komme til de helt store chancer, men langsomt fik vi arbejdet os ind i kampen og ca midt i 1. halvleg kunne altid hyperfarlige Kenneth "Nuser" Nielsen med spidsen af støvlestørrelse 38 gøre det til 0-1 efter godt forarbejde af Søren Strøm

Et øjeblik senere var Søren Strøm igen på færde, da han erobrer bolden højt oppe på BRH's banehalvdel og med nærmest Laudrupsk elegance serverer bolden for Kenneth Hundahl, aka Lynet fra Mejdal, som usvigeligt sikkert banker bolden ind bag tidligere divisionsmålmand Morten Jännichen i BRH målet.

Efter 2-0 målet kom der mere ro på spillet og der blev arbejdet godt i alle kæder. 3-0 målet var en sand perle - hurtigt kombinationsspil ind gennem midten - bolden ud til den hurtige højrefløj - hurtigt skråt tilbage til Mathias som banker bolden ind i det lange hjørne uden chance for målmanden.

Efter pausen kommer BRH mere med i kampen igen og det gør det svært for os at komme ind og styre kampen. Alligevel er vi farlige på kontra og ved et af disse dukker en ellers noget anonym Heino O op i feltet og får lige prikket bolden inden har bliver fældet - klart straffe. Lært af erfaring bliver bolden givet til Nuser som sikkert banker bolden ind til 4-0 og så skulle den kamp være lukket.

Men BRH gav aldrig op og kæmpede flot videre og fik også reduceret 2 gange, men mere blev det ikke til og MGU kunne sætte 3 dejlige point ind på kontoen.

Et stort cadeau skal lyde til samtlige spillere for en fremragende og disciplineret indsats. Specielt fremhæves skal dog Søren Strøm for en kæmpe indsats hele kampen igennem. Midt i første halvleg valgte BRH træner at sætte en mand ind for at mandsopdække Strøm - noget som ikke er set i moderne fodbold siden Klaus Berggren mandsopdækkede Michel Platini ved EM i 84, så det vidner om at indsatsen har været god.

Nu venter der halvanden uges træning inden kampen mod HB, hvor vi har noget at hævne efter finalenederlaget i Bowl'n fun cup

Mejrup vandt slaget om Holstebro!

Onsdag aften var der lagt op til den helt store dyst på Idrætscenter Vest i Holstebro. Serie 3 ligaens øjeblikkelige tophold HB med Don T i spidsen havde indkaldt hele den gamle garde af tidligere divisionsspillere for at forsøge at dæmme op for MGU's frygtede offensiv. Lad os slå fast med det samme: det lykkedes ikke.

HB lagde dog bedst ud. Vi kunne ikke få spillet til at fungere - afleveringerne var upræcise, der var placeingsvanskeligheder, og der blev ikke løbet de meter der skulle. Det udnyttede HB til 2 gange at score. Efterhånden som halvlegen skred frem kom Vi dog bedre med i kampen og ca midtvejs kunne Kenneth Hundahl på en friløber sikkert gøre det til 1-0. Kenneth har gennem hele opstarten vis stigende formkurve og med kampen i dag, må han efterhånden kandidatere som Merup's bedste sommerindkøb.

Kort efter det første mål gjorde Søren Strøm det til 2-2 efter fornemt samspil med Kenneth Hundahl og kort inden pausen gjorde Mathias det onde ved HB da han hamrede bolden ind i det korte hjørne.

I starten af 2. halvleg var det som om vi faldt en smule tilbage til starten af første og der gik ikke længe før HB havde udnyttet det til at bringe balance i regnskabet. Men heldigvis var der høj moral blandt Mejrups spillere og i løbet af kort tid havde Mejrup reelt afgjort kampen med scoringer til 4, 5, 6 og 7-3. Underholdingen var dog ikke forbi og en smule sløseri i de bagerste rækker gjorde at HB kom lidt bedre med og scorede 2 gange, men reel spænding om kampens udfald var der dog aldrig. Kampens sluttede med de noget atypiske cifre 8-5, så der var masser af underholding til de mange fremmødte tilskuere, hvoraf rigtig mange var fra Mejrup. Dem håber vi at se igen på tirsdag når vi skal indvie det nye Eurocon Arena. Der er pølser på stadion fra kl 19.

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk