Kampreferat serie 5 08/09


Forår 2009: Mejrup fortsat suveræn

Søndag d. 14/6 kulminerede Mejrup GUs 2.holds suveræne sæson med oprykningen til serie 4. Og det blev ikke bare sat på plads - det blev direkte understreget, at holdet er suverænt og har fået en meget fortjent oprykning.

Det blev til hele 13-0 over Feldborg/Haderup, som i de 8 foregående kampe kun havde lukket 18 mål ind i alt. En suveræn forestilling, hvor det hele var afgjort efter 15 minutters spil.

Foruden de 9 betydningsløse sejre i lige så mange kampe i efteråret, er det nu blevet til endnu 9 sejre i foråret, så holdet nu er uden pointtab i 18 kampe i træk. Det er i den grad et særsyn - også i serie 5.

Tilbage står nu kun forårets sidste kamp mod Herrup, som længe har presset på i oprykningskapløbet, men tabte pusten i 2. halvdel af foråret. Der er lagt op til en hyggelig aften i Mejrup, hvor det skal afgøres, hvem der bliver topscorer på holdet, som har garnet 50 gange i 9 kampe.

Vel mødt!

Efterår 2008: Oprykningsspillet sikret

Der har ikke været meget slinger i valsen - i hvert fald ikke pointmæssigt - for Mejrups senior herre 2.hold i serie 5 i dette efterår. 7 kampe og 7 sejre - og 36 mål på kontoen. Senest blev der sikret en plads i forårets opryningsspil med en tivoli-sejr på 8-4 over Mejdal, hvor Morten Duncan Rasmussen lavede hele 3 kasser!

Næste søndag kan førstepladsen så sikres med blot et point over midterpladserede Feldborg/Haderup og så mangler kun sidste (og måske ligegyldige) opgave ude mod Vridsted d. 4. oktober - efterfulgt af holdfest i Multisalen. Vi har nu 6 måneder til at forberede os på forårets oprykningsspil, hvor 6 hold i en dobbeltturnering skal kæmpe om 2 pladser i serie 4.

Efterår 2008: Perfekt start

Efter at oprykningen glippede i forårets sidste kamp har Mejrups 2.hold i serie 5 taget hul på en ny sæson, hvor målet er oprykning til serie 4. Efteråret består af 9 kampe, hvorefter 4 ud af 10 hold flyttes til oprykningsspil i foråret.

Og holdet har fået den start, som man have håbet. Først en smal, men fortjent, sejr på 4-3, sikret i sidste minut, mod klubbens 3.hold, som er placeret i samme pulje. Derefter en overbevisende udspilning af Herrup med 4-0 på udebane.

Derfor var der også lagt i kakkelovnen til søndagens udekamp mod Fly. Men det blev ikke lige den kamp, vi havde håbet. Fly stod meget kompakt og gav problemer med det etablerede spil, og selvom Mejrup kom foran 1-0 ret tidligt, så lå det i kortene at det sagtens kunne blive spændende. Ikke fordi Fly var gode, men fordi stort set hele Mejrupholdet spillede under vanligt niveau.

I 2. halvleg fik Fly også først udlignet og siden bragt sig foran 2-1, hvilket var stillingen med 10 minutter igen (eller som dommeren sagde: indenfor det sidste kvartér).

Men Mejrup fik sig trukket op igen og først udlignet ved Daniel - Man of the Match - og siden bragt sig foran på et smukt og velplaceret mål af vores allesammens fantastiske tankcenterforward med det pæne hår og de brede skuldre: Dåncan!

Med 9 point på kontoen og en hjemmekamp torsdag aften mod bundholdet Tvis ser det rigtig godt ud med henblik på at placere sig blandt de 4 første i rækken.

Holdopstilling: Henrik Sørensen - Lars Krogh, Lasse Kastrup, Morten Nielsen, Morten Nyborg - Ole, Lasse Toft, Martin Skov, Allan Brogaard - Morten "Dåncan" Rasmussen, Lars Jacobsen.

8. runde, 15/5-08: Mejrup GU - Sunds 4-2

6. og 7. runde bragte "forventede" sejre til Mejrups 2.hold i serie 5 over hhv. Aulum med 4-2 og Hodsager med 5-0. Søndag var holdet så i ilden igen for at forfølge den spinkle chance for oprykning i kampen mod midterholdet Sunds.

Selvom gæsterne kom foran efter få minutter på et frispark, så var kampen reelt aldrig i fare. Mejrup stillede med sæsonens måske stærkeste opstilling og hev via to mål af Martin Nielsen og ét hver af Peter Lange og Søren Christensen en sikker sejr hjem.

Den anden vej blev der ikke givet meget væk, selvom gæsterne fik scoret et trøstmål til sidst. De øvrige resultater magede sig i øvrigt, idet Herning Egemen, som hidtil havde siddet på 2-pladsen, tabte til Herrup. Naur sikrede sig desuden 1.pladsen og den sikre oprykning, og det er nu op til Mejrup selv at sikre sig 2.pladsen via en sejr på fredag ude mod topholdet, som endnu har deres første nederlag til gode.

Desværre er det langt fra sikkert at en sejr er nok til oprykning, da kun knap halvdelen af 2'erne rykker op fra den korte forårsturnering. Vi kan altså stå med en situation hvor nederlaget i allerførste forårsrunde til Holtbjerg, er nok til ikke at rykke op! Under alle omstændigher er 7 kampe i træk uden nederlag utroligt flot i en meget stærk pulje.

Efter dagens kamp var der 6 stemmer til både Morten Lorentzen og Martin Nielsen som begge spillede på meget højt niveau, ligesom i øvrigt stort set resten af spillerne.

Startopstillingen:
Steffen Kjær - Morten Nielsen, Lars Krogh, Morten Lorentzen, Ole Andersen - Lasse Toft, Morten Nyborg, Søren Christensen, Morten Toft - Peter Lange, Martin Nielsen.
Bænken: Heine Jepsen, Peter Svendsen og Jesper

5. runde, 24/5-08: Herning Egemen - Mejrup GU 4-4

Der var underholdning for alle pengene, da Mejrups 2.hold mødte klubben Herning Egemen, som er domineret af spillere med anden etnisk oprindelse end dansk.

De hvide startede som lyn og torden og bragte sig foran 2-0 midt i første halvleg på en flot kontra af Jeppe Madsen og et drøn af Søren Christensen. Men dagens sweeper, Henrik Sørensen, mistede kort efter bolden i opspillet, hvilket førte til reducering, og inden længe var der også bragt balance i regnskabet.

Mejrup kom dog foran igen inden pausen på mål af Thomas Jacobsen efter endnu en kontra. 2. halvleg bød på scoring til 4-2 ved Steffen Kjær mens værterne var i undertal, og da Egemen kort efter blev reduceret til 9 mand med et rødt kort lignede det Mejrup-sejr. Men på det efterfølgende frispark blev der reduceret, og i kampens sidste minut kom udligningen på et tyndt straffespark.

En ærgerlig Mejrup-flok kunne tage hjem fra en begivenhedsrig kamp med vished om, at de var 60 sekunder fra en oprykningsplads, men nu må tage til takke med en midterplacering i den stærke række. Næste kamp er kommende søndag hjemme mod Aulum. En kamp, der skal give 3 point, hvis håbet om avancement skal bevares.

Der var fin debut til Ronni Bunk, trods maveforgiftning, og Jacob fra juniortruppen, som kom ind fra bænken og sled hårdt.

Startopstilling: Chistian Poulsen - Michael Møller, Henrik Sørensen, Steffen Toustrup, Ole Andersen - Thomas Jacobsen, Ronni Bunk, Søren Christensen, Morten Toft - Jeppe Madsen, Steffen Kjær.
Bænken var Jacob og Krogh.

4. runde, 17/5-08: Tvis IF - Mejrup GU 0-5

Mejrup GU Fodbolds 2.hold har efterhånden fået ret godt gang i målscoringen. Senest blev dette bevist i opgøret mod lokalrivalerne Tvis, som fik et nakkedrag med 5-0.

Endnu engang måtte Mejrup-træner René Jensen grave dybt i telefonbogen for at stille hold, og ikke færre end 4 spillere fik debut i kampen. Med den kvalitet som der er i de nye spillere, er det til gengæld en fornøjelse at følge holdet.

Det blev endda til debutantscoringer af begge de to yngste på holdet, og selvom både Nicolai Birkebæk og René Lütken brændte enorme chancer, så sluttede det med en sikker sejr - slået fast til sidst af tankcenterforwarden Heine Jepsen, som spillede en god kamp.

Fra start var Henrik Sørensen hentet ind som sweeper, flankeret af Michael Møller og Jesper Fisk. De fik stort set holdt Tvis fra chancer i hele kampen - flot arbejde! Også ros til målmandsdebutanten David Staal, som agerede med stor autoritet og sikkerhed.

Med tre nye point på kontoen ser det ikke ud til at være helt umuligt at blande sig i toppen af rækken - det kræver dog en sejr over Herning Egemen på lørdag. En kamp, hvor vi håber at have flere spillere tilbage fra skader, weekendture og 60 års-fødselsdage.

3. runde, 4/5-08: Mejrup GU - Feldborg/Haderup 4-0

Trods ikke færre end 14 skader på Mejrups 1.- og 2.hold, lykkedes det for klubbens 2.hold i serie 5 at hjemtage årets første sejr, via 4-0 over et relativt tamt Feldborg/Haderup-hold.

Mejrups træner, René Jensen, havde gravet dybt i telefonbogen for at stille hold, og vi har vel rundet de første 30 spillere, som har været inde omkring holdet i trænings- og turneringskampe. Nu er der endnu en kamppause, denne gang bøde for 1.- og 2.holdet, og vi kan håbe det betyder, at der kommer en håndfuld spillere tilbage fra skader.

Mejrups mål blev scoret af Jesper "Fisk", Peter Lange, David Staal og Peder E. Og i den forbindelse skal det ikke glemmes, at Steffen Kjær i målet med en fin indsats bl.a. reddede et straffespark, mens Ole skal krediteres for en redning på stregen.

Startopstilling: Steffen Kjær - Jesper "Fisk", Tobias Jensen, Søren Kalsgaard, Ole - Thomas Schirmer, Thomas Jacobsen, David Staal, Peder E - Peter Lange, "El Niño". På bænken var Heine og René Lütken.

Der var efter kampen store roser fra træneren til de to backs, Ole og Jesper, for en suveræn kamp.

2. runde, 17/4-08: Herrup Bjergby IF - Mejrup GU 1-1

Mejrups 2.hold er kommet i en meget stærk pulje i fodboldens serie 5. Det blev endnu engang bevist torsdag aften i kampen på udebane mod Herrup. Herrup har et stærkt hold, og hver gang dukker mere end 20 spillere op til træning.

Værterne gik også ind til opgaven med 120 i timen, men den velkendte Mejrup-defensiv holdt stand, indtil de giftige kontraangreb begyndte at gøre ondt på Herrup. Lars Bræmer havde et par chancer, som sagtens kunne have givet en overraskende føring.

I 2. halvleg var spillet mere ligeligt fordel - alligevel kom Herrup foran, da et skud fra kanten af feltet gik ind ved den fjerne stolperod. Herrup følte sig herefter sikker på sejren, men Mejrup fik udlignet på et forrygende langskud af David Staal, på oplæg af Lars Krogh ;o)

Værterne var efter kampen meget skuffede, mens Mejrup-spillerne fejrede årets første point som en sejr, efter en fremragende fight. Nu er der 17 dages kamppause inden 3. runde mod Feldborg/Haderup, som endnu ikke har været i kamp, da de meldte afbud til 1. runde. Vi håber de stiller op!

Ventetiden skal naturligvis bruges på god træning. Husk også klubaften mandag d. 21. kl. 18:30, gutter!

Startopstilling: Christian (U/16) - Bjarke Poulsen, Lars Krogh Jensen, David Staal, Ole - Peter Lange, Søren Christensen, Peder Elkjær, Steffen Markussen - Lars Bræmer, Anders Beckmann.

1. runde, 13/4-08: Mejrup GU - Holtbjerg IF 2-4

Mejrup GUs 2.hold for seniorer i fodboldens serie 5 tog hul på foråret med et nederlag mod et offensivt stærkt Herning-hold fra Holtbjerg. Holdet har endnu til gode at stille med mere end 7 spillere fra forrige opstilling, så der mangler noget kontinuitet, og det gjorde sig også gældende i forårspremieren.

Der blev fightet rigtig godt, og Mejrup kom også foran ved Peder Elkjær, som formåede at undgå at sparke over alene med målmanden! Der blev fightet godt i defensiven, men omkring den halve time fik Mejrup det første gule kort, og så blev der sat ekstra damp på kedlerne, så Holtbjerg kunne udligne inden pausen.

I anden halvleg måtte målmand Søren Kalsgaard give fortabt, trods flere fine redninger, så Holtbjerg kunne bringe sig foran 4-1 - igen som resultat af et gult kort til Mejrup. Peter Lange fik reduceret 5 minutter før tid, på flot oplæg fra Morten Nyborg, men der var ikke kræfter hos Mejrup-spillerne til at komme tilbage i kampen.

Alt i alt en godkendt sæsondebut, og vi ser frem mod næste runde, som kommer allerede torsdag i Herrup.

Startopstilling: Søren Kalsgaard - Peter Svendsen, Lars Krogh, Thomas Stilborg, Christian "Bab" - Tobias Jensen, Morten Nyborg, David Staal, Peder Elkjær - Peter Lange, Nicolai Birkebæk.
Bænken: Bjarke og Heine.

Opdateringer


15.6.19Dame JS Trup Foråret 2019
11.6.19Møhgerne fra Mejrup
3.6.19U9 Piger
1.6.19Dame S2 Trup Foråret 2019
20.5.19U15 Piger
20.5.19U16 Piger
16.5.19Fodboldrejser i MGU
13.5.19U13 Drenge
9.5.19U6-7-8 Piger
24.4.19U7 Drenge
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk