Kampreferat serie 4 08/09


MEJRUP - GUDUM 1-2

Sæsonens sidste hjemmekamp blev en skuffelse, hjemmeholdet virkede mætte efter at oprykningen blev en realitet for 14 dage siden. Lad det være slået fast at dette forår har været rigtig flot, når det er sagt så må vi også indrømme at spillet har dalet i kvalitet sidst runden.
Gudum kom for at spille deres chance, de gik friskt til opgaven. Midt i første halvleg bragte udeholdet sig foran, den føring holdt til midt i 2 halvleg hvor Morten Pedersen dukkede op tæt under mål og udlignede. Målet blev skabt på flot forarbejde af Morten Toft og Søren Strøm.
Gudum fik med 10 min igen bragt sig foran 2-1, og derved redede de reelt endnu en sæson i serie 4.

LEMVIG - MEJRUP GU 4- 4

Mejrup besøgte Lemvig mandag aften, det var et noget bedre Lemvig-hold end det som var i Mejrup i efteråret.
Allerede efter 14 min bragte hjemmeholdet sig foran, og Mejrup havde nogle problemer med at finde frem til spillet fra tidligere på året. Efter en halv time lykkedes det dog for Morten Pedersen at udligne, efter godt opspil i venstre siden.
1-1 ved halvtid, også tog Mejrup ellers fat. 5 min inde i anden halvleg førte holdet 3-1 , på endnu 2 mål fra Morten Pedersen. Men holdet glemte at gøre jobet færdig så da uret runder en times spil står der 3-3 på måltavlen.
Med 10 min igen fyrer Mathias Pedersen kanonen af, undervejs bliver bolden rettet af og går i mål. Igen lykkedes det Lemvig at komme igen, denne gang på straffespark 2 min inde i overtiden.

LIDENLUND - MEJRUP GU 1 - 3

Med 1 point kunne Mejrup sikre sig oprykning til serie 3 , men på trods af denne motivationsfaktor virkede de underligt uinspireret.
Efter 12 min af 1.halvleg bragte Lidenlund sig foran, men 2 min senere udlignede Michael O. På kanten af feltet opsnapper han en returbold, og med største selvfølgelighed sparker han den i mål.
2 halvleg blev lidt bedre og det lykkedes for Morten P at score 2 gange , så oprykningen kom i hus.
Hvis Mejrup skal slutte 2 runde uden nederlag, kræver det en anderledes koncentreret indsats i de 2 sidste kampe

MEJRUP GU - NAUR SIR 4-1

Uden at imponerer vandt Mejrup igen, grundet skader og afbud var det i en helt ny opstilling. Derfor var spillet nok ikke på samme niveau som tidligere set. På mål af Lars Jakobsen, Morten Toft, Jonas Hølmkær kom hjemmeholdet i front, inden gæsterne fik reduceret kort inden halvleg.
2 halvleg formede sig som et langt pres på Naur Sir målet, men skal man finde en svaghed hos hjemmeholdet så er det efektiviteten foran mål. Til slut lykkedes det dog for Morten Toft at score igen til slutresultatet 4-1.

MÅBJERG - MEJRUP GU 1-5

Efter at have mødt hold fra den øverste tredjedel, skulle det vise sig om Mejrup kunne motivere sig til at spille mod de lidt blødere hold. Lad det være slået fast med det samme, der var klasseforskel. På mål i det 1, 4 og 8 min kom Mejrup hurtigt foran, og i 2 halvleg scorede holdet yderlig 2 gange inden hjemmeholdet reducerede på straffe.
Målscorerne for MGU var :  Morten Pedersen 3, Kristoffer Bach 1, Søren Strøm 1

IDOM - MEJRUP GU 0-3

Endnu et topopgør, endnu en sejr, men denne gang med noget mere besvær. Hjemmeholdet var godt forberedt, og overlod helt bevidst initiativet Mejrup for så at leve på kontraspil.
Gæsterne skulle ca 40 min ind i 1 halvleg inden holdets topscorer Morten Pedersen kunne bringe dem foran 1-0.
Fra 2 halvlegs start presede Idom på, uden dog at komme til de helt store chancer. Midt i halvlegen tager Mathias Pedersen chancen langt udefra, og via den ene opstander ender bolden i mål.
Kort inden slutfløjtet gentager Mathias Pedersen så bedriften, bare denne gang via overliggeren.

MEJRUP GU - MEJDAL 3-1

Mejrup mødte Mejdal i en kamp om 1 pladsen, hjemmeholdet var toneangivende fra start. Alligevel var det Mejdal der først fik scoret, scoringen faldt midt i 1 halvleg efter en dødbold. Lidt tilfældig faldt bolden ned for fødderne af en Mejdal angriber som havde let ved at score.
I sidste minut af 1 halvleg lykkedes det så endelig Morten Pedersen at udligne.
2 halvleg formede sig næsten som første, dog lykkedes det hjemmeholdets forsvar at holde gæsterne fra at score. Samtidig scorede Søren Strøm og Jonas Hølmkær hver 1 gang, så hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

RLK - MEJRUP GU 0-3

I de sidste 2,5 år har Mejrup mødt RLK 5 gange, uden at det er lykkedes dem at få point. Så det var med bange anelser at MGU drog til Ramme lørdag, velvidende at Idom aftenen før havde tabt og således givet mulighed for MGU at erobre 2 pladsen.
Det skulle vise sig at MGU på denne dag var klasser bedre end hjemmeholdet, allerede efter 3 min brød en velspillende Søren Strøm igennem på fløjen og på hans fremragende aflevering var det en smal sag for Dennis Berg at score.
1-0 til udeholdet ved pausen og straks fra 2 halvlegs start brød Søren Strøm igennem igen, fandt en helt fri Morten Pedersen der bare skulle dirigerer bolden det sidste stykke over stregen.
Samme Morten Pedersen øgede senere til 3-0.
Kampen viste at MGU syntes at have fundet sig selv inden de 2 næste opgør mod Mejdal og Idom. Opgør der vil blive afgørende for hvem af de 3 hold der trækker sorteper i opløbet om oprykning. MGU kan gå ind til opgørene velvidende at forsvaret igen viser høj klasse og med en velfungerende midtbane tilspiller holdet sig i øjeblikket mange chancer.

MEJRUP GU - NR.FELDING 5-2

Efter den sløve start på 2 runde, skulle Mejrup vise at holdet kunne finde spillet fra træningskampene frem. Morten Toft bragte hurtigt holdet foran 1-0, hvorefter spillet bølgede frem og tilbage med mange og gode forsøg til begge hold til følge. Men i de sidste minutter af første halvleg lukkede hjemmeholdet reelt kampen, på scoringer til 2-0 ved Søren Strøm og 3-0 ved Morten pedersen.
I løbet af de første 25 min i anden halvleg, øgede Søren Strøm og Morten Pedersen til 5-0. Nr.Felding fik lov at reducere 2 gange i de sidste 20 min, uden at det kunne rokke ved hjemmeholdets fortjente sejr.
Kampen viste at Mejrup havde taget kritikken fra første kamp til efterretning og holdet viste lidt af dets enorme potentiale

VIA UC SPORTS - MEJRUP GU 1-2

Mejrup fik hvad de kom efter, i den første turneringskamp i 2.runde. Efter at have vist støt stigende formkurve i træningskampene, må man dog sige at holdet flopede. Intet fungerede som det skulle, og holdet trak sig heldig ud af opgøret som sejrherre. Kun målmand Christian Poulsen levede op til vanlig standard, og man må indstille sig på at der skal arbejdes hårdt hvis målet for sæsonen skal nåes.
Hjemmeholdet bragte sig foran efter et kvarters spil og Mejrup skulle bruge lang tid, og mange chancer før det lykkedes for Morten Toft at udligne. I 2 halvleg bølgede spillet frem og tilbage, indtil Morten Pedersen spillede Søren Strøm fri i dybden og alene med målmanden sparkede han den fladt i nettet. Hjemmeholdet havde flere fuldgode forsøg, men alt hvad der var inden for målet tog Christian Poulsen sig af.
Mejrup har mange og store ambitioner, men holdet skal huske at man ikke kommer sovende til sine mål. Hårdt arbejde på træningsbanerne og motivation og koncentration til kampene er vejen frem.

GUDUM - MEJRUP 3-3

Efter at have vundet de foregående 5 kampe med en målscore på 24-2, blev det atter hverdag for Mejrup´s bedste herrehold. Angriberne virkede pludselige uskarpe og forsvaret tungt og overtændt.
    Det resulterede i at holdet på trods af mange og store chancer, måtte nøjes med 3-3. Mejrup kom hurtigt bagud 0-1, men vendte det til 2-1 for så at give hjemmeholdet muligheden for et hurtigt udligningsmål.
2-2 var stillingen ved pausen, og da Mejrup hurtigt bragte sig på 3-2, troede alle at sejren var i hus. Men man havde glemt at hjemmeholdet både spillede og fightede glimrende, derfor kunne man ikke indvende noget imod Gudum´s udligning.
Mejrup´s mål blev scoret af : Jonas Hølmkær 1, Martin Nielsen 1, Dennis Berg 1.

MEJRUP - LEMVIG 9-1

Cifrene lyver, især i 1 halvleg var der ikke stor forskel imellen rækkens nr 3 og 4. Mejrup var klart mere efektive end gæsterne, og samtidig har holdet et stabilt forsvar med den talentfulde målmand Christian Poulsen som sikker sidste skanse. Halvlegsresultatet var 4-0 på mål af Morten Toft, Morten Pedersen, Martin Nielsen og et selvmål.
I 2 halvleg satsede gæsterne på at få et hurtigt mål men istedet slog hjemmeholdet contra. Hurtigt bragte de sig yderligere foran på flot contraspil, og først til allersidst lykkedes det Lemvig at score et trøst mål. 2 halvlegs målscore var Martin Nielsen 2, Morten Pedersen 1, Dennis Berg 1, Jonas Hølmkær 1.
Nu har holdet kun Gudum tilbage før det kan gå på vinterferie, en kamp der skal vise om holdet formår at sætte sig op til at møde et af de, på papiret, blødere hold.

MEJRUP - LIDENLUND 5 - 0

Mejrup satte sig på kampen fra start og på intet tidspunkt tillod de gæsterne at komme til fadet. Hjemmeholdet stod godt i det bageste og spillede friskt og iderigt fremad banen, det var helt igennem en fortjent sejr som fremkom via en holdindsats. Målene fordelte Morten Pedersen 3 og Morten Toft 2 imellem sig, og nu er der lagt op til spænding når Lemvig kommer på besøg torsdag aften.

MEJRUP - MÅBJERG 2-1

Endelig lykkedes det for Mejrup at hente alle point i to på hinanden efterfølgende kampe, hvilket også var vigtigt for at bevare kontakten til toppen.
Kampen var som så mange andre lokalopgør ikke særligt velspillet fra nogen af de 2 holds side, men det den ikke havde i skønhed havde den til gengæld i intensitet. Mejrup bragte sig foran 1-0 midt i 1 halvleg og havde halvlegen ud, flere gode tilbud. Målet til 1-0 kom efter en flot stikning fra Morten Pedersen til topscorer Martin Nielsen, der sikkert sparkede bolden i nettet fra en spids vinkel.
I anden halvleg måtte tilskuerne vente til de sidste 10 min før der atter kom gang i scoringen, og igen var det Mejrup som scorede. Morten Pedersen opsnapede en løs bold, for derefter at vippe den over målmanden og i samme bevægelse løbe udenom ham for at hjælpe bolden det sidste stykke ind.
Kort efter så dommeren, som den eneste, et straffespark til gæsterne. Martin Hvam er oppe i en hovedstødsduel og efterfølgende fløjter dommeren for straffe, til stor overraskelse for Måbjerg angriberen og alle andre. Mejrup kørte sejren sikkert hjem derfra.
Kampen viste at hjemmeholdet har godt styr på defensiven og at de stadige skal arbejde med at blive mere efektive når de er fri for mål.

TANGSØ fs - MEJRUP GU 0 - 6

Efter at Mejrup i 2 foregående kampe har haft svært ved at omsætte spil og chancer til mål, lykkedes det meget bedre i fredagskampen mod Tangsø. Kampen var kun ca 20 min gammel, da Lasse Toft scorede efter flot forarbejde af Morten Pedersen.
Knap 10 min efter modtager Morten Toft bolden midtfor mål, og han drejer hurtigt rundt for derefter at banke bolden i nettet uden chance for hjemmeholdets målmand. Mejrup udnytede i denne halvleg stort set alle chancer, hvorimod hjemmeholdet hele tiden løb panden imod gæsternes forsvar og lykkedes det endelig at komme forbi havde Mejrup en sikker sidste skanse i Christian Poulsen.
Tepausen blev brugt til at rette et par småting, samtidig med at Mejrup skiftede angriberen Martin Nielsen ind. Det viste sig at være en god ide, da han nettede 4 gange i de sidste 45 min.
Mejrup fik tanket ny selvtillid og spillemæssigt fortsatte fremgangen, det  hører efter hånden til sjældenhederne at der bliver sparket fodbold. Holdet har fundet trygheden i at have bolden, og alle tør bede om bolden samtidig med at man tør spille hinanden.

MEJRUP GU - IDOM IF 1-1

Mejrup satte sig tungt på spillet fra første fløjt og holdet førte det ene angreb efter det andet frem imod Idom´s forsvar. Desvære strandede de fleste oftest på gæsternes spillende træner Ole Storm, men midtvejs i 1 halvleg gled Nicky Nielsen ind fra sin plads på venstre kant. Hans langskud tog indersiden af stolpen og ramte målmanden i ryggen før den endte i målet, til en fortjent føring.
2 halvleg lignede 1, men med den forskel at hjemmeholdet fik meget støre chancer ud af sit overtag. Holdet manglede desvære både held og dygtighed, og så gik det som så ofte går gæsterne udligner. Et kikset indlæg forsvinder ind i hjørnet til 1-1, efterfølgende presser Mejrup yderligere men ind ville bolden ikke.
Resultatet kan hjemmeholdet ikke være tilfreds med men spillet er klart i en rivende udvikling, så hvis der ellers bliver kikket på den lange bane ser det lovende ud. Når holdet finder heldet og den sidste tro på egne evner, er der mange hold som vil få det svært når de skal møde Mejrup.

MEJDAL - MEJRUP GU 2-1

Allerede efter 3 min spil bragte Morten Toft gæsterne foran 1-0 og det blev startskudet til en flot spillet 1 halvleg. Igennem hele halvlegen var Mejrup toneangivende og kun skader til Bjarke og Peder kunne spolere det gode humør hos udeholdet. Desvære bekom tepausen ikke Mejrup særligt godt og efter som trætheden begyndte at melde sig, blev hjemmeholdet mere og mere dominerende. Med 2 mål i de sidste 45 min sikrede Mejdal sig sejren.
En god 1 halvleg og en halvsløj sidste halvleg betød at Mejrup fortsatte slingrekursen, forhåbentlig lykkedes det snart for holdet at finde stabiliteten. Holdet er teknisk blandt de bedste men mangler måske lidt af det fanden i voldske der skaber vindere.

MEJRUP - VIA UC SPORTS 2 - 0

Mejrup tog reveanche for det lidt sløve indtryk holdet efterlod, sidste gang holdet spillede på hjemmebane. Efter en meget lige 1 halvleg, lykkedes det værterne at tiltvinge sig et overtag i 2 halvleg. Martin Nielsen bragte Mejrup foran fra kanten af feltet, hvor han stående uden tilløb bragede bolden i mål.
10 min før slutfløjtet kunne Peter Elkjær så dirigere bolden i mål, efter at Jonas Hølmkær havde holdt legestue med flere modstandere i venstresiden.
Kampen viste at når Mejrupspillerne arbejder sammen, så er de svære at bide skeer med.

MEJRUP GU - RLK 1 - 2

Efter en god og solid indsats ude mod NR.Felding skulle Mejrup prøve at følge op på indsatsen imod RLK. RLK har været hjemmeholdets onde ånd igennem de sidste par sæsoner, og igen lykkedes det for gæsterne at snyde Mejrup for pointene. Efter de første 20 min tydede alt på en hjemmesejr, Jonas Hølmkær omsatte sikkert Martin Nielsen´s frispilning til 1-0 , men så lykkedes det RLK at fremtvinge et straffespark. Gæsterne scorede sikkert, og holdene kunne gå til pause med uafgjort.
Fra 2 halvlegs start forsøgte værterne at tiltvinge sig et overtag, men som kampen skred frem blev det istedet gæsterne der fik et lille overtag. Midt i halvlegen kunne de så bringe sig foran 2-1, hjemmeholdet kunne i denne periode takke målmand Kristian Poulsen, for at de ikke blev yderligere distanceret.
Kampen viste at hjemmeholdet ikke helt kunne holde niveauet fra premiere kampen, og at man også i serie 4 er nødt til at yde det maksimale for at vinde.

NR.FELDING-MEJRUP GU 2-4

Mejrup´s 1.hold herrer er tilbage i serie 4 efter en halv/hel sæson i serie 3 og i weekenden havde holdet endelig sæson start. På udebane mødte de NR.Felding i en kamp der viste at på trods af stor udskiftning i truppen, vil Mejrup helt sikkert drille mange hold i puljen.
Ved halvleg førte Mejrup 2-1, på mål af Ronny Bunk og Dennis Berg. En stilling som Mejrup var godt tilfredse med, da hjemmeholdet flere gange var tæt på uden at det lykkedes dem at passere en storspillende Kristian Poulsen i Mejrup målet.
I 2 halvleg lykkedes det Mejrup at bringe sig foran 4-1 inden NR Felding reducerede i de sidste minutter, målene scoret af Dennis Berg og Lasse Weyhe. Halvlegen styrede Mejrup total, det skete i kraft af solidt forsvarsspil+en hårdt arbejdene midtbane som fik hjælp af 2 ligeså hårdt arbejdene angribere.
Alt i alt en god sæsonstart som viste at der er masser af potentiale i fodboldklubben fra Mejrup.

god sæson Lars Nielsen

Opdateringer


14.10.19U15 Piger
7.10.19Dame S2 Trup Foråret 2019
29.9.19Dame JS Trup Foråret 2019
25.9.19Dame senior S2 2019
25.9.19Dame senior
21.9.19Dame senior JS 2019
21.9.19
21.9.19Baneoversigt
17.9.19U10 Piger
3.9.19U13 Drenge
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk