U11 drenge kampreferater


U10-drengene til Ramsing Cup 2010

Efterårssæsonen blev indledt med en weekendtur til Spjald, hvor vi deltog i Ramsing Cup - og sikke en dejlig weekend. Vi boede i telte, legede, svømmede, spiste mad i hallen, købte slik m.m., og selvfølgelig spillede vi en masse fodboldkampe. Det blev til 5 kampe i løbet af weekenden. Den indledende pulje blev spillet fredag og lørdag og den resulterede i en førsteplads, hvilket betød, at vi om søndagen skulle spille finale mod Varde, som havde vundet den anden pulje. I den kamp var Varde det bedste mandskab, selvom vi trykkede dem længere og længere tilbage, som kampen skred fremad. Kampen endte med en sejr til Varde på 5-2. Men utrolig godt gået af vores drenge. Drengene fik en stor pokal, som I kan se på øverste hylde i pokalskabet i klubben, samt en medalje.
På banerne og ved teltene var der iøvrigt super opbakning fra forældrene, der fulgte kampene, supplerede med mellemmåltider og hjalp med teltene.
Det blev en rigtig god weekend, hvor vi samtidig havde vejret med os. Både drenge - og forældre - var lette at have med at gøre :-)) og så er det jo ingen sag at være på tur.  

Ramsing Cup 2010 Billede

Ramsing Cup 2010 Billede

Ramsing Cup 2010 Billede

Foråret 2010

Det blev til fire stævner hen over foråret 2010 samt et træningsstævne som optakt til stævnerne. Godt og vel 20 drenge har på skift været med ude til kamp, og der er blevet gået til vaflerne. Senest var vi i Borbjerg, hvor de to Mejrup-hold blandt andet tørnede sammen - oven i købet med en Mejrup-træner som dommer. Det kunne næsten ikke blive mere indspist. Det blev en kamp, der i første omgang bød på store chancer til det hold, der senere viste sig at tabe, men sådan kan det jo gå. Scorer man ikke risikerer man at blive straffet i den anden ende, og det var præcist, hvad der skete. På billedet er vi i den føste del af kampen, hvor Magnus prøver Simon af i målet.
Ellers har der været en pæn balance mellem sejre og nederlag for de to hold, vi har tilmeldt.
Til efteråret lægger vi ud med Ramsing Cup, hvor vi har tilmeldt ét hold. Det bliver første gang, at vi - som U 10'ere - skal prøve kræfter med 7-mands-fodbold. Nu skal vi for alvor til at bevæge os og spille bolden rundt frem til nogle fornuftige afslutninger.
Tilknyttet fil:    IMG_1539.JPG (1971 Kb)

U9-drengene til McDonalds Cup

Lørdag d. 5. september var der McDonalds Cup i Mejrup. U9-drengene fra Mejrup stillede med tre hold, ialt 21 U9-drenge var i kamp. Hvert hold skulle spille fire kampe fra kl. 10 til kl. 12.30. Vejret var ikke helt med os, så efterhånden blev drenge både våde og kolde, men med et par pauser i kantinen mellem kampene gik det fint. Der blev leveret rigtig god fight og meget fint spil, selvom banerne efterhånden blev godt mudrede og kunne være svære at stå fast på. Alle holdene vandt kampe - og alle holdene prøvede også at tabe kampe. Efter sidste kamp var der medaljer og håndklæder til alle mand. Alt i alt et fint stævne, hvor vi også fik lejlighed til at møde modstandere, som vi ikke så tit løber ind i.

U8-drengene til stævne i Sevel d. 28. juni

I forbindelse med byfesten i Sevel blev der afviklet en lille turnering, hvor U8-drengene fra Mejrup stillede et hold. Kampene var kortere end normalt (10 min.), og det var måske meget godt, for det var både varmt og trykkende. I den indledende pulje mødte drengene VKS, Team Spar og Herrup, og det blev tre jævnbyrdige kampe. Det blev til henholdsvis en 1-0-sejr i den første kamp og to uafgjorte 1-1 kampe i de to efterfølgende kampe. Selvom der var god jævnbyrdighed mellem holdene havde vi både spil og chancer til at være kommet ud af den indledende pulje med tre sejre. Men det var tydeligt, at alle drengene blev mere og mere mærket af varmen, hvilket efterhånden resulterede i manglende koncentration foran målet.
Efter den indledende pulje skulle vi spille mod to'erne fra den anden pulje, som kom fra Ryde. Ryde kæmpede godt og fik scoret det første mål, men i slutminutterne gav vores overtag resultat, og vi scorede to gange. Drengene fandt sammenspillet frem og det gav pote.
Efter kampene var der masser af røde kinder og pustende drenge. Til gengæld var de målrettede ... der var sodavand og slush ice i sigte.

U8-drengene i kamp i Tvis d. 16. juni

Trods en del vind henover boldbanerne i Tvis var det perfekte rammer til en god fodboldoplevelse - sol fra oven, nyklippede græsplæner og forventningsfulde drenge. Endnu engang stod den på kampe mod Aulum-Hodsager - både i første og anden kamp. Statistikken taler til fordel for Aulum-Hodsager, men det var drengene fuldstændig uberørte af. De gik til stålet, og i løbet af første halvleg havde vi bragt os foran med 2-0. Efter pausen spillede vi i modvind, og der gik desværre ikke lang tid før Aulum-Hodsager havde nettet fore gange (det var svært at være dommer og forholde sig neutralt). I den anden kamp startede vi i modvind, så det var op ad bakke. I løbet af de første 10 minutter indkasserede vi tre mål. Det fik vi rettet op på i anden halvleg, hvor det var os der havde det spillemæssige overtag. Desværre fik vi - trods flere store chancer - kun scoret en enkelt. Til gengæld ville jublen over målet ingen ende tage.
Statistik kan jo vendes og drejes, så vi kan vælge et at se det på flere måder. På én måde kan man sige, at vi spillede to kampe, som vi tabte. Men på en anden måde kunne man også sige, at vi spillede fire halvlege, hvoraf vi vandt de to og tabte de to andre! Skal vi ikke vælge den sidste mulighed :-) Under alle omstændigheder fik vi mange gode fodboldoplevelser - særligt vil jeg gerne have lov til at fremhæve, hvordan drengene i et par af halvlegene virkelig kæmpede for hinanden og bakkede hinanden op. Var den ene snydt, så stod den næste klar, og samtidig var de utrolig gode til at opmuntre hinanden. Det var dejligt at se.

U8-drengene i kamp i Mejdal d. 9. juni

I løbet af første halvdel af sæsonen har vi stort set trænet og spillet kamp i tørvejr, men tirsdag aften var det vådt - både til træning i Mejrup og i Mejdal, hvor vi havde et hold afsted til kamp. Det blev til to jævnbyrdige kampe i Mejdal, som vi trak os sejrrigt ud af begge to. Først gjaldt det Mejdal. Langt henne i kampen var der stadig ikke scoret i kampen, men drengene fastholdt den gode gejst kampen igennem og fik i sidste minut puttet en bold ind. Efter en velspillet kamp var det en forløsning også at få lov til at score. I den anden kamp var modstanderen Holstebro. Her gik det straks nemmere fra start, hvor vi hurtigt kom foran 3-0. Til gengæld kom Holstebro godt igen, da vi ikke formåede at fastholde koncentrationen. Samtidig slap kræfterne op, og så måtte vi indkassere to mål. Dog holdt føringen til vejs ende. Våde og trætte kunne drengene se tilbage på et par gode kampe, som de havde megen fornøjelse af. Det er slet ikke så tosset at spille fodbold, og regnen gi'r bare det sidste til tacklinger og fight.

U8-drengene i kamp i Vind d. 3. juni

Det blev en rigtig god aften i Vind for vores U8-drenge. Den kom til at stå på både fodbold og byfest!
Drengene skulle møde Vildbjerg og Tvis. I første kamp mod Vildbjerg blev det til en 3-1 sejr - dejligt at få revanche mod Vildbjerg for den kamp vi tabte til dem i første runde. Dernæst blev det til en 3-0 sejr over Tvis. Drengene fik vist, at de på en god dag ikke har grund til at ligge under for nogen andre hold i rækken - og det gælder iøvrigt også, når det kommer til pandekager og is, som blev serveret i forbindelse med byfesten i Vind. Her blev der også gået til den.

Billede fra kamp i Vind d. 3. juni

Billede fra kamp i Vind d. 3. juni

U8-drengene i kamp i Måbjerg d. 28. maj

Mejrups U8-drenge var afsted med et hold i Måbjerg, hvor der skulle kæmpes mod to Måbjerg-hold. Måbjerg og Mejrup har flere gange mødt hinanden, og det er gået begge veje. Mod Måbjerg 1 blev det til 3-3, og i den sidste kamp mod Måbjerg 2 blev det desværre til et nederlag på 6-2. Drengene kæmpede rigtig flot derude og fornøjede sig med at spille kampene, så trænere og forældre var meget tilfredse.

U8-drengene til fodbold på SAS Arena

Søndag d. 24. maj var der arrangeret fodbold-tur til SAS Arena for U8-drengene og deres familier, hvor vi skulle overvære FCM's kamp mod OB. 45 drenge og fædre samt 4 mødre/søstre var mødt frem. Kom så ikke og sig at fodbold ikke er for kvinder :-) Vi fik pakket bilerne, og så var det ellers afsted til Herning.  
Kampen havde størst betydning for OB, der med en sejr kunne hale ind på Brøndby, men det var FCM, der scorede først. Desværre holdt de ikke stand mod OB'erne, der fik udlignet et stykke inde i anden halvleg, og selvom FCM havde deres chancer (se billede), må vi nok erkende, at OB var farligst mod slutningen, hvor de lagde et godt pres mod FCM-målet. Det blev dog ved 1-1. For en gammel rød 09'er havde de jo været en fjer i hatten at sende de stribede tilbage til Odense med et nederlag, men sådan skulle det altså ikke være.
Efter kampen var der mulighed for at komme ind på banen og strække benene og samle autografer fra FCM-spillerne. Det var en stor succes, og det tog da også noget tid, inden vi fik samling på tropperne. Det var en stor oplevelse at være tæt på spillerne, mærke græsset på SAS Arena og se det flotte stadion fra et andet perspektiv.
Sådan en tur kan vi vist godt gentage en anden gang - og en fransk hotdog eller en god stadion-platte er jo heller ikke at foragte.

Foto: Lars Kofoed

U8-drengene til stævne i Sørvad d. 23. maj 2009

Lørdag formiddag stillede drengene til kamp i Sørvad, hvor de skulle spille to kampe mod Vinding. Der var afbud fra en, mens en anden udeblev, så det var uden mulighed for at skifte ud. Heldigvis havde drengene fået sovet godt ud efter fredag aftens Disney Sjov (og slik). Det blev til to spændende kampe, der resulterede i to sejre. Først blev det til 2-1, efter at Vinding 1 havde udlignet vores føringsmål, men sidst i anden halvleg fik vi puttet en ind. I den anden kamp var forløbet stort det samme, men efter Vinding 2 havde udlignet til 1-1, trak vi fra med tre hurtige scoringer. Vinding 2 kom dog godt igen mod slutningen, hvor de scorede to gange. Kampen sluttede dog med 4-3 til drengene fra Mejrup, hvilket var fortjent set i lyset af, at vi nok burde ha' scoret mindst det dobbelte antal mål. Drengene spillede og kæmpede sig nemlig til et hav af åbne chancer.
Pauserne blev iøvrigt udnyttet rigtig godt af drengene. De var nærmest ikke til at løsrive fra plastboksene med frugt, nødder og rosiner. Måske var det en af grundene til, at de kæmpede så bravt fra start til slut i begge kampe. Depoterne var ihvert fald fyldt op.

U8-drengene i kamp i Struer og Mejrup

Tirsdag d. 13. maj havde vi to hold i kamp. I struer blev det til uafgjort 3-3 mod Hjerm, mens kampen mod Struer blev vundet 4-3. Rigtig flot af drengene i Struer. På hjemmebanen i Mejrup havde vi endnu et hold i kamp. Begge kampe mod hold fra Aulum-Hodsager. Først blev det til et 0-3 nederlag, og dernæst blev det til uafgjort 3-3. Desværre udlignede gæsterne med ganske få sekunder tilbage, efter at drengene havde kæmpet sig tilbage i kampen. Bagude 0-2 hentede drengene gæsternes føring og kom enddag foran 3-2. Men det holdt ikke. Første kamp tabte vi klart, hvis man kigger på cifrene alene, men faktisk siger de intet om, at vi brændte et hav af chancer. Men de skal jo puttes ind, for at de tæller. Vi må tage hatten af for alle de bolde som deres målmand fik fat på.

Billede fra hjemmestævne i Mejrup d. 13. maj

Billede fra hjemmestævne i Mejrup d. 13. maj

Billede fra hjemmestævne i Mejrup d. 13. maj

Billede fra hjemmestævne i Mejrup d. 13. maj

Billede fra hjemmestævne i Mejrup d. 13. maj

U8-drengene i kamp første gang

Tirsdag d. 5. maj 2009 var U8-drengene i kamp for første gang i sæsonen. Et hold var afsted i Tvis, et hold spillede hjemme i Mejrup, mens de resterende var til træning. Der blev givet og taget af et godt hjerte, men ingen tvivl om, at drengene ikke var til at skyde igennem, da de igen trak de hvide spilletrøjer over hovedet, fik de sorte bukser på og de hvide strømper - og der blev gået til den. I Mejrup blev det til 3-3 mod Holstebro 1 og 4-1 over Holstebro 2. Billederne her fra Tvis, hvor det blev til en storsejr over drengene fra Vind, som blev besejret med 11-0, og et knebent nederlag til Vildbjerg, som vandt med 2-0.

Billede fra Tvis d. 5. maj

Billede fra Tvis d. 5. maj

Forældremøde tirsdag d. 14. april 2009

Tirsdag d. 14. april var forældrene til U8-drengene indbudt til møde med trænere og ungdomskonsulent. Der var som vanligt flot opbakning fra forældrene. Med sådan en opbakning kan det kun blive en god sæson.
Trænerne fortalte om forventninger til træningen og til sæsonen samt om sociale arrangementer. Herunder blev træningsmængden drøftet med forældrene, og der var bred enighed om at supplere træningen tirsdag med en gang træning torsdag - på samme tid fra 17-18 - når sæsonen går igang. Trænerne orienterer herom senere, når vi nærmer os turneringsstart. Endvidere blev der ytret ønske om at lægge informationer om kamp, mødetidspunkter med mere på nettet. Der arbejdes videre med idéen. Derudover orienterede ungdomskonsulenten om det arbejde, der foregår i klubben og om de muligheder, der ligger for, at forældrene kan tage del i det. I den forbindelse blev der nedsat et "forældreråd" til at planlægge de sociale arrangementer.
Endnu en gang; tak til forældrene for den flotte opbakning!

Mvh. Henrik, Lars og Carsten

U8-drengene før træning, april 2009

Drengene er klar til træning. Antallet af spillere ligger igen i år på den gode side af 20. Bare flot - og der er plads til flere.

Flot indsats af drengene

U8-drengene fra Mejrup GU leverede en brav indsats i årets første stævne i Bremdal, hvor det blev til en andenplads i den indledende pulje med sejre over Maabjerg og Bremdal.
Placeringskampen mod toeren i den anden pulje blev et tæt opgør med Hurup, der scorede det afgørende mål i forlænget spilletid, lige før vi skulle have afgjort det hele i en straffesparkskonkurrence. Undervejs i turneringen blev det til 4 flotte mål af drengene. Medaljerne var velfortjente."

Fra ventre mod højre er det Jakob, Morten, Rasmus, Mathias og Simon.

Første træning 1. april 2008

25 børn mødte op i regn og blæst og vi havde alle en fantastisk træning start, hvor den ene var mere beskidt end den anden

Da pigerne havde glemt at det var idag vi startede har drengene lovet  at tage dem med næste gang

Pigerne træner sammen med U8 og U9, med Mette Littau som træner, fremover.

Med venlig hilsen
Henrik, Lars og Carsten

Drengene klar til kamp i Tvis

Indendørs 2008/2009

Tilknyttet fil:    Indendørs (32 Kb)

Kontaktperson i UU

Paul Simonsen
T. 2872 0339

Opdateringer


26.4.22U6 Drenge/Piger (MIX)
19.4.22U8-9 piger
14.4.22U6 Piger
3.4.22U10-11 Piger
3.8.21u19 Drenge (årg. 03/04)
3.8.21Ikke i brug
22.7.21U16 Drenge
3.6.21Tilmeld spiller
3.5.21U14 Drenge
11.4.21U12 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk