Kampreferat serie 2 efterår 2011


Kommer senere

MGU - Herning Fremad (4-0) Søndag den. 14. august

Fantastisk og solid start på tilværelsen i serie 2 er vel overskriften på en god dag for vores hold. En første halvleg, hvor der kun var et hold på banen og en anden, hvor vi styrede kampens begivenheder uden at spille os helt ud.

Selve optakten til kampen har været god med masser af spillere til træning. 4 gode trænings kampe i Hodsager cup, hvor vi vandt over to serie 2 hold og tabte 3-0 til Aulums serie 1 hold og ligeledes tabte knebent til Lemvigs jyllandsserie hold 1-0 om trediepladsen i turneringen. Så vi gik til dagens kamp mod Herning med oprejst pande og god selvtillid.

En selvtillid som udmøntede sig i en fantastisk første halvleg fra vores side. Vi førte 4-0 ved pausen og kunne vel have ført med mindst 3 mål mere, hvis vi havde scoret på vores chancer.
Første mål faldt  efter 8 minutter, da Jeppe flot tilkæmpede sig bolden og spillede Lars Jakobsen, som med en stikning på tværs fandt Henrik, som sikkert scorede.
Vi spillede godt, men skulle helt hen til 8 minutter før pausen før Jeppe Madsen fik hul på bylden med en friløber, som sikkert blev omsat. Kort efter blev Jeppe igen spillet fri i dybden og omsatte igen sikkert. Kort før pausen scorede Henrik Madsen så med et godt hovedstød efter et hjørne.

I anden halvleg var vi igen det bedste hold på banen, men formåede ikke at skabe chance på chance som i første. Dem vi havde fik vi ikke omsat til mål.

Alt i alt en kamp, hvor forsvaret stod solidt og stækt. Vores presspil gjorde, at Herning ikke kunne holde fast i bolden i længere tid af gangen, og vores offensiv var vekslende med masser af god og iderig pasningsspil, som skabte masser af chancer.

Herning Fremad var sikkert placeret i serie 2 sidste sæson, så vi er glade for vores sejr, men ved godt at træerne hermed ikke vokser ind i himlen. Så vi går med god selvtillid og viljen til at ville fighte, når vi på torsdag møder Ulfborg på udebane. De nye spillere er faldet godt til, og vi har masser af gode spillere at tage af til kampene. Men skønt at have et luksusproblem :-)

Holdopstilling

Mogens Cleansheet
Claus, Lars Daather, Frank, Bang
Lars J, Smedsgaard, Jonas, Nikolaj
Henrik Madsen, Jeppe Madsen

På bænken var Anders Daather, Nuser og Jesper Guld

Kampens spiller blev fuldt fortjent Jonas :-)

SHN Ulfborg - MGU (1-4) Torsdag den 18. august

I fantastisk fodbold vejr gik vi på banen i Ulfborg med lysten til præstere, som i vi gjorde i kampen mod Herning. Desværre formåede vi ikke at finde det spil frem, som vi ved, at vi kan spille. I forhold til kampen før var der skiftet ud på 4 positioner, og vi havde nye folk på back pladserne og den centrale midtbane. Dette er dog ikke en undskyldning på det manglende resultat, da det var hele holdet som spillede et niveau under det vanlige.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, og endte med en et måls føring til Ulfborg, da et boldtab og manglende clearing på egen banehalvdel efter 16 minutter gjorde, at en Uflborg spiller på kanten af offside kom alene mod Mogens, og omsatte chancen til mål. Efter målet havde Ulfborg en god periode på 10 minutter, hvor vi ikke var i balance. Dog kom vi fint igen, og gik til pausen med en følelse af, at vi sagtens kunne få et resultat med hjem.

Dog gik der kun 3 minutter af anden halvleg, da en opspils fejl endnu engang kostede os. En kold spand vand i hovedet som lige tog pusten fra os.
Vi vil helst være et boldspillende og boldbesiddende hold, men når fejlafleveringer og ospils fejl forekom, forsøgte vi at sadle om og tog de satsninger, som vi håbede på at kunne vende slaget. Det skal et hold også kunne, men ligelidt hjalp det.
Ulfborg kom til en del chancer, hvor vi blev fanget i ubalance og hvor vi kom til at se mere end middelmådige ud. Det resulterede også i et 3-0 mål inden Bang med en halv time igen flot fik reduceret på en halvflugter. Det gav os igen gejst, men samtidig må vi erkende, at det ikke var nok.
Det blev 4-1 med 10 minutter igen og game over.

Dette var ikke en god kamp fra vores side, men den tager ikke viljen og lysten fra os. En godkendt første halvleg og en anden halvleg, hvor Ulfborg var bedre end os.

Vores presspil, vores nærkampe og vores evne til at holde fast i bolden skal forbedres til næste opgave mod HB, og bliver de det, så leverer vi også et godt resultat der. Vi er kommet en række højere op, så vi skal også lige finde vores fodfæste, og så er der ingen tvivl om at vi kan begå os. En kamp som den mod Ulfborg er gode lærerpenge at betale. Især når alle på holdet kan se, hvad manglerne er. Det er kun godt at have noget at arbejde med til træning ;-)

Næste kamp bliver som nævnt et spændende lokal opgør mod HB på tirsdag.

Holdopstilling

Mogens
Bræmer, Lars Daather, Frank, Per
Lars J, Bang, Nikolaj, Nuser
Henrik Madsen, Jeppe

På bænken var Anders Daather og Byrdal

Kampens spiller blev vores debutant Per :-)

MGU - HB (1-1) Tirsdag den 23. august

Efter en flot sejr og et skidt nederlag var vi nu tilbage på Eurocon Arena, hvor vi skulle revancherer os ovenpå kampen i Ulfborg. Desværre blev det en kamp på det jævne, hvor vil til tider i anden halvleg viste vilje, fight og forholdsvis godt spil, men som samtidig også viste, at der er ting, der kan forbedres. Resultatet 1-1 var vel et fair resultat set over hele kampen.

Første halvleg var ikke nogen god oplevelse fra vores side. Vi spillede for langsomt, og kunne ikke får flyttet bolden hurtigt nok til rigtig at kunne ryste Holstebros organisation. Villigheden til løbe de "sure" meter for hinanden og vise at man ville vinde den her kamp, var ikke nok til stede. Det var lidt gå-fodbold.
Dog er halvlegen meget jævnbyrdig. Vi har en enkelt friløber, men Lars Hansen var lidt ude af balance efter et godt løb. I stedet kommer HB foran på en fejlvurdering i forsvaret.

I anden halvleg blev der vist helt anderledes vilje, fight og attitude. Allerede efter få minutter blev indskiftede Jeppe spillet fri i dybden, hvor han overplacerer sin afslutning alene med målmanden. Dette viste sig dog at være startskudet til et godt tryk mod HB målet og udligningen km fortjent, da Jeppe opsnappede en nedfaldsbold og rundede målmanden og omsatte sikkert.
Der var stadig masser af tid og vi kreerede stadig godt med chancer, men kunne ikke få dem ind. Samtidig må vi også indrømme at vi stadig gav HB nogle kontramuligheder med opsspilsfejl der gør, at vi bliver fanget i ubalance.

Alt i alt en kamp på det jævne. Vi er oprykker og lærer stadig, men samlet set efter de første 3 kampe har vi fornemmelsen af, at vi sagtens kan være med. Vi ved vi kan skabe chancer. Vi skal blive bedre til omstillingen, når vi mister bolden, så forsvaret ikke bliver solgt på fejl længere oppe på banen.

Næste kamp er et vaskeægte lokalopgør på udebane mod Måbjerg på lørdag kl. 15.00:-)

Holdopstilling

Mogens
Lars Hansen, Lars Daather, Frank, Per
Lars J, Smedsgaard, Bang, Nikolaj
Henrik Madsen, Anders Daather

På bænken var Byrdal, Bræmer og Jeppe Madsen

Kampens spiller blev fortjent Jeppe Madsen ;-)

Måbjerg - MGU (0-2) Lørdag den. 27. august

Efter et par halvsløje kampe fra vores side formåede vi at rejse os mod lokalrivalerne fra Måbjerg IF. Det viste sig at være en kamp, hvor vi kontrolerede kampens begivendheder og vandt fortjent 2-0. Sejren kunne være blevet større, hvis vi havde scoret på de muligheder som bød sig.

I første halvleg tog det os lige 10 minutter før vi kom ordentlig igang. Vi havde en del folk på forholdsvis nye positioner, som lige skulle finde sig selv. Men da det så var sket var vi også det bedste hold i halvlegen. Måbjerg kunne dog være kommet foran 1-0 på et godt langskud, men vores nye målmand Peter fik flot klaret situationen. Peter stod faktisk en rigtig god kamp og klarede de chancer og indlæg der var. Vi kom foran 1-0, da Lars Hansen flot tog bolden med sig fra venstre kant ind i banen og fra kanten af feltet satte den fladt forbi Måbjerg Målmanden.

I anden halvleg blev vi ramt af 2 gule kort, som gjorde at vi stod langt tilbage i banen og levede meget på kontra angreb. Vi så dog rigtig farlige ud på vores angreb, og med lidt mere kølighed og overblik burde vi have omsat chancerne til flere mål.
Det var dog også i undertal at formåede at komme foran 2-0, da Jeppe Madsen blev spillet fri i dybden og rundede målmanden. 2-0.
Måbjerg havde også chancer, da vi havde trukket os noget tilbage, men som nævnt, tog Peter sig godt af det.

Alt i alt en god kamp fra vores side og vi glæder os til næste weekend, hvor topholdet Skjern kommer på besøg på Eurocon. En kamp vi helt sikkert kan vinde, hvis vi forbereder os godt. Vi er ikke skræmte over nogen af holdene i denne serie 2 pulje, hvilket ikke er så tosset endda af et oprykker hold :-)

Holdopstilling

Peter
Jonas Holmkjær, Bræmer, Mosekjær, Byrdal
Klaus Hansen, Smedsgaard, Bang, Lars J, Lars Hansen
Jeppe Madsen

På bænken var Anders Daather, Henrik Madsen og Morten Lorentzen

Kampen blev fuldt fortjent vores unge målmand Peter :-)

MGU - Skjern (4-3) Søndag den 4. september

I fantastisk sensommervejr og med mange tilskuere på Eurocon Arena formåede andetholdet og hive en flot og vildt vigtig sejr hjem. Sejren over Skjern, som før dagens kamp havde maksimum point, betyder vi er med i den sjove halvdel indtil videre i rækken. En flot 3. plads kan vi prale over, og ingen tvivl om at vi kan slå alle hold i rækken, når vi kan vinde mod et hold som Skjern. Vores bundniveau skal hæves, og så må vi se hvor vi ligger efter 14 kampe :-)

Selve kampen var en rigtig god serie 2 kamp på højt niveau. To gode og aggresive hold med få svagheder var, hvad der kom på banen. Skal der findes et svagt led hos Skjern, var det måske deres målmand, som så noget usikker og svag ud i flere situationer.
Det valgte vi også at udnytte efter 14 minutter, hvor Smedsgaard fladt sendte bolden forbi deres keeper. Næste mål blev scoret, da målmanden villle drible, men mistede bolden til topscorer Jeppe Madsen, som sikkert sendte den ind efter en halv time.
Inden pausen blev det også 3-0, da Jeppe igen flot scorede.

Anden halvleg startede igen med god fodbold fra begge hold. Klaus Hansen gjorde det til 4-0 med 25 minutter igen. Herefter var sejren sikkert hjemme. Troede vi!!! Skjern fik reduceret efter 67 og 69 minutter, hvilket rystede os en del og gav Skjern vilje og fight. Efter 80. minut får de scoret igen, og vi var rystet og trætte. Det var ren nervekamp sidste del af kampen, men heldigivs formåede vi at holde stand.

En skøn sejr som vi kan tage meget med fra. Skjern er et super hold, så efter kampen var vi lettede og vildt glade for sejren. Næste kamp er på lørdag mod Struer på udebane. Hvis de altså vælger at stille hold til den her kamp :-)

Holdopstilling

Mogens
Bang, Anders Daather, Frank, Per
Lars H, Lars Daather, Smedsgaard, Bræmer, Klaus H
Jeppe

På bænken var Ronni, Lorentzen og Lars Jakobsen

Kampens spiller blev fuld fortjent topscorer Jeppe Madsen

MGU - Tjørring (3-2) Søndag den 18. september

Endnu en sejr blev ført til kontoen, så vi nu befinder os alene på andenpladsen med kun 2 point op til Skjern på førstepladsen. Desuden har vi skabt os 3 point ned til 3. pladsen, så alt har formet sig langt bedre end vi havde turde håbe på. Vi har fundet ud af, at vi har et godt hold, hvor alle spillere som har været inde over, byder ind med godt spil.

Dagens kamp mod Tjørring var en spændende og begivenhedsrig kamp med intensitet, chancer, røde og gule kort. Så tilskuerene fik noget for deres fremmøde. Tjørring er et godt hold og når sæsonen er ovre vil de ligge højere end deres nuværende placering.

Første del af første halvleg var meget lige, måske endda med Tjørring som det bedste hold. Vi sad ikke tæt nok i nærkampene og udeholdet var dominerende. Første halvleg og kampen som helhed blev dog ændret da Tjørring efter godt 20 minutter fik direkte rødt, da Bræmer blev slået ned af en Tjørring spiller.
Vi kom bedre ind i det og fik mere ro på spillet. Efter ca. en halv time kom vi foran, da Nikolaj flot driblede ind i banen og fra kanten af feltet flot satte den forbi deres keeper.
6 minutter senere kom vi ydligere foran da Jeppe efter et indlæg steg til vejrs og headede den flot ind.
Tjørring var frustrede og følte sig lidt bortdømt. Bl.a. fik de også et gult kort i første halvleg.

Anden halvleg var vi spilstyrende og burde have lukket kampen tidligere. Vi spillede ikke prangende og havde af og til usikker boldomgang. Dog kom vi foran efter 79 minutter, da Jeppe flot fandt Nuser, som scorede til 3 - 0. Så burde kampen være lukket og død, men ligesom sidste kamp mod Skjern formåede vi ikke at lukke af.
Efter 82 minutter scorede de til 3-1 og efter 87 minutter til 3-2 på et flot langskud.
De sidste 6-7 minutter endte så helt unødvendigt med nervøst spil fra vores side. Vi formåede dog endnu engang at holde stand, og kunne dermed sætte 3 skønne point ind på kontoen.

Vi er halvvejs igennem sæsonen og ligger fortjent som et tophold. Dog må Skjern dog stadig ses som kæmpe favoritter til oprykningen, da det har et vildt stærkt hold.

Holdopstilling

Mogens
Bræmer, Anders Daather, Frank, Per
Klaus Hansen, Lars Daather, Jonas, Nikolaj
Lars Jakobsen, Jeppe Madsen

På bænken var Bang, Nuser og Thomas

Dagens spiller blev fuldt fortjent Nikolaj Thorngaard

Herning Fremad - MGU (3-4) Lørdag den 24. august

Sidste halvdel af sæsonen blev påbegyndt med 3 gode point på udebane mod et svagt Herning Fremad hold. Det til trods så formåede vi aldrig at spille flydende og pænt fodbold spil. Boldomgangen var for langsom og der blev lavet flere pasningsfejl i opspillet.
Alt var dog ikke helt skidt. Vi havde chancer nok til at denne kamp aldrig havde behøvet at blive spændende.

Første halvleg var meget lige. Efter 21 minutters spil fik vi et frispark på kanten af feltet, som Lars Jakobsen sendte over muren og op i det korte hjørne.
Efter 37 minutter udlignede Fremad. Vi fik dog alletiders mulighed da Jeppe kort før pausen blev nedlagt i feltet af deres bagerste mand. Rødt kort og straffe til os. Den største chance af alle blev dog ikke omsat til mål, da Lars Daather sparkede på stolpen.

Kort inde i anden halvleg leverede Mosekjær en lækker lang bold til Lars Daather som fik revancheret sig og scoret til 2-1 føring.
Efter 67 minutter fik Fremad udlignet, i en periode, hvor vi havde et gult kort.
Kampen var ikke spciel god på dette tidspunkt, men efter 73 minutter steg Anders Daather til vejrs og scorede flot efter et hjørne.
Kampen blev reelt afgjort med 5 minutter igen, da Lars Daather med et flot langspark sendte bolden op i hjørnet.
Lige før slutfløjtet sov vi igen i forsvaret og Fremad fik reduceret.

Som sagt ikke vores bedste kamp, men det beviser også, at man er et godt hold, når man hiver 3 point på en dårlig dag :-) Ulfborg og Skjern vandt begge uden kamp, så alt er lige i toppen af rækken. Næste opgave er topopgør hjemme mod Ulfborg, så det er en kamp vi glæder os til.

Holdopstilling

Mogens
Bang, Bræmer, Mosekjær, Per
Klaus Hansen, Lars D., Lars J., Smedsgaard, Thorngaard
Jeppe

På bænken var Anders Daather og Lars Nielsen

Dagens spiller blev Lars Daather

MGU - SHN Ulfborg (1-1) Søndag den 2. oktober

Dette var kampen, som skulle afgøre hvem af holdene der helst ville være udfordrer til Skjern, som efter lørdagens sejr er storfavorit til oprykningen. Hverken Skjern eller os formåede dog at vinde, så dagens store vinder må siges at være Skjern.
Selve resultatet af dagens kamp må siges at være ret så retfærdig. Det var ingen flot eller stor kamp at være tilskuer til. Dertil var der for meget på spil, og samtidig så er Ulfborg og Mejrup to meget jævnbyrdige hold. Lige et niveau under Skjern.

Første halvleg var ingen stor oplevelse. Få chancer til begge hold. Nærmest var vi nok, da Jeppe Madsen headede på overliggeren. Vi havde optræk til flere. Samtidig formåede vi ikke at undgå pasningsfejl i opspillet, som var et af vores fokus punkter inden kampen, da Ulfborg er gode i omstillingen. Dog formåede de dog heller ikke at skabe de store chancer.

I halvlegen lavede vi et par ændringer, men stadig var spillet ikke prangende fra vores side. Det var det heller ikke fra Ulfborgs side, men ikke desto mindre formåede det i den første halvdel af anden halvleg at komme foran 1-0, da vi bliver fanget i netop en omstillling.
Åbenbart var det momentet, som skulle gøre, at vi vågnede lidt op. Den sidste halvdel af halvlegen var vi det bedste og havde bolden mest. Vi kom frem til flere chancer, dog uden at omsætte dem. En fik vi da i kassen, da Jeppe igen var på det rette sted, da en bold blev headet ind i hovedet på ham og han omsatte sikkert. Der var 20 minutter igen, og selvom vi pressede mest på udeblev sejrsmålet.

Alt i alt et fair resultat i en spillemæssigt halv kedelig kamp. Vi er glade for at vi ligger alene på andenpladsen som oprykkerhold, men meget skal flaske sig, hvis der igen skal skabes spænding om oprykningen. Vi glæder os til de sidste kampe, og vil gøre vores for at denne spænding indtræffer ;-)

Holdopstilling

Mogens
Mosekjær, A. Daather, Frank, Per
Lars J, Jonas, Smedsgaard, Lars Hansen
Bræmer
Jeppe Madsen

På bænken var Lorentzen, Klaus Hansen og Jonas Holmkjær

Dagens spillere var

HB - MGU (0-2) Tirsdag den 11. oktober

Flot og fortjent 2-0 sejr ude over et stærkt besat HB hold. Målene scoret i anden halvleg af hhv. Anders Daather og topscorer Jeppe Madsen.

Holdopstilling

Kampens spiller blev fortjent Jonas Holmkjær

MGU - Måbjerg (1-1) Søndag den 16. oktober

Afslutningen på sæsonen nærmer sig, og vi formår at holde os fast i toppen af tabellen. Kampen idag skulle dog nok have kastet 3 point af sig, for at vi kunne leve i håbet om oprykning. Men set over hele sæsonen så er det nok også fuldt fortjent at Skjern rykker op i serie 1. De har scoret cirka 20 mål flere end os og indkasseret en kasse mindre. Det betyder dog ikke at vi ikke vil kæmpe vores chance. Om ikke andet, så vil vi bibeholde vores flotte andenplads ;-)

Dagens kamp mod Måbjerg var vigtig for begge hold. Måbjerg kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning og vi kæmper som sagt om oprykningen. I fantastisk fodboldvejr og på Eurocon Arena fik dagens tilskuere en intens kamp, hvor begge hold havde gode perioder.

Vi startede godt og havde optræk til flere gode chancer. Dog var det Måbjerg som efter et kvarter kom foran, da begge vores centerforsvarer blev fanget ude af balance, så Måbjerg let kunne gøre det til 1-0.
Vi fik det dog rystet af os og fik udlignet i sidste halvdel af halvlegen, da et flot opspil sikkert blev omsat til mål af Jesper Smedsgaard.

I anden halvleg havde vi 2 kæmpe chancer, som burde have givet mål. Ligeledes havde Måbjerg også chancer som kunne afgøre kampen. Vi handicappede også os selv, da vi stort set spillede i undertal de sidste 20 minutter pga. gule kort.

Kampen endte 1-1, som må siges at være et retfærdigt resultat.
Næste kamp bliver en spændende en af slagsen, som skal vindes, hvis vi skal gøre os forhåb om spænding i de efterfølgende 2 sidste kampe. Topholdet Skjern venter på udebane næste lørdag. Det er en vind eller forsvind kamp, men vi ved da, at vi kan slå dem, som vi har gjort tidligere i sæsonen ;-)

Holdopstilling

Mogens
Bang, Anders Daather, Andreas, Per
Lars Hansen, Mosekjær, Smedsgaard, Lars Jakobsen
Bræmer
Klaus Hansen

På bænken var Lasse Bro, Jonas Holmkjær og Thomas Clausen

Dagens spiller blev Mogens 'almost cleansheet' Andersen ;-)

Skjern - MGU (1-2) Lørdag den 22. oktober

Fantastisk er vel det ord som dækker bedst over, hvordan kampen kan beskrives kort ;-) Vi har med sejren over Skjern sørget for at afgørelsen på serie 1 sæsonen går helt ned til absolut sidste kamp lørdag den 5. november.

Der var i Skjern lagt op til den helt store oprykningsfest. Masser er tilskuere, gratis madi pausen, øl og vand, store opslag i lokalavisen og et kampprogram, som også beskrev, hvor meget de ville op netop i kampen mod Mejrup. Desværre for Skjern så fik vi spoleret det, og fik givet dem noget at tænke over inden deres sidste 2 kampe.

Vi spillede måske sæsonens bedste kamp. Alle spillere havde den rette indstilling og tænding, og når man løb inde på banen kunne man mærke kampen igennem at vi mentalt var ovenpå. Chancemæssigt var det måske fifty fifty, men boldmæssigt var vi på dagen en klasse over Skjern.

Første halvleg bølgede frem og tilbage, og var med chancer til begge hold. De mange tilskuere fik en god intens omgang fodbold mod to jævnbyrdige hold. Dog uden mål.

Anden halvleg var kun 30 sekunder gammel, da Skjern fanger os i en omstiling og scorer til 1-0. En kold spand vand i hovedet og opryknings stemning på lægterne.
Vi formår dog hurtigt at ryste det af os, og kommer med talrige gode angreb ned mod Skjern målet. Nogle chancer størrer end andre.
Vi skal dog helt ind i det sidste kvarter, da vi i undertal formår at score. Lasse Bro helflugter flot en bold i langt hjørne, med efterfølgende krampe ;-)
Lasse får dog styr på stængerne og 5 minutter før tid scorer han endnu engang. Denne gang fra næsten 0 grader banker han den indenom målmanden op i nettaget.

2-1 blev kampens resultat. Det er pga. kampe som dem her man elsker at spille fodbold. Næste kamp vinder vi uden kamp over Struer. I sidste kamp venter Tjørring på udebane. Skjern har Herning Fremad i næste runde, og så venter 3. pladsen Ulfborg i deres sidste kamp. Skjern er et rigtig godt fodbold hold og rykker formentlig op. Men ingen kan tage fra os, at vi har givet dem noget og tænke over, og at vi vil kæmpe til sidste minut for at sikre os den oprykning. Får vi den ikke, så har trods alt formået at sikre os en vanvittigt flot andenplads i vores debut sæson i serie 2 ;-)

Holdopstilling

Jonas Holmkjær, Anders Daather, Frank, Bang
Lars Hansen, Lasse Bro, Smedsgaard, Lars Jakobsen
Lars Bræmer
Klaus Hansen

På bænken var Morten Mosekjær og Lars Nielsen

Kampens spiller blev fuldt fortjent Lasse Bro ;-)

Tjørring - MGU (0-4) lørdag den 5. november

Vi formåede at få den afslutning på sæsonen, som vi ønskede. Vi levede i håbet om oprykning og vandt fuldt fortjent vores udekamp mod Tjørring, som ikke havde noget og spille for...
Det var dog ikke nok til oprykning, da Skjern som forventet satte Ulfborg på plads på hjemmebane og fortjent rykkede op. Vi er dog super glade og tilfredse med vores flotte andenplads. Vi har kun tabt 1 kamp i vores debutsæson i serie 2, hvilket er en færre end Skjern... Vi har ligeledes 12 point ned til nummer 3 i puljen... Det havde vi ikke turde drømme om inden sæsonstarten ;-)

Vi var opsatte på at slutte godt af.. Kampen mod Tjørring var nok ikke den allermest spændende og seværdige kamp. Tjørring var umotiverede ift. hvis der havde stået noget på spil... Banen var tung og i vildt dårlig stand, så det gjorde ikke betingelserne bedre...
Jeppe Madsen scorede 2 mål i første halvleg, så vi kunne gå til pausen 2-0... Første mål var en ren perle ;-)

I anden halvleg satte vi tingene på plads med ydligere 2 mål af hhv. Lasse Bro og Klaus Hansen på straffe...

Alt i alt en fantastisk sæson med god gejst og sammenhold på holdet ;-) Vi går næste sæson i møde med god tro på tingene... Nu vil vi bare koble lidt af fra fodbold og nyde en velfortjent vinterpause :-)

Holdopstilling

Mogens CLEANSHEET ;-)
Jonas H, Anders Daather, Frank, Bang
Lars H, Smedsgaard, Mosekjær, Lars Jakobsen
Lasse Bro
Jeppe Madsen

Kampens spiller blev fuldt fortjent vores unge topscorer Jeppe Madsen, som har nettet 11 gange ;-)

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk