Microfodboldskole 2013


Microfodboldskole 2013

Mejrups fodboldafdeling har i denne weekend afholdt microfodboldskole.

36 børn i alderen 6-8 år har sammen med far eller mor – eller en anden voksen – har haft 12 fornøjelige timer på grønsværen i Mejrup.

Det er min absolutte favorit blandt DBUs mange tiltag! Det indeholder alt det gode. Kvalitstid børn og voksne imellem, frisk luft, motion, fodbold, samvær og sjove aktiviteter med andre børn (og voksne). Og glade uspolerede børn, der kommer med et stort smil i ansigtet og som accepterer alt – bare de får lov at spille fodbold og lege sammen!

Og selv de voksne har smil på læben gennem hele forløbet!

Vi har haft 3 trænere i gang. Philip Blom, Åse Sätervoll og Laura Poulsen. Alle er trænere i Mejrups pigeafdeling og gjorde et fantastisk stykke arbejde og plantede et meget positivt indtryk hos alle. Fra U15 piger fandt vi 3 friske trænerassistenter i Sidsel, Cathrine og AC. En suveræn flok, der klarede alle udfordringer – og som på banen viste både børn, voksne og ”den lille runde” den helt rette passion.

Som trænerleder havde vi igen i år Per Dam. Han styrer begivenhederne under weekenden. Med en dejlig rolig og pædagogisk tilgang til alt, så kan det kun gå godt. Per er næsten ”groet” fast på microfodboldskolen. Det er i hvert fald 2. år i træk – og lur mig, om ikke han napper næste år med også!

Man hører altid skønne historier under en fodboldskole. I år blev det lidt for meget for en ung herre, at der hele tiden skulle forklares noget af træneren. Så helt klogt råbte han: ” Hallo, kan vi nu ikke bare komme i gang!”

Eller knægten der i søndag morgen svarer på mit spørgsmål om, hvorvidt det har været sjovt på fodboldskolen? ”Ja, det har det i hvert fald være de seneste par dage, men jeg ved jo ikke endnu med i dag” Det kunne han jo sådan set have ret i, men jeg er nu sikker på, at også søndagen faldt i knægtens smag!

Forældrenes rolle på en microfodboldskole er stor. Det handler om at skabe tryghed for børnene, det handler om kvalitetstid. De har derfor været både målstolper, målmænd, boldkastere og heppekor. De har leget tagfat, tre på stribe og har været med rundt i forhindringsbanen.

Jeg er sikker på, at weekenden har budt på oplevelser før børn såvel som for voksne. Og vi har fået masser af positive tilkendegivelser.

Mejrup kan det pjat! – og vi var nok engang velsignet med et fantastisk vejr!

Tusind til Per Dam for et forrygende stykke arbejde som trænerleder. Tak til  Åse, Laura og Philip for en flot trænerindsats og til Cathrine, AC og Sidsel for et godt stykke arbejde som assistenter.

Og naturligvis til alle de 36 skønne unger og de 36 hjælpsomme og aktive voksne!

Dorthe B, skoleleder.

Billeder fra fodboldskole

Billeder

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk