Dame S2 Kampreferater 2013


Serie 2: Hover/Ølstrup - Mejrup GU (1 - 9)

Årets sidste kamp skulle vise sig at blive en sand Mejrup-opvisning! Vildbjerg var på forhånd sikret puljens førsteplads, så der var "kun" andenpladsen tilbage at spille om. Måske var Hover/Ølstrups tanker på morgendagens pokalkamp. I hvert fald ville vi det meget mere end dem. Efter to minutter startede det, der senere skulle vise sig at blive en reel nedsabling af de orangeklædte. Lisbeth bliver spillet fri foran mål og scorer sikkert. Ti minutter senere er selvsamme Lisbeth på spil igen. Med en vild og voldsom styrke river hun sig løs fra to stakkels forsvarsspillere og bringer os i front 2-0.

Hover/Ølstrup har en habil angriber, men det lykkes Jane at pille glansen fuldstændigt at hende. Forsvaret er godt spillende over hele linjen, hvilket giver os mange gode muligheder frem ad banen. Simone Sand og Julie Lauridsen viser pasningsspil af høj klasse. Til sidst lægger Julle en flot bold til Lisbeth, som Lisbeth endnu engang omsætter til mål. 3-0 til os - og pludselig kan vi det hele! Flot pasningsspil, overblik i opspillet, tekniske detaljer og ikke mindst så VIL vi det bare så meget mere end vores modstandere.

Kort før halvleg sætter Lisbeth koldt en inderside på fra kanten af feltet, og så kan vi gå til pause med en 4-0-føring.

Anden halvleg fortsætter som første sluttede: Stort set alt spillet går mod det ene mål. Lisbeth aka. Tarok er ikke færdig endnu og øger føringen til 5-0. Herefter vil andre være med i legen. Linde, der i dagens kamp fik comeback efter et efterår i militæret, scorer til 6-0. Linde er på spil igen kort efter, hvor stolpen dog står i vejen.

Der er ganske simpelt ikke meget for Hover/Ølstrup at stille op, når vores offensive spil fungerer, som det gør i denne kamp. Således må de ty til ufine midler, som giver straffespark til os. Henriette Lund går resolut mod bolden og scorer sikkert.

Hover/Ølstrup får reduceret på vel nærmest den eneste fejl, vi laver i dag. De får imidlertid ikke lov til at glæde sig længe over målet. "Tarok" befinder sig stadig på løbsbanen med skyklapperne på, og det er der bare ingen våben mod i dag - så det bliver 8-1 til os.

Kort før slutfløjt scorer Julle, hvad der må kandidere til årets mål på Hover Stadion! Charlotte Bech sparker et af sine mange gode hjørnespark. Julle timer perfekt sit løb gennem feltet og scorer på flyvende hovedstød. Flot afslutning på en super kamp!

Man kommer ikke uden om stor ros til Lisbeth Skjødt, der med seks mål var i en klasse for sig. Men generelt var der gode præstationer over hele linjen.

Vi kan se tilbage på en halvsæson, hvor vi har haft nogle meget svingende præstationer. At vi ender med puljens bedste målscore og samtidig har scoret klart flest mål, vidner om, at vi til tider har leveret i særklasse. Omvendt har vores bundniveau simpelthen været for lavt, og det har vi tabt for mange kampe på. Nu venter der en fortjent vinterpause, og så er vi klar til foråret, hvor målet (igen) må være at blande os i den absolutte topstrid.
Én ting er indiskutabel: Mejrup GU har nogle fantastiske Serie 2 girls!

Serie 2: Mejrup GU - Spjald IF (4 - 3)

Næstsidste kamp i år var imod Spjald, der er et fysisk stærkt mandskab. Vi kom således også under pres fra start. Kampen var kun få minutter gammel, da Spjald bragte sig i front efter en god omstilling.

Målet gjorde dog, at vi vågnede op og begyndte at spille det spil, vi kan. Hvor Spjald primært spillede på lange bolde frem til deres angriber, spillede vi os frem til chancer. Efter et kvarters spil erobrer vi bolden på midten af banen. Bolden ender hos Julie Jensen, der er søgt frem fra kanten. Julie runder elegant Spjalds keeper og scorer som den største selvfølgelighed sit første mål. Kort efter er Cecilia Kirk på spil på højrekanten. Med lidt hjælp fra vinden går Kirks skud/indlæg på smukkeste vis i mål.

Vi fortsætter det gode spil, og kort før pausen spiller Kirk og Henriette flot Line Kallesøe fri. Kalle er skarp i dag og scorer sikkert til pauseføring 3-1.

I anden halvleg kom vi til at hænge lidt for langt fra hinanden, og det kunne til tider se ud, som om kommunikationen manglede lidt. Om det var det, der udløste en "koger" fra keeper Vibeke Nielsen, vides ikke. Men Vibse valgte at bruge hænderne uden for feltet, hvorefter Spjald omsatte chancen til reducering 3-2.

Men når det kniber, er det fantastisk, at have spillere, der kan, vil og tør gå forrest! Henry tager sagen i egen hånd (fod), sætter et par spillere af og scorer til 4-2. Så var der ikke mere i Spjald - troede vi. Lidt heldigt får de reduceret til 4-3, og de sidste minutter bliver noget nervepirrende. Men vi holder skansen og tager en, synes vi i hvert fald selv, fortjent sejr set over hele kampen.

Kampen gav debut til U18-spiller Lone Graversen. Lone kom ind i angrebet og fik med sin hurtighed lagt et godt pres.
Julie Jensen og Julie Lauridsen spillede ligeledes en rigtig god kamp.

Sæsonens sidste kamp er på lørdag d. 19/10 i Hover. Med en sejr har vi chancen for at slutte på puljens andenplads.

Serie 2: Mejrup GU - Klitten BK (9 - 1)

Efter en ''stime'' på 3 nederlag, blev weekendens kamp forhåbentligt et vendepunkt for serie 2 damer. Fra kampens start var der kun et hold på banen. Masser af gejst og inspirerende positionsspil frem af banen, anført af specielt af Henry, Kalle og Kirk, skabte et væld af chancer til holdet. Specielt Henry og Kalle fandt hinanden, som 2 siamesiske tvillinger, og i løbet af det første kvarter afgjorde det reelt kampen. 3 flotte scoringer, samt andre flotte angreb, knækkede i den grad gejsten hos Klitten, så det var svært at se hvordan man kunne have tabt til dem i den første kamp.

En enkelt blunder gav dog Klitten chancen for at komme tilbage i kampen igen, men på 2 flotte scoringer af Laier og Kalle, var roen genskabt på sidelinien og pauseføringen på 5-1 skabt. Ikke et mål for stort, snarere 3-4 stykker for lille.

I anden halvleg fortsatte det gode spil, med masser af chancer og flotte angreb, som kulminerede med yderligere 4 mål, samt stolpeskud af Kirk. Toppen af kransekagen var dog Bechs missil op i modsatte målhjørne til 8-1, samt da Henry ''glemte'' at dukke sig og derved scorede på et fremragende hovedstød.

Generelt en præstation i særklasse, over hele linien. Fight, Power og masser af lyst til at spille var ingredienserne i en cocktail, som specielt Klittens spillere fik galt i halsen. Flot debut på back-pladsen til Tina, men alle skal have ros for en flot fight.

Serie 2: Herning KFUM - Mejrup GU (4 - 2)

Efter to nederlag i træk var spillerne sejrshungrende. Vi havde før kampen snakket om, at Herning har nogle fysisk stærke spillere, som der skulle lukkes af for. Desværre var det, som om vi ikke var helt klar fra start. Efter et par gode redninger fra Julie Lauridsen i målet (den ene mere seværdig end den anden), måtte hun se sig passeret. Herefter var det dog, som om vi vågnede! Midtbanen fik fat, og med Lisbeth Skjødt på top kom der mere tyngde i angrebet. Få minutter efter indhoppet kunne Lisbeth reducere efter en solotur fra banens midte. 1-1 holdt til halvleg.

I anden halvleg foregik det meste på Hernings banehalvdel. Vi fik mange gange spillet os flot igennem til gode chancer. Desværre er fodbold så ubarmhjertigt, at når man ikke scorer, ja så risikerer man, at modstanderne gør det... Herning havde et par store profiler på holdet i dag, som skabte de chancer, de skulle bruge - og dem formåede de at udnytte.

Halvvejs igennem anden halvleg fik Kirk reduceret til 3-2, og vi troede på det comeback, der før er set. Men øv, Herning fik, lidt heldigt, scoret til 4-2 kort efter. En meget flad fornemmelse da vi faktisk fik spillet os pænt op og egentlig leverede en fin kamp. Vi scorede bare for få mål.

Af gode enkelte præstationer kan nævnes Cecilie Nielsen, der spillede en flot kamp i forsvaret og Charlotte Bech, der kæmpede og løb mange meter i både angrebet og på den centrale midtbane.

Næste kamp er lørdag d. 5. oktober hjemme mod BK Klitten.

Serie 2: Vildbjerg SF - Mejrup GU (4 - 0)

Før kampen blev der snakket om, at vi skulle være meget aggressive på Vildbjergs offensive spillere. Vildbjerg har i de seneste fire kampe sejret - og tilmed vundet ganske overbevisende og scoret en del mål.

En ting er dog et kampoplæg. En anden ting er at udføre det i praksis. For vi fik startet skidt. Vi fik ikke lukket af for afleveringer i dybden til to hurtige angribere.

Efter cirka ti minutter var stillingen 3-0 til Vildbjerg, og man kunne have sine bange anelser. Heldigvis har vi et hold, der står sammen og er klar til at kæmpe for sagen! Når man dertil lægger en god ændring i holdopstillingen foretaget af hr. O, så var indsatsen i den sidste halve time af første halvleg faktisk nogenlunde godkendt. Forsvarsmæssigt blev der lukket af, og vi fik bedre styr på kæderne.

I anden halvleg bølgede spillet lidt frem og tilbage med gode chancer til begge hold. Julie Lauridsen, som i dagens anledning var sat på mål, stod en god kamp med fine redninger. Hun måtte dog se sig passeret yderligere en gang i anden halvleg.

Fremme havde vi også chancer i anden halvleg, men den sidste skarphed manglede. Resultatet er dog ikke misvisende - Vildbjerg var bedre end os i dag.

Ud af en godt kæmpende holdindsats kan nævnes Christina Højgaard og Cecilia Kirk, som kommer ned i forsvaret og med vilje og speed får lukket af for Vildbjergs angribere.

Næste kamp er søndag d. 29. september ude mod Herning.

Serie 2: Mejrup GU - Hover/Ølsterup (1 - 4)

Om det var banens enorme størrelse, der forskrækkede os, mental uparathed eller noget helt tredje skal være usagt. Faktum er, at vi slet ikke ramte det niveau, vi alle ved, vi har. Hover/Ølstrup er ikke noget dårligt hold - men de er absolut heller noget klassemandskab. Men effektive, det var de! Tre mål i første halvleg på omtrent ligeså mange forsøg.

Nuvel, vi havde muligheder, som måske lige manglende den sidste skarphed. Alt for ofte kom vi dog til at være for langt fra hinanden med det resultat, at vi umuligt kunne lave et ordentligt presspil. Aggressiviteten og den sidste tro på, at det kunne lade sig gøre, manglede helt afgjort.

I anden halvleg gik vi på banen med håndslag på, at vi i hvert fald ville gøre det bedre end i første halvleg. Med Line Kallesøe i front i angrebet fik vi lagt et større pres, og da selvsamme "Kalle" fik reduceret til 1-3 efter få minutters spil i anden halvleg, var der fornyet tro på, at vi kunne hente point(s). Desværre fik Hover/Ølstrup scoret til 4-1. Spillerne skal dog have ros for at blive ved med at kæmpe.

Næste kamp er på søndag imod Vildbjerg, som vi slog stort i sæsonpremieren. Vildbjerg har imidlertid vundet deres fire kampe siden - overbevisende endda! Så der skal med sikkerhed en helt anden indstilling til, hvis vi skal gøre os forhåbninger om en sejr på søndag.

Serie 2: Spjald IF - Mejrup GU (1 - 5)

Serie 2 tilbage på ret kurs!

På en lummer septemberdag mødte vi Spjald. Vi var tændte og klar til at levere en helt anden indsats end i sidste uges kamp. Kampen startede dog meget lige. Spjald-spillerne var os på mange positioner fysisk overlegne, og man må sige, at de gik til stålet. Samtidig fik vi ikke helt gang i det hurtige pasningsspil og blev for mange gange nødt til at spille lange bolde frem. I løbet af halvlegen fik vi bedre fat, men de største chancer tilfaldt de rødblusede. Blandt andet var de farlige på hjørnespark, uden at det dog lykkedes dem at få scoret.

I halvlegen snakkede vi om at spille bolden hurtigere rundt. Og der skulle ikke gå mange sekunder, før det blev effektueret! Vi giver bolden op, en aflevering, en pasning frem i banen til Rebecca Green, som med speed og teknisk snilde dribler forbi tre af de røde og spiller Henriette fri. På sådan en chance svigter Henry ikke - og vi fører 1-0.

Få minutter senere er Kirk kommet i sit sprudlende humør. I vanlig "Kirk-style" tager hun en lang dribletur og slutter den med at score nærmest fra baglinjen til 2-0.

Desværre lukker vi Spjald ind i kampen, da de efter et hjørnespark får møflet bolden ind over stregen. Her kunne det være blevet spændende - hvis det ikke var, fordi vi i dag har tænkt os at give alt for at rende med sejren. Med 25 minutter igen får Rebecca scoret efter flot opspil, og med 20 minutter tilbage scorer Henriette elegant fra kanten af feltet. Med ti minutter tilbage hamrer Kirk det sidste søm i Spjalds kiste, da hun scorer efter en flot frispilning.

Efter en 5-1 sejr er der naturligvis mange ting at glæde sig over. For det første at vi har en fantastisk stemning, og at alle er klar til at kæmpe for hinanden. Det er dejligt at have to oversiddende spillere med fra KS, som hurtigt falder ind på holdet og bidrager med både gejst og tempo til spillet. Hvis der skal fremhæves nogen, så spillede Jane en rigtig god kamp på backen.

Desuden må Charlotte Bech nævnes. Da det ikke var lykkedes at finde en keeper til kampen, tog hun velvilligt handskerne på. Samtidig var hun nødt til at skynde sig hjem lige efter kampen, da hun skulle nå et fly til Kina i arbejdsøjemed. Selvom hun nu må bruge to weekender på at arbejde, har hun fået det arrangeret, så rejsen harmonerer med fodboldkalenderen. Det er SÅ skønt, at der er nogen, der er villige til at prioritere dette skønne fodboldhold!

I øvrigt stod Bech for kampens detalje: Bech får en tilbagelægning. En Spjald-spiller presser Bech, og Bech sparker til bolden med stor kraft. Bolden rammer Spjald-spilleren direkte i hovedet. Efter et kort spilstop er der dommerkast. Bech står alene ved dommeren og sparker, efter at have tæmmet bolden, hårdt til den for at få den frem til vores angribere. Bolden rammer dommeren!  

Serie 2: BK Klitten - Mejrup GU (2-1)

Nederlag i skidt kamp

Tredje gang skulle absolut ikke blive lykkens gang for Mejrups Serie 2 kvinder! I den tredje kamp i efterårsturneringen var BK Klitten modstanderen på udebane. Med en del afbud var det nødvendigt med en del omrokeringer i startopstillingen, men vi gik alligevel fortrøstningsfulde ind til kampen. Der var bare ikke ret meget, der ville lykkedes... Vi kom aldrig for alvor i gang med det flotte spil, der har kendetegnet holdet i de to første kampe. Presset på Klittens spillere var for svagt, vi løb ikke nok for hinanden, og pasningerne var ofte for sløve.

Efter 14 minutter viser Kalle vejen. En bold, der egentlig er tabt, får hun tilbageerobret og får bragt os foran. Sådan, så var vi der! Troede vi! End ikke en føring kunne give mere flow i spillet, og alt for mange gange kom vi til at løbe efter hjemmeholdet.

Efter at have haft spilovertaget i det meste af kampen kunne BK Klitten i starten af anden halvleg udligne, og med cirka et kvarter tilbage bragte de sig foran med 2-1, som også blev slutresultatet. Og efter spil og chancer var det såmænd ganske fortjent.

Det må siges at være en kamp, som ikke fortjener meget plads i hukommelsen, så vi håber, vi kan finde bedre takter lørdag d. 7. september, hvor vi møder Spjald på udebane.

Som det formentlig fremgår af referatet, levnede kampen kun få lyspunkter. De er der dog, og det skal vi huske at holde fast i! Jane og Simone fik seniordebut. Begge leverede en godkendt indsats og gjorde absolut, hvad de kunne. Line Kallesøe arbejdede hele kampen igennem, uanset hvilken plads hun spillede - dejligt at have sådan en allroundspiller til sin rådighed. Men det vigtigste at tage med videre er nok, at der virkelig er en dejlig stemning på holdet. Også selvom vi tabte efter en uskøn kamp. Til næste kamp pakker vi holdånden, gejsten og spilleglæden - og lader forhåbentlig dårlige pasninger og sløve indsatser blive hjemme!

Serie 2: Mejrup GU - Herning KFUM (3-1)

Sejr i god fight!

I anden kamp var det Herning KFUM's tur til at møde Mejrups seje Serie 2 kvinder. Kampen startede meget lige. Herning har nogle fysisk stærke spillere, og det var tydeligt, at vi var nødt til at tage andre aspekter i spil, hvis vi skulle have overtaget.

Kampen bød ikke på de helt store chancer til nogen af holdene, men når vi endelig fik spillet os frem til dem, udnyttede vi dem! Julle bragte os således foran på straffe. I anden halvleg havde vi godt gang i omstillingsspillet. Bech bragte os foran 2-0 efter en solotur rundt i det meste af Hernings felt, og Kirk tog ligeledes sagen i egen hånd og puttede sikkert bolden i kassen til 3-0 føring.

I slutningen af kampen var der antræk til krampe og ømme kroppe blandt de hvidblusede, og Herning fik reduceret kort før slutfløjt. Ærgerligt at vi ikke holdt nullet, men det er særdeles positivt, at vi i en hel kamp blev ved at løbe for hinanden, arbejde med presspillet og generelt højde humøret højt.

God kamp af Vibeke i målet, som endda var nede at røre græsset flere gange (til stor jubel hos målmandstræneren!). Stærk forsvarindsats af Jenni, der med lethed pillede glansen af Hernings angribere.

Super præstation af Cecilie, som med overblik, fysik og teknisk og taktisk forståelse clearer og fordeler. God arbejdsindsats fra Kalle, der på trods af en stigende krampe bliver ved med at kæmpe for sit hold.

Ja, generelt bare en rigtig god HOLD-indsats!

Serie 2: Mejrup GU - Vildbjerg SF (9 - 2)

Storsejr i sæsonpremieren!

Serie 2 spillede torsdag aften den første kamp i efteråret, hvor modstanderen var Vildbjerg. Vi havde på forhånd snakket om at have fokus på kommunikation, opspil og pres/sideforskydning. Det må man sige, at spillerne formåede at udføre! Efter 19 minutter var stillingen 6-0 til hjemmeholdet. Det ene flotte angreb afløste det andet, og de få gange Vildbjerg havde bolden, blev den ved hjælp af et godt fælles pres hurtigt generobret. Gæsterne var vel nærmest spillet ud af banen den første halve time. Yderligere to gange fik vi scoret i første halvleg.

I slutningen af halvlegen faldt tempoet en anelse, og Vildbjerg fik reduceret på en halv chance. Men 8-1 i pausen måtte siges at være godkendt!

2. halvleg blev ikke nogen specielt køn affære. Vildbjerg fik reduceret til 8-2. Vi kom aldrig helt op i samme tempo som i første del af kampen, og der blev ofte for langt imellem kæderne til at få lagt et ordentligt pres. I det sidste minut viste vi dog gode takter ved hjørnespark: Et godt hjørnespark fra Bech, en god aflevering fra Laier, et veludført spark fra Plet - og slutresultatet 9-2.

Kampen viste utallige gode elementer. Bech scorede fire mål (heraf et på hovedstød!) og spillede måske den bedste kamp nogensinde. Kampen gav debut til Cecilie og Jenni. Begge viste, at de absolut har noget at byde ind med, og vi er glade for, at de har fundet vej til verdens bedste fodboldklub - velkommen i Mejrup-trøjen! Kirk snørede gang på gang sin direkte modstander og lavede flere flotte assists. Og minsandten om ikke også Kirk havde et par kvalificerede afslutninger selv.

Men måske vigtigst af alt var sejren et resultat af en rigtig god holdindsats! Vi står sammen og kæmper som et hold, der er gejst og humør over hele linjen, og aftalerne bliver indfriet. Nu ser vi frem mod næste kamp, som er på tirsdag hjemme imod Herning.

Opdateringer


4.11.22U9-10 piger
4.11.22U11-12 Piger (årg. 2011-12)
5.10.22Tilmeld spiller
26.9.22
26.9.22Sponsorer
26.9.22Energi Sponsor
25.9.22Administrator
24.9.22U7 Drenge
8.8.22U6 Drenge/Piger (MIX)
14.4.22U6 Piger
Billedserier

Gallafest
Fotograf: Ulla Pedersen
Mejrup Fodbold  |  Elkjærvej 26, Mejrup  |  7500 Holstebro  |  97 41 09 20  |   mail@mejrup-fodbold.dk